De 10 senaste gratisapplikationerna för Android för augusti 2016

Uttråkad med samma applikationer? Så det blir inte tråkigt, medan det fortfarande finns mycket internetkvoter, låt oss ladda ner de senaste Android-applikationerna för augusti efter!

Precis som de föregående månaderna kommer JalanTikus att tillhandahålla en lista över nya och populära applikationer för den månaden. Väl, eftersom det började i augusti, är du redo att ta reda på vilka ansökningar som är nya den här månaden?

Medan det fortfarande är tidigt på månaden och din internetkvot fortfarande är mycket, varför försöker du inte ladda ner en ny applikation? Det är också tråkigt att använda dessa applikationer varje månad.

  • 6 Android-applikationer som gör dig smartare
  • Här är det, andra bästa Android-fotoredigeringsprogram lika coola som Prisma!
  • 25+ bästa Android-fotoredigeringsprogram 2016

Senaste Android-applikationen augusti 2016

Som du vet, Pokémon GO har varit en ostoppbar feber nyligen. Men inte bara Pokemon GO-stödjande applikationer, det finns fortfarande många verkligen coola applikationer som finns i augusti.

1. Prisma

Efter en lång väntan bör Android-smarttelefonanvändare vara stolta för äntligen fotoredigeringsprogrammet Prisma reshi är närvarande vid Google Play Butik. Vid första anblicken finns det inget speciellt med denna applikation, den erbjuder bara dussintals filter för att förbättra utseendet på dina foton. Precis som andra fotoredigeringsprogram erbjuder, va?

Men tydligen skiljer sig Prisma från andra fotofilterapplikationer. Eftersom den här applikationen använder artificiell intelligens för att omforma tillämpningen av de foton du redigerar. Resultatet? Fotoet du redigerar med Prisma blir ett häftigt måleri!

Foto- och bildappar Prisma Labs, inc. LADDA NER

2. VPN Proxy obegränsad - Peka på VPN

Känner du dig ofta irriterad eftersom regeringen blockerar många webbplatser eller spel vars tillgång blockeras av regeringen? Väl, ha på sig Tryck på VPN alla dina problem kommer att lösas. Till skillnad från andra blockerade funktionsöppningsapplikationer ger Touch VPN dig obegränsad åtkomst för att öppna alla blockerade åtkomster. Kul igen, du kan välja vilket land du vill använda IP: n.

TouchVPN Inc Networking Apps LADDA NER

3. Magus Free 3D Gest Launcher

Om du såg namnet måste du ha trott det Magus Free 3D Gest Launcher detta är en Android-launcher som kommer att förbättra utseendet på din smartphone. Även om Magus är ett program som gör din Android ännu mer sofistikerad. Med denna applikation kan du använda en mängd gest speciellt för att styra smartphones.

Du kan göra att smarttelefonen slås på automatiskt när den lyfts eller automatiskt låses när den placeras upp och ner på bordet. Många fler gest andra som du kan använda i Magus. Så, är du intresserad av att prova den här senaste applikationen?

Apps Desktop Enhancement Studio eXtreme DOWNLOAD

4. Skärm

Tofu snälla du Pokémon GO-spel? Detta spel gör det möjligt för oss att jaga Pokémon i den verkliga världen tack vare Augmented Reality-tekniken. Väl, Förutom Pokemon Go finns det applikationer Skärm som också använder liknande teknik.

Skärmen används inte för att fånga Pokemon, men vi kan få information om en produkt på olika sätt. leva skanna affischer i tidningen visar att du läser, skärmen visar automatiskt ytterligare information eller trailern från affischen. Vill du hitta information om platser runt dig? Med Screen kan du!

Apps Photo & Imaging Screen B.V. LADDA NER

5. Yelp

Gläfsa är en Augmented Reality-applikation som är lämplig för dig som gillar att äta. Är du inte säker på vilken restaurang som har ett gott rykte? Tillräckligt skanna ditt område med Yelp, så kommer en lista med restauranger runt dig att visas längs recension och rankningen.

Yelp Produktivitetsappar, Inc LADDA NER

6. Universal kopia

Har du känt dig irriterad för att du inte kunde kopiera posta-en person på Instagram eller webbplats? Om så är fallet, då Universal kopia är det senaste programmet som måste finnas på din smartphone.

Med Universal Copy kan du kopiera alla meningsvisningar på din smartphone. Det kan vara en applikation eller en webbplats. Du kan läsa hur du använder denna applikation i artikeln Hur man enkelt kopierar och klistrar in Instagram-inlägg på Android.

Camel Corporation Produktivitetsappar LADDA NER

7. Blippard

Är du uttråkad och väntar på en vän eller en beställning på en restaurang som inte har kommit ännu? Bli inte bedövad. Du kan bättre använda den Blippard. Denna applikation gör dig smartare medan du väntar på vänner.

Tillräckligt skanna objekt runt dig som använder Blippard, när de väl känns igen, kommer den här applikationen att visa all information relaterad till dessa objekt. Du kan skanna mat, dryck, leksaker eller något föremål runt omkring dig.

8. GPS-status och verktygslåda

Du är en Pokemon GO-spelare och du stöter ofta på problem GPS-signal hittades inte när du spelar? Så du måste ha GPS-status och verktygslåda. Med den här applikationen kan du kontrollera om din GPS har ett fel eller om det finns ett fel i systemet. Du kan läsa hur du använder denna applikation i artikeln Felsöka GPS-signal som inte hittades på Pokemon GO.

MobiWIA-nätverksappar - EclipSim DOWNLOAD

9. Chatta för Pokemon GO - GoChat

För dig som är galen på att spela Pokemon GO måste du verkligen ha GoChat-applikationen. Med den här applikationen kan du chatt med Pokemon GO-spelare runt dig. Detta är verkligen användbart du vet för att utbyta information om vilka Pokémon finns runt dig.

Tethr Sociala och meddelandeprogram LADDA NER

För att använda denna applikation kan du läsa artikeln Hur man chattar med Pokémon GO-spelare runt om i världen.

10. PokeDetector - Meddelanden

Fortfarande för de av er som spelar Pokemon GO utan en emulator eller BOT, kan du enkelt hitta platser där det finns många Pokémon med hjälp av PokeDetector-applikationen. Denna applikation visar vilka Pokémon finns runt dig. På så sätt kan du gå till platsen för att omedelbart fånga den.

Med den här applikationen är du garanterad att du inte missar och misslyckas med att fånga sällsynta Pokémon igen. För hur du använder det kan du läsa artikeln Hur får man sällsynta Pokémon utan att öppna Pokemon GO.

Appar Drivrutiner & Smartphone PokeDetector LADDA NER

Väl, Det är de tio senaste Android-apparna för augusti som du måste ha. Snart Installera ja medan din internetkvot fortfarande finns!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found