hur man får många likes, kommentarer och Instagram-följare

Skicka inlägg ofta men får aldrig många likes eller följare? Så här får du många gillanden, kommentarer och aktiva och gratis Instagram-följare!

Vill förbättra engagemang IG-konto så att du kan stödja mycket? Om så är fallet måste du känna till knep för hur man får många följare och likes på Instagram.

Att ha följare, likes och kommentarer på IG är inte bara viktigt för att förbättra engagemang, men har också en effekt på priskort när du får godkännande tjänster.

Men vad sägs om det hur man får många likes, kommentarer och IG-följare som ett celebgram? Tyst! ApkVenue har en lösning som du kan se nedan.

Hur får jag många likes, kommentarer och Instagram-följare med gratis följare

Att leta efter sätt att få många följare och gillar på Instagram idag är utan tvekan väldigt enkelt. Med tanke på att det finns många webbplatser som tillhandahåller tjänster som denna.

Till exempel en webbplats som heter Följare gratis som ApkVenue kommer att använda i denna handledning. Nyfiken hur man använder den? Här är stegen.

 • Besök FollowerGratis-webbplatsen (//instagram.followergratis.co.id/).

 • Tryck på knappen Gratis serviceinträde, ange sedan ditt användarnamn och lösenord för IG-kontot. Välj knappen Säker inloggning.

 • Välj de servicefunktioner du vill ha (Följare / Gilla / Kommentarer).

 • tryck på knappen Bekräftelse på fönstret dyka upp framväxande.

 • Vänta några minuter tills dina Instagram-följare, kommentarer eller gillar ökar.

 • Öppna Instagram-applikationen för att kontrollera resultaten.

Du kan upprepa stegen ovan för att öka antalet följare igen.

Det är bara det, kom ihåg att tjänsten för att lägga till följare, gillanden eller kommentarer på Free Follower-webbplatsen endast kan användas igen 30 minuter efter att du har slutfört den tidigare uppgiften.

Dessutom är antalet följare som kan erhållas i en session bara 1.

Hur får jag många följare och gillar på Instagram med Hublaagram

Förutom att använda tjänsterna på Free Follower-webbplatsen kan du också dra nytta av en webbplats som heter Hublaagram som ett alternativ.

Dess användning är inte mindre lätt än den webbplats som ApkVenue diskuterade tidigare, du vet! Här är de fullständiga stegen.

 • Besök webbplatsen Hublaagram (//hublaagram.me/).

 • Logga in på Instagram-kontot som du vill öka antalet följare, likes eller kommentarer.

 • Öppna din Instagram-applikation och tryck sedan på knappen Det här var jag på fönstret Inloggningsförsök framväxande.

 • Öppna Hublaagram-webbplatsen igen och gör det IG-kontoinloggning ännu en gång.

 • Välj önskade servicefunktioner.

Notera:

 • Välj det fotoinlägg som du vill lägga till som gillar och tryck sedan på knappen Skicka in.
 • Vänta några ögonblick för att processen ska lyckas.

 • Öppna Instagram-applikationen för att kontrollera antalet gillanden du får.

Det är väldigt enkelt, eller hur, hur får man massor av likes på Instagram gratis? Du måste bara upprepa stegen för att öka antalet likes på dina andra IG-inlägg.

Notera:

Tips om hur man lägger till aktiva följare utan applikationer (inte bots)

Är du fortfarande osäker på säkerheten för ditt IG-konto om du använder metoderna ovan? Tyst! Du kan också göra flera sätt att få aktiva Instagram-följare gratis utan en applikation.

Det är bara det, den här metoden kommer definitivt att ta längre tid, eftersom det bara är deras intresse för innehållet på ditt Instagram-konto.

Kom igen, se några tips hur man får många gillanden, kommentarer och aktiva Instagram-följare utan en applikation det följande.

1. Gör inte privata IG-konton

Fotokälla: Misqins vänner

Är ditt Instagram-konto privat? Även om det kan vara användbart för att upprätthålla säkerheten för dina data och integritet, är det inte en rekommenderad sak att låsa ett IG-konto.

Det beror på att andra användare inte kan ta reda på vad som är intressant med ditt Instagram-konto. Så de är lata att följa, än mindre gilla innehållet i dina inlägg.

Ja, även om det faktiskt finns sätt att visa privat Instagram. Men frågan är om andra människor vill spendera mycket tid bara för att behålla ditt IG-konto? Om det är ett ex, kanske! Ha ha ha.

2. Använd en intressant bildtext

Fotokälla: Instagram

Förutom innehåll som är intressant, Val av bildtext ibland har det en viktig roll i tillväxten av följare, kommentarer och gillar dig, du vet!

Eftersom inte få IG-användare känner sig tröstade om texten som används av ett konto kan få dem att le eller till och med skratta.

Beviset, du måste ha sett kommentarer som "bildtexten får dig att skratta", "bildtext på punkt" och andra?

Du behöver inte vara bra på att komponera ord för att göra coola IG-bildtexter! För närvarande finns det många webbplatser som tillhandahåller detta, inklusive en på Jakas webbplats, JalanTikus.com.

3. Att konsekvent publicera intressant innehåll vid rätt tidpunkt

Fotokälla: YouTube Licung Studio

Har du en dröm om att ha många följare, gillanden och kommentarer, men du är lat för att skicka dig själv? Tro inte!

Anledningen är att konsistens är en av tangenterna om du vill ha det här. Inte bara det, du måste också tänka på en idé tills den är mogen för att producera intressant innehåll.

En annan viktig sak är att lägga upp ditt IG-innehåll vid rätt tidpunkt. Eftersom du inser det eller inte, visar det sig att det finns de bästa timmarna att publicera på Instagram som kan "fiske" många följare, gillanden och kommentarer.

Så om du behöver fler tips om hur du får många följare och gillar på Instagram kan du läsa följande artiklar:

VISA ARTIKLAR

Så här är några sätt och tips från ApkVenue för att få många följare, kommentarer och gillanden på Instagram.

Även om det finns några praktiska sätt som förlitar sig på webbplatser från tredje part, kommer det att vara mer tillfredsställande att lägga till gratis och säkra Instagram-följare genom att förbättra ditt innehåll, eller hur?

Så vilken vill du välja för hur du får många följare och likes på Instagram?

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita