10 bästa videoundertexter för Android

Behöver du en videoundertextsapp på Android? ApkVenue har 10 rekommendationer för den bästa videoöversättningsapplikationen på Android för dig (Uppdatering 2020).

I varje Android-telefon, definitivt ha inbyggd videospelare med de funktioner den har, men tyvärr har denna standardapplikation ofta inte de funktioner vi letar efter.

Vanliga funktioner har inte givits på standardapplikationen för Android-telefonen, vilket är en funktion som kan ta upp undertexter. Applikationen för videoundertexter klassificeras för närvarande som viktig, med tanke på det stora antalet utländska innehåll.

Den här gången kommer ApkVenue att samla in De 10 bästa videoöversättningsapplikationerna för Android, där den här applikationen visar undertexter i videon som du spelar automatiskt.

De 10 bästa applikationerna för videospelare som ger undertexter för Android

Av de många automatiska undertexttillämpningarna som för närvarande finns, har vissa intressanta funktioner och funktioner som andra applikationer inte har.

Inte bara som en undertextsapplikation har applikationsraden som ApkVenue rekommenderar den här gången utmärkta funktioner som att kunna synkronisera undertexter med video och mycket mer.

Nyfiken på vilka ansökningar är Jakas rekommendation den här gången? Utan ytterligare ado är följande fullständig information.

1. MX-spelare

Den första applikationen som ApkVenue rekommenderar är applikationen MX-spelare. Den här videon undertexter app stöder mycket undertexter, inte ens bara formaterade undertexter .srt endast.

Det finns fortfarande många undertextformat som kan läsas av denna applikation, nämligen .ssa, .sub, .txt och så vidare, och du kan fritt ordna undertexterna i den här applikationen.

Det finns en annan funktion som är ganska intressant, du kan förstora eller zooma på den för närvarande spelade videon. Hur? Häftiga funktioner, eller hur?

InformationMX-spelare
UtvecklareMX Media & Entertainment (tidigare J2 Interactive)
Recensioner (Antal granskare)4.4 (9.035.018)
StorlekVarierar
Installera den500.000.000+
Android MinimumVarierar

Ladda ner MX Player-applikationen här!

Mx-spelare

2. VLC Player

Du kanske redan är bekant med automatisk textning app på den här har VLC Player blivit applikationsvalet för videospelare för PC-användare och börjar nu tränga in på Android-marknaden.

VLC Player kan locka många människors hjärtan tack vare dess användarvänlighet och sina coola funktioner, och nu kan du njuta av den på din mobiltelefon.

Den här applikationen stöder olika typer av videor och undertexter, så du behöver inte oroa dig om videon eller filmen du laddar ner inte kan spelas här.

InformationVLC Player
UtvecklareVideolabs
Recensioner (Antal granskare)4.4 (1.373.898)
StorlekVarierar
Installera den100.000.000+
Android MinimumVarierar

Ladda ner VLC Player-applikationen här!

VLC Player

3. KMPlayer

KMPlayer är en videospelare som stöder många typer av videofiler som är mycket kompletta, där det finns dussintals videoformat som du kan spela med hjälp av denna videoöversättningsapplikation.

Med början från 3GP, FLV, MP4, MPEG, fram tills WEBM även om allt kan spelas utan problem genom den här applikationen.

Bortsett från det, den här appen också kan läsa undertexter som spelas automatiskt, så du behöver inte bry dig om att göra några inställningar här.

Denna applikation har ett mycket gott rykte där det redan finns tiotals miljoner Android-användare som använder denna applikation för att titta på videor på sina mobiltelefoner.

InformationKMPlayer
UtvecklarePANDORA.TV
Recensioner (Antal granskare)4.4 (330.070)
Storlek32 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum4.3

Ladda ner KMPlayer-applikationen här!

KMPlayer

Andra videoöversättningsapplikationer ...

4. Gratis BSPlayer

BSpelare har funktioner som inte är mindre intressanta än andra videospelare. BSPLayer stöder redan HW-avkodning och har också funktioner hårdvaruaccelerator.

Förutom att kunna läsa flera undertexter som ass / ssa, srt, sub och txr, denna applikation stöder många videoformat som MPEG, MP4, FLV, och många andra.

Denna BSPLayer-applikation stöder också OTG, ett gäng där du direkt kan spela upp videor från en flash-disk ansluten till din mobiltelefon.

InformationBSPlayer gratis
UtvecklareBSPlayer media
Recensioner (Antal granskare)4.0 (141.814)
StorlekVarierar
Installera den10.000.000+
Android MinimumVarierar

Ladda ner BSPlayer Free-applikationen här!

BSPlayer gratis

5. GOM-spelare

Denna videoöversättningsapplikation har använts länge av PC-användare tack vare dess attraktiva funktioner, liksom dess användarvänlighet.

