10 bästa slowmotion-applikationer 2020

Vill du veta hur man gör mjuk slowmotion på Android? Kom igen, ladda ner 2020 års bästa slowmotion-applikation i den här artikeln. Kan göra alla mobiltelefoner och det är gratis!

Slow motion-applikationer är för närvarande eftertraktade av många människor eftersom behovet av videoredigering har ökat sedan ankomsten av den nya sociala medieplattformen, TikTok.

Vem är inte nyfiken på att försöka slow motion-effekter alias slow motion göra en video Instagram Stories eller TikTok just nu?

Även om nästan alla smartphone Den senaste har redan den, men för att tillfredsställa resultat behöver du en mobiltelefon med den bästa kameran som är utrustad med en applikation nersänkt hastighet kvalificerad, gäng.

Men ta det lugnt! Om din enhet inte är mest aktuellt, den här gången kommer ApkVenue att granska samlingen Ansökan slow motion de bästa videorna på Android som du måste prova så här, här!

Applikationsrekommendationer Slow motion Bästa Android-videor 2020

Rangordnar Ansökan nersänkt hastighet alias slow motion nedan ger en effekt där hastigheten på videon saktas ner så att den visar detaljer som du inte såg tidigare.

Faktum är att flera typer av mobiltelefoner redan har dem, till exempel applikationer slow motion Xiaomi som är på standardkameran. Man kan dock säga att resultaten fortfarande inte är optimala, gäng.

För TikTok-videor eller för att göra Instagram Stories ännu coolare verkar det bättre om du omedelbart provar en rad Ansökan slow motion slät bäst som följande ApkVenues rekommendation!

Ladda ner den bästa Slow Motion APK 2020 gratis!

För dig som inte har en slowmo-kamera behöver du inte bli avskräckt eftersom du fortfarande kan använda en rad APK-filer nersänkt hastighet till göra intressanta slow motion-videor.

Med hjälp av den här applikationen behöver du inte oroa dig för att tänka på hur man gör en bra slowmotion-video, för allt kommer det görs automatiskt av den här applikationsserien.

Du behöver inte dröja längre, här är raderna slow motion APK-filer som du kan använda för att skapa intressanta TikTok-videor eller Instagram-berättelser.

1. Slow Motion Video FX

Fotokälla: play.google.com (Slow Motion Video FX är den mest populära slow motion-videoprogrammet och används ofta på Android.)

Först finns ansökan Slow Motion Video FX vilket kan sägas vara en av de bästa applikationerna för att applicera effekter slow motion på video.

Här kan du välja om du vill spela in i applikationen eller redigera videor som redan är lagrade i minnet smartphone Din Android, gäng.

Hur man gör en video slow motion med denna applikation är också ganska lätt på grund av användaren det återstår bara att bestämma start- och slutpunkterna för videon att sakta ner.

Bortsett från det, en videoapplikation slow motion Detta är ganska lätt eftersom det inte är fylld med många funktioner som andra bästa Android-videoredigeringsprogram.

DetaljSlow Motion Video FX
UtvecklareBizo Mobile
Minimalt operativsystemAndroid 4.3 och senare
Storlek40 MB
Ladda ner10.000.000+
Betyg4.2/5.0 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner Slow Motion Video FX-applikationen här:

Video- och ljudappar Bizo Mobile DOWNLOAD

2. Coach's Eye

Fotokälla: play.google.com

Om du behöver en alternativ applikation slow motion En annan Android, Coach's Eye kan användas som ett alternativ, särskilt för dig som har intresse för sport.

För gratisanvändare behöver du bara registrera dig med ett socialt mediekonto och du får funktioner som gratis 2 GB-tjänst moln.

Därefter måste du bara välja den video du vill använda och sedan knacka för att börja använda effekten slow motion vill du.

APK slow motion detta är lyckligtvis obegränsat för plattform Endast Android, men kan också användas av lojala följare av Apple, här!

DetaljCoach's Eye
UtvecklareTechSmith Corporation
Minimalt operativsystem22 MB
StorlekAndroid 4.3 och senare
Ladda ner1.000.000+
Betyg4.3/5.0 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner Coach's Eye-appen här:

LADDA NER Video- och ljudappar

3. Videoshop - Videoredigerare (applikation Nersänkt hastighet Android-funktioner)

Fotokälla: play.google.com

Förutom att kunna ändra hastigheten på videon med funktioner slow motion, APK nersänkt hastighetVideo butik har också andra kompletta funktioner, gäng!

Denna applikation kan också fungera som en applikation för att påskynda videor eftersom den har funktioner snabb rörelse och andra filtereffekter.

Dessutom applikationer slow motion bäst på den här har en textfunktion som kan tillgodose dina behov vlogger, gäng.

Tyvärr gör denna kompletta funktion också denna applikation lite svår att använda för nybörjare som inte är vana vid att redigera videor.

DetaljVideoshop - Video Editor
UtvecklareJajijujejo Inc.
Minimalt operativsystem45 MB
StorlekAndroid 4.4 och senare
Ladda ner10.000.000+
Betyg4.7/5.0 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner Videoshop - Video Editor-applikationen här:

Appar Video och ljud Appsolute Inc. LADDA NER

Ansökan Slow motion Mer ...

4. AndroVid - Videoredigerare (lämplig för slow motion Tik Tok videoredigeringsprogram)

Fotokälla: play.google.com

Därefter vill ApkVenue rekommendera AndroVid - Videoredigerare, Ansökan slow motion Android med kvalitet som den iPhone som ska räknas med.

Med APK slow motion den här, du också kan ge andra coola effekter och filter för att ge din video en unik touch, gäng!

Utöver det, AndroVid fungerar också som en applikation konvertera video eftersom du kan exportera dina redigeringar till en mängd populära format som MP4 och GIF.

Med ett relativt enkelt gränssnitt har vanliga användare heller inga problem när de vill använda den här applikationen.

DetaljAndroVid - Videoredigerare
UtvecklareVisover Ltd.
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek29 MB
Ladda ner10.000.000+
Betyg4.4/5.0 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner AndroVid - Video Editor-applikationen här:

Apps Video & Audio Visover Ltd LADDA NER

5. FilmoraGo - Gratis videoredigerare

Fotokälla: play.google.com

Letade efter en ansökan slow motion Kvalitet Instagram? Väl, FilmoraGo - Gratis videoredigerare kanske är det rätta programmet för dig, gäng.

För att stödja storlek inlägg Instagram, den här applikationen tillåter användare att använda 1: 1-förhållande när du redigerar videor.

I hastighetsinställningen kan användare också välja mellan 1/4, 2/4 eller 3/4 beroende på användarens behov eller önskemål.

FilmoraGo också ger olika slow motion-lägenstartar från 1 / 4x (långsammast), 1 / 2x (långsammare) och även 3 / 4x (långsam) som också kan läggas till med olika andra effekter.

DetaljFilmoraGo - Gratis videoredigerare
UtvecklareWondershare Software (H.K) Co., Ltd.
Minimalt operativsystemAndroid 4.2 och senare
Storlek35 MB
Ladda ner10.000.000+
Betyg4.0/5.0 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner FilmoraGo-applikationen - gratis videoredigerare här:

Wondershare video- och ljudappar LADDA NER Mjukvara

6. Slow Motion - Cam Video Recorder (kamera Nersänkt hastighet Lätt Android)

Fotokälla: play.google.com

För er som söker en ansökan nersänkt hastighet TikTok för att skapa coola effekter kan du använda Slow Motion - Cam Video Recorder.

Denna applikation är utrustad med alternativ slow motion från 1/16, 1/8, 1/4 och 1/2 och snabb rörelse 2x, 4x, 8x och 16x.

Vad mer, användare Du kan själv bestämma vilken del av videon du vill sakta ner och funktioner bakgrundsmusik vilket är mycket användbart. Så det är ganska lätt att använda!

DetaljSlow Motion - Cam Video Recorder
UtvecklareSlow Motion-kamera
Minimalt operativsystemAndroid 4.2 och senare
Storlek26 MB
Ladda ner1.000.000+
Betyg4.1/5.0 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner applikationen Slow Motion - Cam Video Recorder här:

LADDA NER Video- och ljudappar

7. Fast & Slow Motion Video (Slowmo TikTok-applikationen är lätt och lätt att använda)

Fotokälla: play.google.com

Som namnet antyder, ansökan slow motion bäst Snabb & Slow Motion-video Detta gör det lättare för användare att ändra hastigheten på sina videor.

