7 Android-applikationer för att skapa videor från de coolaste bilderna

Vill du skapa minnesvideor från foton av din partner eller vänner? Det är enkelt, installera bara applikationen för att skapa videor från foton på följande Android.

Den fortsatta utvecklingen av Android gör att olika aktiviteter som tidigare bara kunde göras på en datorenhet, nu kan göras via en smartphone.

En av dem är att göra videor. Teknikerna för att skapa videor kan variera. Men vanligtvis är den enklaste tekniken att kombinera flera foton med effekter bildspel.

Vilken applikation kommer du att använda? Här ger ApkVenue dig sju rekommendationer video maker ansökan från foton bäst och gratis på Android.

De 7 bästa apparna för Photo Maker för Android

Tidigare hade ApkVenue gett dig rekommendationer angående den bästa videoredigeringsapplikationen och även den coolaste videonedladdningsapplikationen.

Men ofta behöver du en applikation som kan göra din samling av coola foton till en video som inte är mindre cool och värt att titta om och om igen.

För det, här är några applikationer för bildvideotillverkare som du bör prova:

1. Scoompa-video

Den första applikationen är Scoompa Video. Denna applikation har en funktion som kan göra en samling bilder till en bildspel coola videor som du kan dekorera med bakgrund musik för att stödja atmosfären i den video du skapar.

Inte bara det, den här applikationen från utvecklaren med samma namn ger också olika eleganta filter, effekter och övergångar för att lägga till elegansen i de videor du gör.

Denna applikation används också ofta av Android-smarttelefonanvändare för att skapa en födelsedagshälsningsdag eller farväl en medarbetare.

Du kan ladda ner applikationen direkt nedan:

LADDA NER Video- och ljudappar

2. Pixgram

Nästa applikation är Pixgram. Nästan lik Scoompa, den här applikationen har fördelen att den har en funktion för att redigera foton först innan de sätts in i den bildspel eller redigeras till en video.

Oroa dig inte, verktyg att redigera foton som görs för att göra det lättare för dig, vet du.

Förutom coola filter och effekter har Pixgram också fördelen att ha animerade effekter som gör att din video verkar som en animerad film på storskärmen, du vet!

Du kan också lägga till text som rubrik eller undertexter i videon för att göra det lättare att förmedla en viss hälsning eller ett meddelande.

Ladda ner applikationen direkt nedan:

Foto och bild Ladda ner appar

3. PicMotion

PicMotion förtjänar också att kategoriseras som en av de bästa apparna för bildvideotillverkare på Android.

Som namnet antyder kan denna applikation få bilder att röra sig i betydelsen av en samling rörliga bilder eller foton i en video bildspel.

Förutom att erbjuda intressanta filter och övergångseffekter har den här appen en av dem gränssnitt den enklaste så att det blir lättare för användare som inte har det grundläggande redigera video alls, fortfarande kunna använda den enkelt.

Lämplig för de av er som bara vill prova att redigera videor, killar!

Kom igen, ladda ner appen direkt nedan:

Foto och bild Ladda ner appar

4. VivaVideo

Du behöver inte tveka, VivaVideo är en av de applikationer som direkt rekommenderas av Play Store när du letar efter ett program som kan redigera videor från många foton.

Inte bara gör videor från en samling bilder i galleriet, den här applikationen kan också göra videor direkt från foton tagna med kameran direkt.

Applikationer skapade av QuVideo Inc. Detta känns bra, du behöver inte tveka att prova det. Med betyg upp till 4.6 denna applikation används redan av mer än 100 miljoner Android-användare, du vet!

Så tvekar du fortfarande att anförtro dig din coola videokapacitet med den här applikationen?

Du kan ladda ner applikationen direkt nedan:

QuVideo Inc. Video- och ljudappar LADDA NER

5. PhotoGrid

PhotoGris är verkligen namnet på en bekant applikation som fotoredigerare. Men många av er vet inte att den här applikationen också kan lita på som videoproducent från en samling foton.

Ja, du kan förvandla dina foton till en video med hjälp av funktionen VideoGrid det är i denna ansökan.

Med VideoGrid-funktionen kan du bli en serie bilder i form av ett bildspel.

Precis som applikationerna ovan kan du här också enkelt lägga till effekter, filter, text och redigera videor enligt din smak och behov.

Ladda ner applikationen direkt på JalanTikus.

RoidApp Foto- och bildappar LADDA NER VISA ARTIKLAR

6. Videoredigerare

Video Editor eller WeVideo är ett program som du måste prova om du vill skapa ett häftigt bildspel.

Med mer än 30 teman och mallar kommer du inte att bli besviken eftersom du kommer att bli bortskämd supermjuka övergångar det är i din video senare.

7. KlipMix

Den sista applikationen är KlipMix. Inte mindre än de sex applikationerna ovan, den här applikationen kan inte bara kombinera foton till videor.

Du kan använda KlipMix för att enkelt kombinera flera foton, videoklipp, musik, övergångar till text till ett komplett videopaket.

Det är sju appar för videotillverkare från foton på Android bästa och gratis som du måste försöka. Nu kan du göra dina dyrbara ögonblick i massor av foton till coola videor som gör dessa ögonblick ännu mer spännande. Lycka till!

Läs också artiklar om Foto eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.