GOM-spelare redan stöder många videoformat, så att du kan spela olika typer av videoformat i den här applikationen utan att behöva oroa dig.

Dessutom har GOM Player också en automatisk textläsare. Om du sparar undertexter och videofiler i samma mapp med samma namn kommer allt att läsas omedelbart.

InformationGOM-spelare
UtvecklareGOM & Company
Recensioner (Antal granskare)4.0 (22.647)
Storlek31 MB
Installera den5.000.000+
Android Minimum4.1

Ladda ner GOM Player-applikationen här!

GOM-spelare

6. Verklig spelare

Innan appen kommer till Android Riktig spelare var tidigare på Windows PC-format, vilket gör att det har tillräckligt många användare innan de ens loggar in på Android.

Förutom videostöd kan den här applikationen också musik spelas och kan också öppna fotofilen, så det är väldigt komplett med de funktioner och funktioner det erbjuder.

När det gäller videouppspelning, Real Player-applikationen kan redan läsa undertexterna, så det är lämpligt för dig att ladda ner när du letar efter en videoundertextapplikation.

InformationRiktig spelare
UtvecklareReal Networks, Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.2 (226.549)
StorlekVarierar
Installera den10.000.000+
Android MinimumVarierar

Ladda ner RealPlayer-applikationen här!

Riktig spelare

7. Blanda videospelare

En annan alternativ videoöversättningsapplikation är MoboPlayer. Denna videospelare stöder också olika videoformat som är mycket kompletta.

Mix Video Player har det också stöder flera undertexter saker som srt, ass och så vidare, vilket gör det lättare för dig att spela alla typer av undertexter.

Inte bara det, Mix Video Player kan också automatiskt söka efter dina videotiteltexter med funktioner online undertextsökning hennes.

InformationBlanda videospelare
Utvecklarevideospelarlaboratorium
Recensioner (Antal granskare)4.5 (4.017)
Storlek20 MB
Installera den500.000+
Android Minimum4.1

Ladda ner applikationen Mix Video Player här!

Blanda videospelare

8. DX-spelare

Den automatiska videoundertitelapplikationen som ApkVenue rekommenderar är DX-spelare. Även om det inte är lika känt som de andra, stöds denna applikation fortfarande av charmiga funktioner.

Denna videospelare har flera fördelar som andra videospelare inte har, som den är applås för att låsa den video du vill ha med ett lösenord.

Inte bara låst, du kan också dölja videor i ordning visas inte, och för att vara säker, kan denna applikation läsa några undertexter.

InformationDX-spelare
UtvecklareKreativ dag
Recensioner (Antal granskare)4.2 (1.347)
Storlek3,5 MB
Installera den100.000+
Android Minimum6.0

Ladda ner DX Player-applikationen här!

DX-spelare

9. Video Player All Format - Xplayer

Enkel och utrustad med några intressanta funktioner, gör Video Player All Format - XPlayer kan vara den videoöversättningsapplikation du väljer.

Förutom att stödja tillägget av undertexter, är denna applikation också kan spela upp många videoformat som du laddar ner på din Android-smartphone.

Den här videospelarapplikationen från InShot ger garanterat charmiga funktioner och gör din tittarupplevelse mycket bättre.

InformationVideo Player All Format - Xplayer
UtvecklareInShot Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.7 (626.636)
StorlekVarierar
Installera den10.000.000+
Android Minimum4.3

Ladda ner videospelare i allt format - Xplayer här!

Video Player All Format - Xplayer

10. Video Player All Format

Den senaste applikationen som ApkVenue rekommenderar för dig är en applikation Video Player All Format **. Denna applikation låter dig ** se undertexter, på videon som du tittar på.

Den här videospelaren inte förlora med andra, eftersom denna applikation stöder många videoformat och kan sägas ganska komplett.

Bortsett från att denna applikation stöder funktioner sök undertext och även ladda ner undertexter online vilket gör dina tittaktiviteter ännu enklare.

InformationVideo Player All Format - Full HD-videospelare
UtvecklareASD Dev-videospelare för alla format
Recensioner (Antal granskare)4.3 (51.509)
StorlekVarierar
Installera den10.000.000+
Android Minimumvarierar

Ladda ner Video Player All Format Application - Full HD Video Player här!

Video Player All Format - Full HD-videospelare

Där är han 10 bästa applikationer för videospelare för undertexter för Android som du kan prova på din Android-smartphone.

Denna videoundertitelapplikation har olika fördelar, och du kan själv välja vilken som passar bäst för dina behov.

Har du några andra rekommendationer som ApkVenue inte har nämnt ovan? Snälla du dela med sig i kommentarfältet nedan.