hur man lämnar gruppen utan att de andra medlemmarna vet

Vill du lämna WA-gruppen men det är inte bra? Kolla in ApkVenues handledning om hur man lämnar WA-gruppen utan att märkas nedan. Garanterad att arbeta 100%

Funderar du på att lämna WA-gruppen men är rädd för att fångas och må dåligt? Ta det lugnt, säger ApkVenue hur man lämnar WA-gruppen utan att andra vet det.

Som en av de världens mest populära chattapplikation, WhatsApp (WA) är ett sätt att göra WA-gruppen för olika ändamål, från att diskutera arbete till att fungera som ett forum fandom dela information om hans idol.

Att gå med i en WA-grupp är naturligtvis lönsamt och enkelt. Det finns emellertid tillfällen då du känner dig obekväm eftersom du fortsätter att få meddelanden från gruppen, speciellt om du känner att gruppen är riktigt dålig toxisk.

Förutom att vara obekväma kan antalet meddelanden också sakta ner mobiltelefonens och gör din smartphone ännu varmare.

Nu, istället för att begrava dig själv men inte vill lämna gruppen, är det bättre att se Jakas guide om hur du kommer ut ur wa-gruppen utan att märkas nedan.

1. Hur man lämnar WA-gruppen utan att kännas igen genom att ändra numret

För att lämna WhatsApp-gruppen utan att bli fast, finns det några steg du måste göra, gäng. En av de saker som ApkVenue rekommenderar är att ändra ditt telefonnummer.

Även om det är lite komplicerat kan man säga att det är den mest kraftfulla och minst misstänkta att lämna wa-gruppen utan att märkas på detta sätt.

Innan du gör den här metoden, säkerhetskopiering alla dina chattar först för alla fall. Säkerhetskopieringsmetoden går helt enkelt in i menyn Inställningar> Chatt> Säkerhetskopiering av chatt, precis som var på väg att återställa raderade WA-chattar på Android-telefoner och iPhones.

1. Ändra WhatsApp-nummer

Det första sättet att lämna WA-gruppen utan att bli märkt är av ändra WhatsApp-nummer med ett annat nummer. Se till att ersättningsnumret fortfarande är aktivt, gäng.

 • Tryck på ikonen tre vertikala prickar i det övre högra hörnet och välj sedan inställningar eller inställning.
 • Därefter väljer du på din profilsida konto. Gå sedan till alternativ Ändra nummer.
 • Ange ditt gamla nummer och ersättningsnummer för din WhatsApp. KOM IHÅG, se till att båda siffrorna fortfarande är aktiva. Om du redan trycker på Gjort.

2. Rensa WhatsApp-data

Nästa steg för att implementera ett sätt att lämna WhatsApp-gruppen utan att fastna är att ta bort WA-data, gäng. Här är stegen:

 • Öppen Menyinställningar på din smartphone. Därefter väljer du inställningar Appar.
 • Knacka Radera data från WhatsApp-applikationen. Detta steg tar bort alla dina Whatsapp-data, gäng. Och här är du ute irriterande Whatsapp-grupper.

3. Ange igen med gammalt nummer

BRÅDSKANDE! Logga inte in direkt på Whatsapp så snart du är klar med att rensa data, gäng. Vänta i cirka 30-45 minuter först. När det är över kan du gå tillbaka till Whatsapp med ditt gamla nummer.

Utseendet blir detsamma som första gången du gick in i WhatsApp. Följ bara hela processen som vanligt. Om det finns ett alternativ Återställ sedan Välj Ja.

På det sättet kan du ange ditt gamla konto men har lämnat WhatsApp-gruppen. Så är det vänster WA-gruppen utan att de andra medlemmarna vet. Riktigt enkelt, eller hur?

2. Hur man lämnar WA-gruppen i hemlighet utan att ändra nummer

Metoden du just har läst har visat sig vara effektiv för dig att lämna gruppchatten utan att bli fast. Tyvärr måste du bry sig om att byta mobilnummer.

För att inte nämna, du måste också ange ett nytt nummer som också är aktivt för överföringsprocessen innan du lämnar WhatsApp-gruppen.

Det finns flera andra sätt att göra det, särskilt genom att använda det Den bästa och populära WhatsApp MOD, där det finns en speciell funktion för att lämna WA-gruppen utan att andra gruppmedlemmar märker det.

För de av er som inte vill bli störda kommer ApkVenue att ge dig ett sätt att lämna wa-gruppen utan att administratören och medlemmarna som inte behöver ändra eller ändra mobiltelefonnumren märker dem.

Oroa dig inte, du behöver inte ytterligare applikationshjälp, än mindre göra det rot på din smartphone. Följ bara steg för steg nedan:

1. Välj WA-gruppen

 • Öppna WhatsApp-applikationen på din smartphone. Sedan gå till WhatsApp-gruppen vem du vill lämna omedelbart.

 • Se till att gruppen är i kategorin irriterande aka irriterande och du kommer säkert att lämna gruppen.

2. Slå på Mute

 • Slå på Mute-funktionen tillhandahålls av WhatsApp. Mute-funktionen fungerar för att stänga av meddelanden från vissa grupper eller personer under en längre tid.

 • Med andra ord får du inga meddelanden från den gruppen. Hur, pressgrupp de få sekunderna> välj högtalarikonen streckad ut som ligger längst upp till höger.

3. Välj Längsta tidsperiod

 • Du kommer att ges flera alternativ för den tid du vill att den ska vara stum gruppen är åtta timmar, en vecka till ett år.

 • Välj den längsta tidsperioden, nämligen ett år. Om så är fallet, fortsätt med select OK.

4. Vänta tills utfärdad

 • Inom den tidsperioden blir du inte störd av några aktiviteter i gruppen om du inte chattas direkt av en av medlemmarna.

 • Dessutom kommer du över tid att betraktas av administratören och andra medlemmar som gruppmedlemmar som inte deltar aktivt i gruppen så att chanserna att bli sparkad ut ur gruppen blir ännu större.

 • Vänta på det gruppadministratören loggade ut dig tills du är 100% fri. Den här metoden tar faktiskt lång tid, men detta steg är bättre än den tidigare metoden, gäng.

Så där går du, gäng, tips på vägen till vänster wa-grupp utan att märkas från Jaka. Nu kan du vara fri från onödiga WhatsApp-gruppchattar, massor av bedrägerier, till diskussionssamlingen som aldrig kom till.

Ändå föreslog Jaka att det vore bättre om du sa adjö om du ville lämna en grupp. Du kan till och med bli fiender med dina vänner.

Lycka till!

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.