glömt Apple iCloud-lösenordet? detta är sättet att returnera det

Har du glömt iCloud-lösenordet på din iPhone eller iPad? ApkVenue har det säkraste sättet att återställa lösenordet när du glömmer iCloud-lösenordet. (Uppdatering 2020)

För dig som har Apple-produkter måste du känna till iCloud. iCloud med Apple-produkter är två saker som inte kan separeras.

Glömt iCloud-lösenord kan vara ett allvarligt problem för Apple-produktanvändare. Om du glömmer lösenordet för ditt iCloud-konto och vill återställa det ser det ut som du kan prova följande metoder.

Så från det har ApkVenue förberett de steg som måste göras när du glömmer iCloud-lösenordet. Följande är en komplett guide för att återställa ett förlorat eller glömt iCloud-konto.

Hur man öppnar iCloud Glömt lösenord

Vad är iCloud? iCloud är en tjänst moln gjord av Apple som publicerades den 6 juni 2011 i San Francisco.

iCloud tillåter sina användare att synkronisera foton, musik, videor och andra dokument till iPhones, iPads, iPods och andra Apple-tillverkade produkter.

Att vara en av de viktigaste sakerna för Apple-användare, att förlora iCloud-lösenord är verkligen inte bra. Här är en guide om hur du återställer ett förlorat eller glömt lösenord för iCloud-kontot.

Så här återställer du lösenordet för Apple iCloud-kontot

Det finns flera sätt du kan göra när du glömmer ditt iCloud-lösenord och vill komma åt det igen. Dessa olika alternativ är avsiktligt gjorda av Apple för att göra det lättare för sina användare.

Den här gången kommer ApkVenue att diskutera flera sätt att öppna iCloud som glömde lösenordet i den här artikeln, och du måste bara välja vilken metod som är den enklaste och mest praktiska att använda.

Eftersom iCloud-tjänsten som du får tillgång till är integrerad med Apple-ID: t, om du glömmer ditt iCloud-lösenord, är det samma som att glömma ditt Apple-ID-lösenord.

Därför, hur man öppnar iCloud som har glömt lösenordet den här gången kommer indirekt att korsas med det Apple-ID som du använder.

Så här återställer du kontoåtkomst Glömt iCloud-lösenord via webbläsaren

Det första sättet som ApkVenue delar när du glömmer ditt iCloud-lösenord är att använda tjänster från Apple som kan nås via en webbläsare.

Även om den kan nås via en webbläsare finns det några ytterligare instruktioner som du måste följa via e-post eller andra säkerhetsinställningar som du har implementerat.

Här är stegen som du måste följa när du glömmer ditt iCloud-lösenord och vill återställa det via webbläsaren.

  • Steg 1 - Öppna sidan //iforgot.apple.com/password/verify/appleid via en webbläsare på din Apple-enhet.

  • Steg 2 - Ange Apple-ID eller e-postadress som du använder i fälten för att öppna ytterligare instruktioner.

  • Steg 3 - När Apple-ID har angetts klickar du på Återställ lösenordet och klickar på fortsätt.

  • Steg 4 - Det kommer att finnas flera alternativ för att återställa lösenordet du använder, ApkVenue rekommenderar att du väljer ett alternativ Få ett e-postmeddelande, för att få ett mejl angående ändring av lösenord.

  • Steg 5 - Öppna inkommande e-post från Apple, klicka på Återställ lösenord och följ stegen enligt instruktionerna för att ändra ditt lösenord.

Genom att följa instruktionerna från Apple-teamet för att slutföra ändrar ditt Apple ID-konto lösenordet och måste logga in tillbaka.

När det är framgångsrikt logga in Till enheten du använder kan du komma åt iCloud-tjänsten igen och glömma det föregående lösenordet.

Så här öppnar du ett Apple-konto som har glömt ditt iCloud-lösenord genom programmet Hitta min iPhone

Det andra sättet du kan göra när du glömmer ditt iCloud-lösenord är att använda den officiella Apple-applikationen som heter Find My iPhone.

Denna applikation skapades för att vara ett säkerhetsprogram som kan spåra var din iPhone befinner sig och kan också användas för att ändra Apple ID-lösenordet när din iPhone går förlorad.

Här är några steg du bör ta för att komma åt de data du har när du glömmer ditt iCloud-lösenord.

För att använda den här metoden måste du använda en annan Apple-enhet, den kan inte användas på en enhet som har glömt iCloud-lösenordet.

  • Steg 1 - Ladda ner och installera Hitta min iPhone-applikation.

  • Steg 2 - Öppna Hitta min iPhone-applikation och ange med Apple-ID som glömde lösenordet.

  • Steg 3 - Skriv Glömt Apple ID eller lösenord och följ nästa steg enligt instruktionerna i denna applikation.

Du kan använda den här metoden när du har tillgång till andra Apple-enheter, och om du inte har den första metoden kan det vara mer lämpligt för dig.

Applikationen som används i den här andra metoden använder den officiella Apple-applikationen, så du behöver inte oroa dig för säkerheten för dina data.

Det är ett enkelt sätt att återställa ett förlorat eller glömt Apple iCloud-konto. Dessa två sätt diskuteras medvetet så att du får en jämförelse som är bättre.

Apple erbjuder ett alternativt sätt att återställa ett glömt lösenord för iCloud-konton, men det är en bra idé att göra detsäkerhetskopiering ditt lösenord i vissa dokument.

Förhoppningsvis kan informationen som ApkVenue delade den här gången vara användbar och om du fortfarande är förvirrad kan du fråga i kommentarfältet. Lycka till!