7 bästa sniper pc-spel 2020, du måste verkligen prova det!

Trött på krigsspel och barbariska skytte? Kom igen, prova rekommendationerna för de bästa PC-sniper-spelen 2020 som är mer utmanande för dig att spela!

Vilka PC-spel spelar du mest? ApkVenue är säker på att det verkligen finns många av er som verkligen gillar att spela krigsspel och skjuta.

Tyvärr finns det inte många krigsspel på PC som ger upplevelsen att vara prickskytt aka prickskyttar. Att se fienden slås en efter en långt ifrån utan att fångas är faktiskt mycket tillfredsställande.

I den här artikeln vill ApkVenue ge dig lite rekommendationer för de bästa PC-sniper-spelen 2020 vilket har en realistisk mekanism och spelet är okej.

Samling av de bästa Sniper PC-spelen 2020

Att spela PC-sniper-spel är inte så enkelt som du tror. Du siktar inte bara och skjuter utan du måste ta hänsyn till många saker.

Börjar från vindriktning, vindhastighet, höjd, fiendens avstånd och mycket mer. Det är det som gör sniper-spel mycket mer utmanande än vanliga krigsspel.

Du måste vara riktigt nyfiken, eller hur? Istället för att vänta lite längre, fortsätt bara med det, låt oss kolla in följande artikel!

1. Sniper Elite 4

Om du någonsin har studerat historia, vet du säkert bakgrunden till andra världskriget som ägde rum för årtionden sedan?

Genom PC-spel Sniper Elite 4kommer du bli inbjuden att avsluta nazistiska armén. Det coolaste är att sandlådeelementet i det här spelet låter dig dra nytta av allt i spelet.

Grafiken och spelet i detta spel behöver inte ifrågasättas. Detta spel drar också nytta av killcam-systemet där du kommer att se dina kulor tränga in i fienden med Röntgen på ett sätt slow motion.

DetaljSniper Elite 4
UtvecklareUppror
UtgivareUppror
Utgivningsdatum13 februari 2017
GenreAction äventyr
Betyg9/10 (Ånga)
PrisRp. 389,999, - (Ånga)

Ladda ner PC-spelet Sniper Elite 4 via följande länk:

Rebellion Skjutspel NEDLADDNING

2. Hitman 2

Hitman 2 är ett spel där du kommer att spela en hemlig agent med smeknamnet Agent 47. I det här spelet kan du döda målet hemligt eller brutalt.

Det finns ett namngivet läge Hitman Sniper Assassin som du kan spela ensam eller tillsammans. Ditt uppdrag är att överleva med bara prickskyttvapen.

Inte bara dödar, det här PC-sniper-spelet kräver också att du gömmer lik och tar bort spår så att du inte blir fångad av fienden.

DetaljHitman 2
UtvecklareIO Interactive A / S
UtgivareWarner Bros Interactive Entertainment
Utgivningsdatum13 nov 2018
GenreHandling
Betyg9/10 (Ånga)
PrisStandardutgåva: 800 000 IDR (Ånga)

Ladda ner Hitman 2 PC-spel via följande länk:

Warner Bros. Interactive Entertainment Skjutspel LADDA NER

3. Sniper Elite V2 Remastered

Att spela det bästa sniper PC-spelet kan säkert vara ett problem om din dator inte kan stödja spelet. ApkVenue har en lösning för dig, gäng.

Du kan prova det lätta PC-sniper-spelet med titeln Sniper Elite V2 Remastered detta. Detta spel är en remastered version så det har lite nytt innehåll och förbättringar i alla sektorer.

Du kommer att spela en elitskytt som heter Karl Fairburne som skickades till Berlin för att avsluta de tyska trupperna på sin egen bas.

DetaljSniper Elite V2 Remastered
UtvecklareUppror
UtgivareUppror
Utgivningsdatum14 maj, 2019
GenreHandling
Betyg6/10 (Ånga)
Pris159,999 kr, - (Ånga)

Ladda ner PC-spelet Sniper Elite V2 Remastered via följande länk:

Rebellion Skjutspel NEDLADDNING

4. Sniper Ghost Warrior Contract

Om du vill uppleva hur det är att vara en bra prickskytt, försök att spela PC-spel Sniper Ghost Warrior Contract, Okej.

