hur man registrerar ett ångkonto för att spela Dota 2

Vill du spela Dota 2 eller CS: GO-spel gratis? Innan dess måste du veta hur du registrerar dig för ett gratis Steam-konto, så att du kan njuta av det roliga (det är väldigt enkelt).

Trött på att spela Mobile Legends och andra analoga MOBAs, men vill ha något mer utmanande? Kanske flytta till Dota 2 kan vara lösningen killar.

Med gameplay mer komplex, naturligtvis kommer du att bli beroende av att spela det.

Men innan du börjar spela det här spelet måste du ha ett Steam-konto! Här är Jakas recension hur man registrerar ett Steam-konto Mer ...

Så här skapar du ett Steam-konto snabbt och enkelt

Det finns flera hur man skapar ett Steam-konto som du kan prova. Den första är via den officiella Steam-webbplatsen.

Eller så kan du också göra det via applikationen klient som först måste laddas ner och installeras på din dator. Istället för att bli nyfiken, låt oss bara följa Jakas guide!

Hur man skapar ett Steam-konto via Steams officiella webbplats

På det här sättet kan du komma åt den officiella Steam-webbplatsen i en webbläsarapplikation tillgänglig på en stationär PC, som Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Google Chrome.

  • Steg 1: Första gången måste du gå till följande länk: //store.steampowered.com/join/. Du kommer omedelbart att skickas till sidan Skapa ett konto på den officiella Steam-webbplatsen.
Productivity Valve Corporation-appar LADDA NER
  • Steg 2: Dessutom, precis som de flesta registreringsstegen, måste du fylla i Steam-kontonamn du. I nästa kolumn anger du sedan ett lösenord med minst 8 tecken tillsammans med en aktiv e-postadress. Glöm inte att fylla i captcha som en verifieringskod.
  • Steg 3: Nu måste du bara gå med på Steams regler och ge checklista på alternativ Jag håller med OCH är 13 år eller äldreoch klicka Fortsätta för att börja skapa ett konto.
  • Steg - 4: Slutligen är allt du behöver göra att bekräfta din e-postadress och klicka Skapa mitt konto på meddelandet du fick. Det är lätt?

Så här skapar du ett Steam-konto via Steam-klientapplikationen

Du kan också bara klara det Steam-klientapplikation som du kan ladda ner och installera från den officiella Steam-webbplatsen. Här är ett enkelt sätt att göra det.

  • Steg 1: För dig som inte har den här applikationen kan du gå till den officiella Steam-webbplatsen eller på följande länk: //store.steampowered.com/about/. Klicka på knappen Installera Steam nu för att starta nedladdnings- och installationsprocessen.
Apps Downloader & Plugin Valve Corporation LADDA NER
  • Steg 2: När du är klar öppnar du Steam-klientprogrammet. Därefter hittar du Steam-inloggningsfönstret och väljer menyn Skapa ett nytt konto för att starta Steam-listan.
  • Steg 3: Precis som det första steget, gå in Steam-kontonamn i den angivna kolumnen. Ange också lösenordet i den aktiva e-postadress som du använder. Glöm inte att komma in captcha för verifieringsprocessen.
  • Steg - 4: Sätt sedan en bock på godkännandet av ångreglerna Jag håller med OCH är 13 år eller äldre och klicka Fortsätta för nästa process.
  • Steg - 5: Slutligen bekräfta meddelandet du får med ett klick Skapa mitt konto för att starta Steam-kontoaktivering.

Video: Här är det enkla sättet att flytta från Mobile Legends till Dota 2!

Så det är hur man enkelt och snabbt registrerar ditt Steam-konto med Steam-klientens webbplats och applikation.

Nu kan du spela dina favoritspel. Inte bara Dota 2, det finns andra spännande spel som Paladins, CS: GO och så vidare. lycka till killar!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.