De 10 bästa applikationerna för fotokomprimering på Android-telefoner och datorer 2020

Vill du komprimera ett foto på 200 kb eller mindre? Tja, här är en lista över de bästa fotokomprimeringsapplikationerna 2020, på Android och PC utan att minska kvaliteten. Kolla in det här!

Ibland måste du veta hur du kan minska storleken på ett foto i JPG- eller JPEG-format för något ändamål. Till exempel ändra ditt profilfoto eller ansöka om ett jobb uppkopplad.

Du kan bara använda ett fotoredigeringsprogram som Adobe Photoshop, gäng. Men inte alla har färdigheterna att använda det, eller hur?

För en mer praktisk funktion finns det också flera applikationer för att minska storleken (komprimera) som du kan använda.

Så i den här artikeln kommer ApkVenue att granska ett antal rekommendationer Bästa Android och PC foto komprimera app som du kan använda enkelt och praktiskt. Nyfiken?

En samling applikationer för att komprimera foton utan att minska kvaliteten på Android-telefoner och datorer / bärbara datorer!

Till exempel att ansöka om ett jobb uppkopplad, som ett administrativt krav måste du ladda upp en bild med flera villkor.

Fotokälla: freepik.com (Ansökan om att komprimera foton är mycket hjälpsam för att ladda upp foton, till exempel för jobbansökningar eller andra administrativa registreringar.)

Till exempel med JPG / JPEG-format vanligt förekommande för ett foto och med maximal storlek 200 kb, du vet.

Inte sällan överskrider vissa foton kraven så att systemet alltid avvisar dem. För att lösa detta problem kan du räkna med flera foto komprimera app under detta.

Du behöver inte heller oroa dig för de givna resultaten. Trots att storleken är liten minskar det inte kvaliteten på fotot så det ser verkligen klart ut!

Åh ja, dessa fotokomprimeringsapplikationer är också tillgängliga gratis för mobiltelefoner och bärbara datorer, du vet, istället för att dröja länge, låt oss se hela listan, låt oss gå!

1. Fotokomprimera och ändra storlek

Först finns det Fotokomprimera och ändra storlek utvecklad av Lit Photo. Denna applikation kan minska fotostorleken till 200 kb, vet du.

Bortsett från det finns det också funktioner Beskära att klippa ut delar av fotot som inte är så viktiga med enkel navigering med fingrarna.

Det finns också funktioner Batchkomprimering för komprimerade flera bilder samtidigt. Resultaten av det komprimerade fotot sparas automatiskt i en annan mapp.

DetaljFotokomprimera och ändra storlek
UtvecklareUpplyst foto
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek3,5 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.7/5 (Google Play)

Ladda ner Photo Compress & Resize här:

LADDA NER appar

2. Photo Compress 2.0 (lättviktig Android Photo Compress-applikation)

Okej då Photo Compress 2.0 Detta är lämpligt för dig som vill använda ett fotokomprimeringsprogram utan att irriterande annonser behöver störas.

Speciellt med en storlek på endast 1,7 MB är Photo Compress 2.0 det lättaste Android-fotokomprimeringsprogrammet som passar för olika typer smartphone, gäng.

Förutom att kunna komprimera foton upp till 100 kb kan Photo Compress 2.0 också användas för att komprimera foton.ändra storlek och beskära foto enkelt.

Om du vill komprimera ett stort antal foton finns det också en funktion Batchstorlek. Tyvärr, i en testversion, kunde endast 10 foton bearbetas med gratisversionen.

DetaljPhoto Compress 2.0 - Annonsfri
UtvecklareSaawan-appar
Minimalt operativsystemAndroid 3.2 och senare
Storlek1,7 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner Photo Compress 2.0 här:

LADDA NER appar

3. FileMinimizer Bild 3.0

Om du letar efter programvara som är helt gratis att minska storleken på bilder på PC finns det också FileMinimizer Bild 3.0 som du kan ladda ner via länken nedan.

FileMinimizer Picture 3.0 påstås kunna komprimera upp till 98%, gäng. Dessutom kan du göra denna process med flera bilder samtidigt.

Det finns fyra förinställa getts av programvara detta, det vill säga Stark kompression, Standardkompression, Låg kompressionoch Anpassad kompression som du kan ställa in själv.

Minsta specifikationerFileMinimizer Bild 3.0
OSWindows XP SP2 / Vista / 8 / 8.1 / 10 (32-bitars / 64-bitars)
ProcessorIntel Pentium 4 eller AMD Athlon 64 @ 1,4 GHz-processor
Minne2 GB
Grafik1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0
Lagring4,8 MB

Ladda ner FileMinimizer Picture 3.0 här:

Apparverktyg LADDA NER

Annan fotokomprimeringsapplikation ...

4. PicTools

Fortfarande inte kompatibel med Android-applikationen som ApkVenue rekommenderade ovan? Det finns också PicTools, en applikation utvecklad av Praneeth Chowdary som du enkelt kan använda.

PicTools har ett antal intressanta funktioner förutom att komprimera foton, till exempel ändra storlek, beskära, fotooptimering, upp till fyrkantig passform.

Inte bara det, PicTools låter dig också ändra bildformat till olika typer, till exempel JPG, PNG eller WEBP, gäng.

