hur man spelar ps2 på Android utan fördröjning (senaste 2020)

Vill du känna dig nostalgisk när du spelar PlayStation 2, aka PS2? Här granskar ApkVenue hur man laddar ner ISO och hur man spelar PS2-spel på Android, framgångsrikt och utan fördröjning!

Vem känner inte spelkonsoler PlayStation 2 alias PS2? Som den mest sålda konsolen genom tiderna har denna konsol legendarisk status.

På den här spelkonsolen finns det också många spännande speltitlar som du förtjänar att spela. Så, har du någonsin funderat på att spela upp det just nu?

Lyckligtvis har ApkVenue en lösning för dig! Det återstår bara att följa riktlinjerna hur man spelar PS2 på Android här kan du spela PS2-spel direkt på din mobiltelefon, gäng!

Guide till hur man spelar PS2 på Android offline

För att kunna spela PS2-spel på Android måste du först ladda ner Android PS2-emulator, som ApkVenue har diskuterat tidigare.

Hur man spelar PS2-spel på Android med hjälp av emulatorn är också enkelt eftersom det är komplett med ett BIOS och du kan Använd omedelbart utan komplicerade inställningar, du vet.

Exempel som Spela! och RetroArch som kan laddas ner gratis eller DamonPS2 Pro vilket kräver att du betalar för funktioner premie-hans.

Fotokälla: youtube.com

Vad behöver du då mer? Uppenbarligen några av de bästa PlayStation 2-spelen, som Marvel vs. Capcom 2 eller GTA San Andreas vilket redan är ikoniskt.

Om du fortfarande har den ursprungliga PS2-spelkassetten kan du skapa en ISO-fil direkt med ett program som UltraISO som du kan ladda ner nedan.

Om du inte har det kan du omedelbart ladda ner det gratis via webbplatsen ladda ner PS2 ISO-spel, som CoolROM, RomsMania, eller PortalRoms.

För en fullständig recension kan du också läsa artikeln: Samling av gratis och senaste PS2 ISO-nedladdningslänkar 2020.

Utan ytterligare ado kommer ApkVenue här att förklara guiden hur man spelar PS2 på Android gratis som du omedelbart kan följa, gäng!

Hur man spelar PS2-spel på Android (Uppdatering 2020)

Även om din Android-mobiltelefon har en mycket mindre förpackning än en PC eller bärbar dator, att spela PS2 på Android behöver inte brytas, du vet!

För hur man spelar PS2 på Android utan eftersläpning det är faktiskt enkelt, det vill säga bara köpa Billigt spel HP vars specifikationer är hårda, gäng!

ApkVenue rekommenderar att du använder en Android-mobiltelefon med chipset Octa-core och 4 GB RAM. För att kontrollera specifikationerna för en Android-mobiltelefon, se metoden nedan!

VISA ARTIKLAR

Tja, nästa kommer ApkVenue omedelbart diskutera hur man spelar PS2 på Android utan rot med Android-emulatorn PS2, Spela!.

1. Hur man spelar PS2 på Android smidigt med Play!

Spela! inte bara en av de bästa PS2-emulatorerna på Android utan också en av de lättaste och lättaste att använda, gäng.

Hur man spelar PS2-spel på Android är också relativt enkelt, vilket du omedelbart kan följa i följande steg.

 • Steg 1: Ladda ner Android PS2-emulatorn, Spela!, som du kan ladda ner via länken nedan.
Apps Entertainment Purei LADDA NER
 • Steg 2: Ladda ner ISO-filer från flera webbplatser som ApkVenue har nämnt tidigare. Om filen fortfarande är i .blixtlås, extrahera med applikationen ZArchiver som du kan ladda ner nedan.
ZDevs DOWNLOAD Apps Utilities
 • Steg 3: Öppna Play! -Appen, tryck på menyikonen längst upp till vänster och välj meny Osorterade för att se en lista över spel som finns på din mobiltelefon.
 • Steg 4: Om ditt spel inte slutar trycker du på menyikonen och trycker på inställningar ->UI-inställningar och tryck på alternativ Skanna om lagring.
 • Steg 5: På skärm Osorterade, välj det spel som du har angett på din mobiltelefon. Ignorera filer SLUS-XXXXX eftersom det är en BIOS-fil för PS2.

Notera:


I det här exemplet använder ApkVenue spelet Marvel vs. Capcom 2.

 • Steg 6: Vänta på processen läser in klar och du kan spela ditt favorit PS2-spel på Android.

Notera:


Automatiskt ändras din mobiltelefon till orientering landskap när du använder denna emulator.

 • Steg 7: Om du är nöjd med att spela, sveper du åt höger på skärmen för att öppna menyn med alternativ för kran Utgång för att avsluta applikationen.

Hur? Det är väldigt enkelt, hur man spelar PS2 på Android med en applikation Spela!? Om du har problem finns det ett andra sätt som ApkVenue kommer att diskutera nästa.

2. Hur man spelar PS2-spel på Android via RetroArch

Förutom Spela!, det finns också en multifunktionell emulator RetroArch som kan spela spel från andra klassiska konsoler och är inte bara begränsade till PS2-spel, gäng.

För att spela PS2-spel på Android med den här applikationen, följ stegen nedan från ApkVenue!

 • Steg 1: Ladda ner PS2-emulatorn RetroArch som du kan få på länken nedan, gäng.
Ladda ner Libretro Productivity Apps
 • Steg 2: Se till att ISO för spelet du spelar redan finns på din mobiltelefon och öppna programmet RetroArch.
 • Steg 3: Tryck på alternativ på startskärmen Ladda kärna och på nästa skärm trycker du på alternativ Ladda ner en kärna.
 • Steg 4: Svep nedåt på skärmen för att hitta alternativet Sony - Playstation 2 (Play!). Tryck på det alternativet och vänta tills nedladdningen är klar.
 • Steg 5: När nedladdningen är klar trycker du på ikonen Tillbaka tryck på för att återgå till startskärmen Ladda kärna, och den här gången, välj ett alternativ Sony - Playstation 2 (Play!)

Notera:


Som man kan gissa, RetroArch använder i princip också en emulator Spela!

 • Steg 6: Du kommer tillbaka till huvudskärmen. Knacka Ladda innehåll och navigera till mappen där ditt spel är lagrat. Tryck på spelet för att börja spela.

Notera:


I det här exemplet använder ApkVenue spelet Marvel vs. Capcom 2.

 • Steg 7: Du kan spela direkt. Tillfredsställ din miss med ditt favorit PS2-spel, gäng!
 • Steg 8: Tryck på maskotikonen mitt i spelet RetroArch högst upp för att öppna menyn. Knacka Stäng innehåll för att sluta spela.

Det är en guide om hur man spelar PS2-spel på Android offline med en applikation RetroArch. Nu kan du spela dina favorit PS2-spel var som helst, gäng!

Bonus: Ladda ner Bästa PS2-emulator för Android, förutom Play! & RetroArch

Förutom Play! och RetroArch, som ApkVenue har granskat ovan, det finns många fler bästa Android PS2-emulator som du kan prova.

Från och med betalt med premiumfunktioner kan du se hela artikeln som ApkVenue skrev tidigare nedan, gäng.

VISA ARTIKLAR

Video: Rekommenderade bästa PlayStation 2-spel (PS2) genom tiderna

Tja, där har du det hur man spelar PS2 på Android. Du kan enkelt spela coola spel som Resident Evil 4, DragonBall Z: Budokai Tenkaichi 3 och andra.

Tyvärr finns det hittills inget sätt att spela PS2-spel på Android utan en emulator, så oavsett om du vill ha det eller inte, måste du fortfarande följa riktlinjerna från ApkVenue, gäng!

Vilket PS2-spel vill du spela? Kom igen, skriv ner en lista över dina rekommendationer i kommentarfältet nedan!

Läs också artiklar om PlayStation 2 eller andra intressanta artiklar från 1S.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found