hur man kontrollerar den mest exakta äkta / falska Samsung-mobiltelefonen 2020

Innan du köper en ny Samsung-mobiltelefon är det en bra idé att kontrollera dess äkthet. Så här letar du enkelt efter äkta eller falska Samsung-mobiltelefoner! (100% exakt)

Vad gjorde du när du köpte en mobiltelefon?

Naturligtvis är en av de saker du måste göra att göra kontrollera äktheten hos mobiltelefonen speciellt när du inte köper i den officiella butiken.

Att köpa en begagnad mobiltelefon är densamma. Du måste se till att mobiltelefonen du köper är äkta och har god kvalitet.

Hur? Ta det lugnt, säger Jaka hur man kontrollerar Samsung-mobiltelefoner så lur dig inte när du köper en mobiltelefon!

Hur man kontrollerar äkta eller falska Samsung-mobiltelefoner

När du köper en mobiltelefon förväntar du dig att mobiltelefonen är äkta och kan fungera korrekt. Du måste dock vara försiktig när du köper en begagnad mobiltelefon eller köper i icke-officiella butiker.

Därför finns det flera metoder som du kan använda för att kontrollera äktheten hos Samsung-mobiltelefonen som du har eller kommer att ha.

Dessutom är Samsung-mobiltelefoner kända för att ha byggkvalitet och de senaste sofistikerade funktionerna. Det är synd om du köper en defekt artikel.

Genom att göra en av de fyra metoderna nedan kommer du att känna till äktheten och kvaliteten som din mobiltelefon har!

Kan inte vänta, eller hur? Så titta bara på den här artikeln i sin helhet, gäng!

1. Kontrollera genom att kontrollera byggkvaliteten

Kontrollera först att varan du får är densamma som du köpte. Det är en bra idé att undersöka lite innan du köper en mobiltelefon för att ta reda på vilka material som används.

Du kan kolla den officiella Samsung-webbplatsen för att ta reda på mer om detta. Var uppmärksam på den fysiska kvaliteten, oavsett om den överensstämmer med vad som anges på webbplatsen eller om den är gjord av annat material.

När du köper en mobiltelefon i en onlinebutik, se också till att butiken har ett gott rykte och recensioner. Frestas inte omedelbart av ett billigt pris, gäng.

2. Kontrollera med IMEI-numret

Det vanligaste sättet att söka efter äkta Samsung är att matcha IMEI-nummer (Internationell mobilutrustningsidentitet) din mobiltelefon med IMEI-numret i din mobiltelefonlåda.

Du kan se det via inställningsmenyn på din Samsung-mobil. Öppna först den Miljöoch välj sedan Om telefon / Om telefon.

Sedan Välj IMEI-information / IMEI-information. Efter det kommer du att kunna se IMEI-numret på din mobiltelefon.

Dessutom kan du också kontrollera ditt IMEI-nummer genom att ange *#06#. Om numret som visas är detsamma som numret som skrivs ut på mobiltelefonlådan betyder det att din mobiltelefon är äkta eller officiell.

3. Kontrollera genom att ange Samsungs testkod

Förutom att ange IMEI-numret kan du också använda Samsung-koder, du vet, gäng! Den verkliga Samsung borde göra kör koderna genom knappsats.

Nästan alla HP-märken har hemliga koder som du kan använda för många saker. Börja med att kontrollera batteriet, kontrollera IMEI, kontrollera nätverket och mycket mer.

Några av de testkoder som du kan prova är:

  1. Att känna till SW-version, PDA, CSC och modem: * # 1234 # eller * # 9999 #

  2. Samsung SW & HW Info:#12580369#

  3. Samsung Allmänt testläge:#0#

  4. Samsung serviceläge: *#197328640#

  5. Samsung ADC-läsning: *#0228#

  6. Samsung Bluetooth-testläge: * # 232331 # eller # 7828 #

  7. Samsung Bluetooth-adress: *#232337#

  8. Samsung Ciphering Information: *#32489#

  9. Samsungs batteristatus / minne:#9998246#

4. Kontrollera med Android-applikationen

Det sista sättet att kontrollera din Samsung-mobiltelefon som du kan göra är att använda ett program Doktorsexamen. Denna applikation kan berätta enhet att du använder äkta eller piratkopierade.

Du behöver bara välja en meny Renovering för att se äktheten hos din mobiltelefon. BtwDu kan också göra andra tester med den här applikationen, till exempel nätverks- och hårdvarutester.

Denna applikation kan också visa fullständig information om den enhet du använder. Du kan också kolla IMEI-numret, du vet, gäng!

Ladda ner doktor via följande länk:

InformationDoktorsexamen
UtvecklareTuneapp
Betyg (antal nybörjare)4.2 (984)
Storlek6,1 MB
Installera den100.000+
Android Minimum4.1

Så det finns sätt att kontrollera om din Samsung-mobiltelefon är äkta eller inte. Innan du köper, se till att den mobiltelefon du vill ha är äkta eller falsk!

Läs också artiklar om HP eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah