hur man anger gratis wifi utan lösenord på en Android-telefon

Kan du ange gratis WiFi utan lösenord? Du kanske inte vet hur man gratis WiFi utan ett lösenord på en Android-mobiltelefon som kommer att granskas nedan, gäng!

Kanske vad du vet hittills för ansluten till ett WiFi-nätverk som är låst måste du ange Lösenord för att komma åt det, eller hur?

Men nu finns det ett sätt att ange WiFi utan ett lösenord som du kan göra enkelt och gratis direkt från smartphone du, du vet.

Du kanske frågar vilken WiFi-brytande applikation på Android som används för den här metoden?

Istället för att vara nyfiken, det är därför ApkVenue den här gången kommer att granska hur Gratis WiFi sätt utan Lösenord på en Android-telefon som du enkelt kan öva dig själv, gäng.

Så här är gratis WiFi utan Lösenord på en Android-mobiltelefon, riktigt enkelt!

I dessa tider, WiFi-nätverk som om det har blivit viktigt så att din enhet kan ansluta till internet och utföra dagliga aktiviteter.

Tyvärr är det inte alla som har tur att köpa ett internetpaket, så de behöver ett WiFi-nätverk som de flesta är säkra att använda Lösenord, gäng.

Så det är därför ApkVenue den här gången delar en speciell metod så att du kan vara automatisk ange gratis WiFi utan att behöva lösenord. Men kom ihåg, på egen risk!

Steg 1 - Ladda ner Senaste AndroDumpper-applikationen

  • Första gången du måste göra det på din Android-mobiltelefon ladda ner Ansökan AndroDumpper senaste som du kan få via länken nedan.

Ladda ner AndroDumpper Android APK Senaste version 3.11

Steg 2 - Börja hur du ansluter WiFi utan lösenord

  • När du har installerat AndroDumpper-applikationen, se till att du redan är på plats som täcks av ett WiFi-nätverk som du inte vet lösenordet för.
  • Öppna AndroDumpper och den här applikationen kommer automatiskt att upptäcka WiFi-nätverket runt dig, gäng.
  • På det riktade WiFi-nätverket är allt du behöver göra att knacka på Försök Connect. Om ett meddelande visas Varningkan du hoppa över genom att klicka Fortsätta.

Steg 3 - Vänta med att ansluta till WiFi-nätverk

  • Om det lyckas visas två alternativ, nämligen Ingen anpassad PIN och Anpassad PIN. Här behöver du bara välja ett alternativ Ingen anpassad PIN-kod.
  • Så automatiskt kommer AndroDumpper att försöka bryta sig in i WiFi med tekniker brute-force attack. Här behöver du bara vänta ett tag, vanligtvis runt 10 till 30 sekunder endast.

Steg 4 - lyckades använda WiFi utan Lösenord

  • Om hur man ansluter WiFi utan Lösenord om detta fungerar kommer det att finnas ett meddelande Anslutningen lyckades som på bilden nedan.
  • Du kan också surfa på det riktade WiFi-nätverket som du valde tidigare. Lätt nog, eller hur?

VARNING:


Gratis WiFi sätt utan Lösenord detta har utan tvekan en ganska liten framgångsgrad. Från flera experiment kan endast ett fåtal nätverk anslutas. Det rekommenderas att använda en annan WiFi-hackningsmetod om det inte fungerar, gäng.

Finns det något sätt gratis WiFi utan lösenord som fungerar 100%?

Jaka kan faktiskt inte garantera att metoden Jaka tillhandahåller är över 100% Arbetar och kan göras av vem som helst.

Enligt Jaka personligen är det bra att du fortsätter att använda samma metoder Halal för att fortfarande kunna använda en internetanslutning.

När allt kommer omkring är det olagligt att använda gratis WiFi utan lösenord och kan strida mot lagen eller skada andra människor.

Så det är en bra idé att använda ditt personliga internet eller prenumerera på ett obegränsat internetpaket så att du kan surfa på internet när som helst utan bekymmer.

Tja, så är gratis WiFi utan Lösenord på en Android-telefon kan du göra. Nackdelen med denna metod är att du inte kan berätta Lösenord från WiFi-nätverket som du är ute efter, gäng.

Om du vill veta Lösenord naturligtvis och dela med dina vänner, till exempel kan du följa hur du bryter in WiFiLösenord på en Android-mobiltelefon som ApkVenue har granskat tidigare.

Har du några andra nya metoder? Kom igen, tveka inte att dela i kommentarfältet nedan!

Läs också artiklar om WiFi eller andra intressanta artiklar från Street Rat.