sekvens av DC-filmer från början till slut enligt historien

Förvirrad att förstå den övergripande historien om DCEU-filmen? Kolla in diskussionen om DC-filmsekvensen enligt följande berättelse från ApkVenue, gäng!

Slicka på komplimanger och förmåner förundras genom filmer Marvel Cinematic Univerce (MCU), DC som Marvels rivaler äntligen svarade på deras utmaning, gänget.

Genom film Stålmannen, DC börjar äntligen komma igång DC Extended Universe (DCEU) som har en mörkare känsla än deras rivaler.

Tyvärr, till skillnad från MCU-filmer som har starka historikanslutningar, DC-filmsekvenser lite rörigt här som ApkVenue vill räta upp tydligt!

Sekvensen av DC-filmer enligt historien

Efter en stjärnbelagd film rättvisans liga misslyckades med att leva upp till DC och Warner Bros.beslutades att nästa DCEU-film skulle vara mer oberoende, gäng.

Även om denna metod slutar producera kvalitetsfilmer som Wonder Woman och Shazam!, det bryter också typ av konsistens.

Slutligen har många DCEU-filmer en något oklar position när man tittar på DC-filmsekvensen från början trots att de fortfarande innehåller referenser till andra DCEU-filmer.

Men baserat på den information som ApkVenue har sammanfattat kan Jaka positivt tillhandahålla sekvens av DC-filmer enligt historien vilket åtminstone fortfarande är vettigt, gäng!

1. Wonder Woman (2017) (Första filmen i korrekt DC-ordning)

De inledande och avslutande scenerna för denna film äger rum efter filmen Batman v Superman, men majoriteten av filmens berättelse äger rum under perioden första världskriget.

Detta gör filmer Wonder Woman är i första position i sekvensen av att titta på en DC-film som berättar äventyren för en halvgud superhjälte Diana / Wonder Woman.

På jakt efter hans nemesis, Ares, Diana gick in i människovärlden tillsammans Steve, Amerikanska soldater som landade på ön Themyscira Dianas födelseplats.

Efter en serie DCEU-filmer som ansågs otillfredsställande lyckades denna bästa DC-superhjältefilm övertyga allmänheten om att DCEU-filmen kunde tävla med MCU, gäng!

2. Wonder Woman 1984 (2020)

Som titeln antyder, filma Wonder Woman 1984 ägde rum 1984 mitt i det kalla kriget och blev den andra filmen i DC-filmsekvensen universum, gäng.

Den här gången, Diana / Wonder Woman måste möta en kombination av våldsamma affärsmän Maxwell Lord och Barbara / Cheetah, a superskurk som har förmågan som liknar en gepard.

Unikt återförenades Diana också mystiskt med sin sanna kärlek. Steve, som förlorade sitt liv i föregångarfilmen, gäng!

Det skiljer sig från andra 2020-filmer som MCU-filmen Svart änkaSläppet av denna film har inte skjutits upp på grund av spridningen av koronaviruset.

3.Man of Steel (2013)

Trots sin första release var det en film Stålmannen är den tredje filmen i DC-filmsekvensen serier som berättar början för superhjältar Clark Kent / Superman.

Här valde Clark, som ursprungligen levde som en vanlig människa, att anta Supermans identitet för att bekämpa hotet General Zod.

Under filmens höjdpunkt tvingas Superman att döda Zod ondskefullt och detta slut är kontroversiellt Eftersom Superman egentligen inte är en kallblodig mördare, gäng!

4. Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Ta dig tid direkt efter Stålmannen, Batman v Superman: Dawn of Justice blev den fjärde filmen på DC-filmlistan universum, gäng.

Som titeln antyder berättar den här filmen konflikt mellan Batman och Superman resultatet av manipulationen av psykopatiskt geni Lex Luthor som vill förstöra dem båda.

Även om många har berömt utseendet Gal Gadot som Wonder Woman, som inte hindrar den här filmen från att kallas en av de värsta superhjältefilmerna, gäng.

Förutom framträdanden Wonder Woman, den här filmen innehåller också komos från andra DC-superhjältar som Aquaman och Blixten som kommer att visas på rättvisans liga.

5. Suicide Squad (2016)

Äga rum efter Batman v Superman i DC-filmsekvensen serier, Självmordsgrupp berättar om början på lagets bildande Självmordsgrupp bestående av ett gäng psykopatiska brottslingar.

Regeringsagenter Amanda Waller bildade detta team i väntan på uppkomsten av andra kraftfulla varelser som skulle kunna hota människors överlevnad.

En sådan psykopat är Harley Quinn spelad av Margot Robbie vars utseende hyllades av en bred publik, gäng.

Tyvärr har den här filmen också kritiserats hårt för sitt oklara utseende Jared Leto som fram till nyligen betraktades som den mest kaotiska Joker-skådespelaren.

6. Harley Quinn: Birds of Prey (2020)

DC-filmsekvensen fortsätter Harley Quinn: Rovfåglar som berättar om äventyr Harley Quinn direkt efter filmens slut Självmordsgrupp.

Hjärtesorg efter att ha dumpats Joker, Quinn har en vänskap med en pojke Cassandra Cain som eftertraktas av den kriminella chefen Romersk sionist.

För att skydda Cassandra gick Quinn samman antihjälte andra kvinnor gillar Huntress inför Sionis och hans män, psykopaten Victor Zsasz.

Jaka själv betraktar den här filmen som den mest underhållande DC-filmen eftersom det finns mycket galenskap Quinn och vänner som framgångsrikt avrättades i den här filmen, gäng!

7. Justice League (2017)

Fortsätt med DCEU: s "kärnhistoria", fortsätter sekvensen att titta på DC-filmer rättvisans liga som ägde rum två år efter offret Stålman i slutet Batman v Superman.

I detta tomrum attackeras jorden av Steppenwolf, en främling från en planet Apokolips, tillsammans med trupperna Parademons hennes.

Batman och Wonder Woman tvingas omfamna andra superhjältar, Blixten, Aquamanoch Cyborg för att hantera dessa hot.

Tyvärr, bakom kulisserna problem tvingar den här filmen att behöva spela om med en annan regissör och få den här filmen att ha en osammanhängande historia, gäng!

8. Aquaman (2018)

Får rum några månader efter rättvisans ligafortsätter DCEU-filmsekvensen på ett soloäventyr Arthur Curry / Aquaman på film Aquaman.

Här går Aquaman samman Mera att möta sin halvsysters ambition, Orm som har för avsikt att förstöra människor för att förstöra havet.

Aquaman måste också möta David / Black Manta, en legosoldat som har ett ont mot Aquaman för att ha dödat sin far.

Unikt, regissören James Wan som också gjorde serien The Conjuring Föra in påskägg spökdocka Annabelle i den här filmen, gäng!

9. Shazam! (2019) (Den sista filmen i DCEU-filmordningen)

Vid denna tidpunkt slutar DC: s filmvisningssekvens vid filmen Shazam!, en rolig superhjältefilm där huvudpersonen är ett par små pojkar, gäng!

Här är vi inbjudna att bekanta oss med Billy Batson vald av den magiska trollkarlen Shazam med förmågan att bli en superhjälte.

Med sin styrka kan han förvandlas till en vuxen superhjälte som också heter Shazam vilket gjorde honom riktad av en galen vetenskapsman Läkare Sivana.

Unikt, skådespelare Zachary Levi som spelar superhjälten Shazam har också spelat i MCU som Fandral, en kollega Thor i Asgard.

Det är listan DC-filmsekvens enligt berättelselinjen från Jaka, gäng. Filma Joker ApkVenue nämner det inte här eftersom det har en separat världsbakgrund.

Bortsett från det kommer många andra kommande DC-filmer också att vara separata med DCEU, till exempel Batman som kommer att spelas Robert Pattinson.

Kan DC-filmsekvensen ovan hjälpa dig? Eller kanske du har andra frågor? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om DC-film eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish