hur man aktiverar Office 2016 och 365 permanent

Din dator har Microsoft Office 2016/365 installerat men testperioden är slut? Här berättar ApkVenue hur du aktiverar det senaste 2020 Office 2016/265 permanent.

Vem här har aldrig använt Microsoft Office-program alls? Oavsett om det är Microsoft Word, Excel, PowerPoint, det här programmet är mycket användbart för våra liv.

Men för att utnyttja Ms fulla potential Office, du måste först aktivera det här programmet, gäng. Liksom andra betalda program låses Office när det har passerat rättegång.

Om du vill veta hur man aktiverar Office 2016, 365 och andra serier, du har kommit till rätt ställe, gäng. Istället för att vänta länge är det bättre att bara titta på följande artikel!

Hur man aktiverar Office 2016, 2019, etc. & Hur man aktiverar Office 365 permanent

Ett låst Microsoft Office gör det svårt för dig att få ditt jobb gjort. Du kan inte spara eller öppna dokument, och ett meddelande visas som ber dig att ange produktnyckel eller serienummer.

Det finns många Office-serier som du kan använda. Ändå visar sig sättet att aktivera Office 2013, 2016 och 2019 vara detsamma, gäng. Det som skiljer det är bara programvarans funktioner.

Bortsett från Ms. Office, ApkVenue kommer också att berätta hur du aktiverar Office 365 eller Ms. Kontor mot avgift. Kolla in det!

Hur man aktiverar Office 365 via ett Microsoft-konto

Office 365 är ett Microsoft-tjänstepaket som har ett molndatorformat. Det betyder att du bara behöver en internetanslutning och inte behöver installera olika Office-applikationer på din Windows.

Du kan använda Office 365-tjänster genom att betala en månads- eller årlig prenumerationsavgift. Office 365 används ofta på kontor eftersom det kan användas för flera datorer samtidigt.

När du köper en ny bärbar dator får du vanligtvis en Office 365-licens för det första året. Så här aktiverar du Office 365 på ett Microsoft-konto.

 • Först och främst måste du köpa Office 365-tjänster först genom att öppna webbplatsen Microsoft. Du kan skapa ett nytt Microsoft-konto eller köpa Office 365 via ditt gamla Microsoft-konto.

 • När du har köpt ett Office 365-konto öppnar du alla Microsoft Office-produkter som finns på din PC eller laptop.

 • Klicka på knappen Aktivera med en låsikon för att starta Office 365-aktivering på Ms. Kontor.

 • Klicka på inloggningsalternativet med ett Office 365-konto. Ange sedan det Microsoft-konto som du registrerade tidigare för att köpa Office 365.
 • Eftersom Office 365 kan användas på mer än en dator, se till att du fortfarande har en datorplats som kan registreras på ditt Office 365-konto. Om inte kan du inaktivera Office 365 på en annan dator.

Hur man aktiverar Office 2016, 2019, 2013, etc. via produktkoden i programmet

Förutom att använda ett Office 365-konto finns det också ett sätt att aktivera Office genom produktnyckel, gäng. Metoden är densamma som ovan, förutom att det finns en liten skillnad i stegen.

I den här artikeln kommer ApkVenue att ge ett exempel med Ms. Word 2019. Så här aktiverar du Office 2019 via produktkoden i Ms-programmet. Kontor:

 • Öppna en av Ms. Office som har installerats på din PC / laptop.

 • Klicka på knappen på startsidan Aktivera som använder låsikonen.

 • Välj knappen Ange produktnyckel i nästa meny. Du får den här produktnyckeln när du köper Ms. Kontor i detaljhandeln. Du kan också köpa produktnyckel. Kontor via e-handelsapplikationer.
 • Ange den 25-siffriga produktnyckeln i den kolumn som anges. Klicka sedan på Lös in online i rutan med namnet Lägg till den här nyckeln till ett konto.
 • Ange id för ditt Microsoft-konto för Office-aktivering. Om du inte har det kan du göra det genom alternativen Skapa ett nytt konto.
 • När allt är klart klickar du på Slutför aktivering, då aktiveras Office nu på din PC / laptop.

Så här aktiverar du Office 2016, 2019, 2013, etc. via produktkoden på webbplatsen

Nästa alternativ är hur du aktiverar Office via produktkoden på Microsofts webbplats. Du kan använda det här alternativet om du inte har Microsoft Office-applikationer installerade på din PC / laptop.

Du behöver inte bry dig om att leta efter sätt att aktivera Office 2010 en efter en, hur man aktiverar Office 2013 eller hur man aktiverar Microsoft Office 2016 eftersom den här metoden kan användas i vilken version av programmet som helst.

 • Öppna webbplatsen //setup.office.com/ i webbläsarprogrammet du väljer. Du kan också besöka den här webbplatsen för att köpa en licens för Ms. Vilket kontor som helst.

 • välja Logga in, ange sedan ditt Microsoft-konto-ID och lösenord.

 • Du kan också välja att skapa ett nytt Microsoft-konto genom att klicka på Alternativ Skapa ett nytt konto.

 • Ange den 25-siffriga produktkoden som du redan har. När du är klar väljer du Nästa.
 • välja område det land du vill ha och klicka sedan på Nästa.

 • Du kan välja Automatisk förnyelse genom att skjuta på knappen tills den blir grön. Om du aktiverar det här alternativet måste du ange ett kreditkortsnummer. Klicka på Nästa.

 • Klart, deh!

Så här aktiverar du Office 2016, 2019, 2013, etc. gratis med KMSPico

Den sista metoden är olaglig eftersom den använder ett tredjepartsprogram som kallas KMSPico för att aktivera Office 2016, 2019, 2010 och 2013. På det här sättet behöver du inte köpa produktnyckel vilket är dyrt.

Du måste dock veta att ApkVenue inte rekommenderar att du använder detta program eftersom det bryter mot upphovsrätten och kan få dig att hantera lagen.

KMSPico är ett aktivatorprogram som du kan använda för att aktivera Office och operativsystemet Windows. Så här aktiverar du Office gratis med KMSPico:

 • Stäng av det antivirusprogram som du har på din dator.

 • Ladda ner den senaste KMSPico genom att öppna webbplatsen //official-kmspico.com/.

 • Extrahera filer KMSPico i katalogen du vill ha.

 • Högerklicka på KMSPico-filen och välj sedan Kör som administratör.

 • Välj ett alternativ för att aktivera Office. Vänta tills processen är klar.

Det här är en samling sätt att aktivera Office 2016, 2013, 2016, 2019 och till och med 365. Även om produkterna är olika kan de alla kompletteras med samma metod.

Vi ses igen i en annan intressant artikel från ApkVenue. Glöm inte att lämna ett spår av kommentarer i den tillgängliga kolumnen.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found