DetaljPicTools - Beskära, komprimera, ändra storlek och mer
Utvecklarepraneeth chowdary
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek3,8 MB
Ladda ner1 000 och högre
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner PicTools här:

Foto och bild Ladda ner appar

5. JPEGmini (ansökan för att minska storleken på de bästa PC-bilderna)

Dessutom finns det en applikation för att ändra storlek på foton på en dator som kallas JPEG mini. programvara Detta påstås kunna komprimera bildstorleken upp till 80% utan att minska kvaliteten åtminstone.

Hurså? Eftersom JPEGmini är utrustad med den senaste algoritmen, så länge originalfilen har hög upplösning och god kvalitet, gäng.

Åh ja, när du använder programvara detta kan du använda versionen rättegångdet låter bara komprimera så många som 200 foton.

Men rikedomen är mer än tillräckligt, deh! Problemet är att du förmodligen bara behöver det för att komprimera 1-5 foton och selfies, eller hur?

Minsta specifikationerJPEG mini
OSWindows XP SP2 / Vista / 8 / 8.1 / 10 (32-bitars / 64-bitars)
ProcessorIntel Pentium 4 eller AMD Athlon 64 @ 1,4 GHz-processor
Minne2 GB
Grafik1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0
Lagring7,4 MB

Ladda ner JPEG mini här:

Foto och bild Ladda ner appar

6. TinyPhoto

Som namnet antyder, TinyPhoto syftar verkligen till att minska storleken på de foton du har, särskilt de på Android-telefoner, gäng.

Denna applikation är mycket tillförlitlig vid komprimering av stora mängder bilder. Förutom det kan du också bearbeta JPEG- och PNG-format samtidigt.

Det finns också en funktion för konvertera format, ändra storlekoch beskära vad du kan göra i Android-applikationen för produktivitet på den här.

DetaljTinyPhoto: Konvertera (JPEG PNG), klipp ut, ändra storlek
UtvecklareIris Studios and Services
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek4,6 MB
Ladda ner50000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner Tiny Photo här:

LADDA NER appar

7. Minska fotostorleken

Din Android-mobiltelefon har begränsade specifikationer så att du inte kan köra tunga applikationer?

Minska fotostorleken Detta är förmodligen det enklaste programmet i den här listan, så det belastar inte prestanda och internt minne med en total applikationsstorlek på endast 1,8 MB.

Funktionerna som tillhandahålls är ganska olika med alla bekvämligheter som erbjuds. Du kan minska storleken på fotot, rotera och beskära bilden fritt.

DetaljMinska fotostorleken
Utvecklareshoozhoo
Minimalt operativsystemAndroid 3.0 och senare
Storlek1,8 MB
Ladda ner5.000.000 och högre
Betyg4.1/5 (Google Play)

Ladda ner Minska bildstorlek här:

LADDA NER appar

8. Photo & Picture Resizer (applikation Ändra storlek Foton på en Android-telefon)

Photo & Picture Resizer är ansökan ändra storlek ett mycket känt foto som du kan lita på. Som tidigare kan du använda det snabbt och enkelt.

Denna Android-applikation har olika funktioner, till exempel Batch Resizer och bildkomprimering utan att kompromissa med bildkvaliteten.

Åh ja, oroa dig inte för att originalfilen ska komprimeras. Anledningen är att Photo & Picture Resizer skapar två olika filer så att du inte behöver oroa dig för att originalfotoet går förlorat.

DetaljPhoto & Picture Resizer
Utvecklarefarluner appar och spel
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek7,8 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.4/5 (Google Play)

Ladda ner Photo & Picture Resizer här:

LADDA NER appar

9. Video- och bildkompressor

En applikation för komprimering av foton på nästa Android-telefon finns där Video- och bildkompressor utvecklad av utvecklare AppSuite.

Denna applikation kan komprimera bilder i olika format, som JPEG, PNG eller WEBP.

Inte bara det, som namnet antyder, den här applikationen fungerar också bra för att minska storleken på videon, särskilt i MP4-format.

Liksom andra applikationer har Video & Image Compressor också andra stödfunktioner som ändra storlek, optimera, beskäraoch konvertera. Denna applikation är väldigt lätt att använda och har inte många irriterande annonser.

DetaljVideo- och bildkompressor - Minska storlek och komprimering
UtvecklareApp Suite
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner100 000 och högre
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner video och bildkompressor här:

LADDA NER appar

10. RIOT

Senast där programvara som heter UPPLOPP alias Radical Image Optimization Tool som har en väsentlig funktion, nämligen att minska fotostorleken utan att kvaliteten minskas.

En av fördelarna med RIOT är dess direktredigeringsfunktion realtid, där du kan jämföra originalfilen med det komprimerade resultatet.

Naturligtvis kommer detta att vara till stor hjälp för de av er som fortfarande är oroliga för att kvaliteten på fotot kommer att minska efter att ni har minskat storleken.

Minsta specifikationerUPPLOPP
OSWindows XP SP2 / Vista / 8 / 8.1 / 10 (32-bitars / 64-bitars)
ProcessorIntel Pentium 4 eller AMD Athlon 64 @ 1,4 GHz-processor
Minne2 GB
Grafik1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0
Lagring2,0 MB
LADDA NER Video- och ljudappar

Video: Här är det Skicklighet Vilket måste behärskas om du vill arbeta på Google, nyfiken?

Tja, det är rekommendationen för det bästa fotokomprimeringsprogrammet som du kan använda på Android-telefoner och datorer eller bärbara datorer. Vilken applikation passar dig?

Glöm inte att skriva din åsikt i kommentarfältet och tveka inte att fråga om det finns svårigheter! Vi ses i nästa artikel, gäng.

Läs också artiklar om Fotoapplikation eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.