7 berömda spelgenrer som ofta missförstås

Ibland tror människor att de två är desamma, även om skillnaden är mycket. Så vid detta tillfälle kommer jag att förklara 7 spelgenrer som har tolkats felaktigt.

Spel är underhållning som har varit över hela världen och många spelar det. Spel har också många typer från små spel till stora spel som har grupperats efter genre. Genre är en gruppering av spel baserat på speltyp, till exempel Adventure, Action, Shooter och många fler.

Men det finns fortfarande många människor som inte vet skillnaden och ibland misstolkar flera spelgenrer, till exempel skillnaden mellan RPG och Adventure. Ibland tror människor att de två är desamma, även om skillnaden är mycket. Så vid detta tillfälle kommer jag att förklara 7 spelgenrer som har tolkats fel. Vad är problemet?

  • 7 mest svåra och frustrerande Android-spel 2016

Här är 7 spelgenrer som tolkas felaktigt

1. RPG (rollspel)

Det finns fortfarande många människor som inte känner till den verkliga innebörden av denna spelgenre, RPG är inte ett äventyrsspel som vi ofta stöter på, där vi kan utforska och flytta efter behag. Bara från namnet Rollspel vilket på indonesiska är Rollspel där vi spelar en roll där och vi spelar inte bara en karaktär i berättelsen utan många karaktärer som samarbetar för att avsluta berättelsen.

Så spel verkligen ren eller det ursprungliga RPG: n är Final Fantasy, Atlantica Online, Seven Knight och andra spel som är gameplayattackera växelvis och använd mer än ett tecken.

2. MMORPG (massivt multiplayer online-rollspel)

Så ibland tolkar folk MMORPG här fel, för många spel med MMORPG-genren säger att de är äventyrsspel. Det är inte fel, men faktiskt följer MMORPG-spel vanligtvis också genren Action och Adventure eftersom actionspel är spel där vi kan flytta karaktärerna i spelet fritt och inte är bundna av reglerna för att attackera i tur och ordning. Så det här spelet innehåller ett actionspel där rörelserna hos karaktärerna vi spelar kan röra sig snabbt och inte helt beror på strategi.

3.FPS (First Person Shooter)

Faktum är att FPS-spel är en typ av spel skytt och FPS-genren. FPS-genren är hämtad från placeringen av spelare i spelet, First Person Shooter har huvudegenskapen för First Person Perspective, där vi är positionerade som människor som är direkt involverade. Exempel på kända FPS-genrespel är Call Of Duty, BattleField, Medal Of Honor och andra

4. TPS (Third Person Shooter)

Denna genre är verkligen densamma som FPS, men skillnaden ligger i placeringen av karaktärer i spelet. Egentligen skiljer det sig inte mycket från FPS-spel. TPS har sin egen plats eftersom den skiljer sig från FPS. FPS-spel har vanligtvis fördelar som att gömma sig på en vägg men vi kan fortfarande se fiender och sedan skjuta dem. Till skillnad från TPS, om vi gömmer oss, kommer fienderna inte att dyka upp. Så nu kan du se skillnaden mellan de två, eller hur? Exempel på välkända TPS-genrespel är Ghost Racoon och Sniper Elite.

5. Simulator

Spel med denna genre missförstås ofta. Eftersom det finns många former och slag, så många klargör det som ett annat spel. Simuleringsspel har sin egen betydelse, nämligen simulering eller imitation av verkligheten. Simuleringsspel är spel där vi kan känna hur det ursprungliga spelet ser ut, eftersom simulatorspel är gjorda på ett sådant sätt att vi känner oss riktiga.

6. Äventyr

Denna genre tolkas ofta som ett RPG-spel, när det faktiskt inte är det. Eftersom äventyrsspel är spel där vi ombeds att utforska i spelet och inte har ett alltför djupt fantasyelement. Mer bekymrad över historien och resan.

7. Åtgärd

Den här spelgenren är en som ofta misstolkas och ofta ingår i RPG-gruppen, även om verkligheten är annorlunda. Actionspel är spel med snabba och smidiga teman där spelare måste attackera och undvika vid osäkra tider, utan regler, och bara prioritera att besegra fiender snabbt och exakt. Spel som har actiongenrer inkluderar God Of War, Assassin's Creed, Batman och många fler.

Så från de 7 spelgenren ovan finns det faktiskt många spelgenrer som tolkas felaktigt, men genren ovan är de vanligaste. Efter att ha läst den här artikeln vet vi och kan se skillnaden, och det blir lättare för oss att hitta vilken spelgenre vi vill spela. Så det kommer inte att förväxlas med andra genrer.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found