måste vara rik! Här är 5 webbplatser för att sälja hemlagade videor

Vill du tjäna pengar på video? Här är de 5 bästa hemmagjorda videosäljningswebbplatserna som du kan försöka få pengar.

Den här gången video- har blivit ett av medierna för att förmedla information som används mest av människor för att förmedla olika typer av information.

Dessutom har video också blivit en slags kommersiell produkt som kan säljas för att tjäna pengar.

För närvarande finns det ett antal webbplatser där videoskapare kan ladda upp sina videor så att andra användare kan titta på dem och få betalt.

Tja, den här gången kommer jag att förklara några av de bästa webbplatserna för videosäljning som du kan använda för att ladda upp dina videor och sedan få pengar från de uppladdade videorna. Kort sagt de bästa sajterna för att sälja hemlagade videor.

Är du nyfiken på vilka webbplatser som säljer videor just nu? Lyssna bara omedelbart.

  • 8 bästa webbplatser för videostreaming Förutom YouTube, kan videor vara upp till 8K?
  • 100% ARBETE! Enkla sätt att få miljoner rupier från Youtube utan att göra videor
  • Tjäna pengar på YouTube med dessa 5 typer av videor!

5 webbplatser för att sälja dina egna videor

1. YouTube

Foto: Youtube.com

Youtube är en plattform mest populära när det gäller tjänster för videoinnehåll.

Webbplatsen, som upptäcktes för flera år sedan och nu ägs av Google, har blivit ett centrum för videoproducenter eller vad som vanligtvis kallas Video Creator att ladda upp sina verk.

Via YouTube kan videoproducenter få betalt baserat på antalet annonsklick eller antalet se annonser inbäddade i videorna de laddar upp.

Naturligtvis, för att få dessa annonser, måste videoskapare ha kvalitetsinnehåll och åtminstone ha nått 10 000 visningar.

Intäkterna som kan erhållas från YouTube kan inte beräknas eftersom det beror på hur mycket annonstillverkaren får betalt för varje klick eller se på annonsen, men YouTube är helt klart den bästa webbplatsen för att sälja dina videor.

Appar Video och ljud Google Inc. LADDA NER

2. Vimeo

Foto: Vimeo.com

Vimeo är en plattform en mycket populär YouTube-konkurrent. Många säger att innehållet på Vimeo domineras av kvalitetsinnehåll.

Genom plattform den senaste av denna webbplats, nämligen Vimeo Pro. Du kan ladda upp videor för andra människor runt om i världen att titta på och får 90% av royaltyerna från försäljningen av de videor du laddar upp.

3. Dailymotion

Foto: Dailymotion.com

Nästa videoförsäljningswebbplats är Dailymotion. Dailymotion är nästa webbplats där du kan göra ett alternativ till att tjäna pengar på videor.

Hur det fungerar från plattform den här liknar också YouTube, där du måste ladda upp din video först för att titta på den och om din video är tillräckligt populär, kommer din video att få annonser.

Tja, från antalet klick och se på annonsen som är inbäddad när videon ses, får betalt.

4. Metacafe

Foto: Metacafe.com

Något annorlunda än de andra tre platserna, Metacafe har sitt eget sätt att uppskatta videor som laddats upp av Video Creators.

Denna webbplats, som visades för allmänheten för 13 år sedan, har ett program som heter Belöningsprogram där videoskapare får betalt för varje video de laddar upp om videon har visats mer än 20 000 gånger, där Video Creator kommer att få betalt några dollar för varje 1000 visningar.

5. US-skärm

Foto: Uscreen.tv

En annan alternativ webbplats som du kan använda för att sälja dina videor är US-skärm. Även om det inte är lika populärt som YouTube eller Vimeo, kan du enkelt ladda upp din video här och ta ett pris för den eller installera en betald prenumerationstjänst, videouthyrning, köp eller om du är snäll kan du låta din video njuta gratis.

Det var de fem webbplatserna som säljer video som passar bäst för dig att skapa en plats att sälja videor online och få extra pengar på videor.

Förhoppningsvis användbart och lycka till. Om du tänker bli videoskapare rekommenderar jag det Youtube och Vimeo som huvudval, men du kan också prova de andra tre platserna för att jämföra fördelarna du får.

, hejdå och se till att du lämnar spår i kommentarskolumnen och dela med sig till dina vänner.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found