I detta offline-prickskytt-PC-spel kommer du att bli inbjuden att gå in i Sibirien för att slutföra mordkontraktet genom att dra nytta av de befintliga förhållandena.

Du måste också försöka att inte ses som fienden, för när du väl tagits kommer du definitivt att dö. Hur som helst, riktigt utmanande, deh!

DetaljSniper Ghost Warrior Contract
UtvecklareCI-spel
UtgivareCI-spel
Utgivningsdatum13 nov 2018
GenreHandling
Betyg7/10 (Ånga)
PrisRp199,999, - (Ånga)

Ladda ner PC-spelet Sniper Ghost Warrior Contract via följande länk:

CI-spel Skjutspel NEDLADDNING

5. Sniper Ghost Warrior 3

Har du en dator med minimispecifikationer och en instabil internetanslutning, men vill spela PC-sniper-spel? Lösningen är enkel, bara ladda ner det lätta sniper PC offline-spelet!

Spel med titeln Sniper Ghost Warrior 3 det här har väldigt realistiskt spel, vet du. Du behöver dock mycket övning så att du kan behärska det här spelet.

I det här spelet kommer du att spela en amerikansk prickskytt som heter Jonathan North som utplacerades i Georgien för att eliminera ryska trupper från gränsen.

DetaljSniper Ghost Warrior 3
UtvecklareCI-spel
UtgivareCI-spel
Utgivningsdatum25 april 2017
GenreHandling
Betyg55% (Metakritisk)
PrisRp108,999, - (Ånga)

Ladda ner PC-spelet Sniper Ghost Warrior 3 via följande länk:

CI-spel Skjutspel NEDLADDNING

6. ARMA 3

ARMA 3 är inte ett FPS-spel utan ett krigsimuleringsspel. Inte bara dödar du många människor, du måste faktiskt slutföra uppdrag och hålla alla lagmedlemmar säkra.

En annan unik sak är att prickskytten kommer att paras ihop med en spotter vars uppgift är att hitta och markera platsen för fienden som dödas av prickskytten.

Detta spel är perfekt för dig som gillar strategispel. Om du gillar att spela barbar, tycker inte ApkVenue att det här spelet passar dig.

DetaljARMA 3
UtvecklareBöhmen interaktiv
UtgivareBöhmen interaktiv
Utgivningsdatum12 september 2013
GenreAction, Simulering, Strategi
Betyg9/10 (Ånga)
PrisRp399,999, - (Ånga)

Ladda ner ARMA 3 PC-spel via följande länk:

Bohemia Interactive Shooting Games LADDA NER

7. Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint är det senaste PC-sniper-spelet från Ghost Recon-serien. I det här senaste spelet finns det en ny klass som du kan välja, nämligen Skarpskytt.

Sharpshooter-klassen ger dig bonusattribut när du använder vapen som t.ex. DMR eller Prickskyttegevär. Dessutom har denna klass också inbyggda färdigheter som är riktigt användbara för prickskyttar.

Spel taktisk skytt gjord av Ubisoft låter dig också uppgradera de vapen du har för att göra dem starkare genom att använda delar av dina gamla vapen.

DetaljGhost Recon Breakpoint
UtvecklareUbisoft
UtgivareUbisoft
Utgivningsdatum4 oktober 2019
GenreTactical Shooter
Betyg57% (Metakritisk)
PrisRp689,000, - (Ubisoft Store)

Ladda ner PC-spelet Ghost Recon Breakpoint via följande länk:

Ubisoft Entertainment Skjutspel NEDLADDNING

Det är Jakas artikel om de 7 bästa PC-sniper-spelen som du måste prova 2020. Realistisk gameplay och levande bilder blir en oöverträffad spelupplevelse.

Vi ses igen i nästa ApkVenue-artikel! Glöm inte att lämna ett spår i form av kommentarer i den tillgängliga kolumnen, gäng.

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found