Tyvärr ger denna applikation inte en direkt videoinspelningsfunktion, men du måste använda videor som redan är lagrade i galleriet, gäng.

Den här applikationen inte belastas med andra funktioner och är det perfekta valet för dig som bara vill ändra hastigheten på videon utan att vara komplicerad.

DetaljSnabb & Slow Motion-video
UtvecklareCodeEdifice
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner1.000.000+
Betyg3.6/5.0 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner appen Fast & Slow Motion Video här:

CodeEdifice Video- och ljudappar LADDA NER

8. VivaVideo: Gratis videoredigerare

Fotokälla: play.google.com (VivaVideo är TikToks slowmo-app med massor av intressanta funktioner för att skapa virala videor.)

Som en av de bästa videoredigeringsapparna förtjänar den att vara VivaVideo kom in på listan över Jakas rekommendationer, gäng.

TikTok videoredigeringsprogram slow motion det här också redan utrustad med en mängd andra funktioner som kan hjälpa din resa att bli en viral och framgångsrik TikTok-skapare.

Även om den har mycket kompletta funktioner, VivaVideo prioriterar fortfarande användarkomfort så att nybörjare inte heller får problem.

DetaljVivaVideo: Gratis videoredigerare
UtvecklareQuVideo Inc.
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner100.000.000+
Betyg4.5/5.0 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner VivaVideo: Free Video Editor-applikationen här:

QuVideo Inc. Video- och ljudappar LADDA NER

9. Efectum - Slow Motion, Fast Video, Reverse Cam (videoredigeringsprogram Nersänkt hastighet Flera funktioner)

Ytterligare ett videoredigeringsprogram nersänkt hastighet populärt som ApkVenue vill rekommendera är Efectum vilket gör att användare kan spela in i applikationen direkt, gäng.

Bortsett från funktionen för att ändra hastigheten på videon, även denna applikation har funktioner spola tillbaka för att göra din video ännu mer upphetsad.

Efectum stöder också nästan alla populära videoformat, som AVI, 3GP, MKV, TS, MPG, MOV, MP4, WMV och andra i HD-kvalitet.

DetaljEfectum - Slow Motion, Fast Motion, Reverse Cam
UtvecklareCraigpark Limited
Minimalt operativsystemAndroid 4.3 och senare
Storlek56 MB
Ladda ner10.000.000+
Betyg4.0/5.0 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner Efectum-applikationen - Slow Motion, Fast Video, Reverse Cam här:

Video- och ljudappar Craigpark Limited NEDLADDNING

10. PowerDirector - Bästa videoredigerare

Fotokälla: play.google.com

Slutligen är det från utvecklaren CyberLink som också har applikationer slow motion fint namngiven PowerDirector som är kända för att ha kvalificerad prestation, gäng!

Denna applikation har ett liknande gränssnitt Adobe Premiere så att erfarna användare inte kommer att förväxlas med att använda denna applikation.

Likheten mellan dessa ansikten skapar ett välbekant intryck så att du kan göra smidig slowmotion på Android med den här applikationen kan göras mycket enkelt.

Tyvärr måste gratisanvändare vara villiga att ha de videor de äger vattenstämpel om de inte är villiga att välja det betalda alternativet för att eliminera vattenstämpel de.

DetaljPowerDirector - Bästa videoredigerare
UtvecklareCyberLink Corp.
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek58 MB
Ladda ner50.000.000+
Betyg4.4/5.0 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner PowerDirector - Best Video Editor-applikationen här:

Cyberlink video- och ljudappar LADDA NER

Video: Detta är det senaste Android-videoredigeringsprogrammet, kan redigera Atta Halilintar!

Det är ett antal applikationsrekommendationer slow motion Det bästa på Android-telefoner som inte är mindre sofistikerade för de av er som vill skapa coolt videoinnehåll på Instagram Stories eller TikTok, här!

Förhoppningsvis är detta användbart och lycka till med de olika applikationer som ApkVenue rekommenderar ovan, gäng.

Glöm inte att skriva ner din åsikt efter att ha använt den! Fram till nästa Jalantikus.com-artikel.

Läs också artiklar om videoredigering eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko