9 av de mest populära anime-genrerna bland otaku, inklusive hentai?

Gillar du att titta på anime, gäng? I så fall betyder det att du måste veta om de 9 mest populära anime-genrerna!

Vilken genre gillar du att titta på anime, gäng? Anime har faktiskt många genrer.

I själva verket har dessa genrer fortfarande många fler undergenrer. Bland de många genrerna finns det naturligtvis några som är mer populära bland de andra.

Den här gången vill ApkVenue ge dig en lista den mest populära anime-genren för anime-tittare. Kom igen, låt oss bara titta på genrelistan nedan!

9 mest populära anime-genrer

Anime-fans har vanligtvis sin favoritgenre efter smak. De som gillar spänning kanske gillar genren handling, gillar baperanen romantik.

Faktum är att anime-genren sällan står ensam. De flesta anime har flera genrer samtidigt. Ett exempel är anime komedi romantik vilket är ganska populärt.

Ändå ser många människor som letar efter anime bara en genre. Därför ger ApkVenue dig en lista den mest populära anime-genren StreetTikus-version!

1. Åtgärd

Fotokälla: Screen Rant

En av de mest populära anime-genren är ** anime handling**. Kännetecknet för denna anime är de många intensiva stridscenerna.

Du kommer att se olika åtgärder beroende på anime som du tittar på. Detta stöds av animationer som gör oss glada och ökar vår adrenalin.

Till exempel, när du tittar på Dragon Ball kommer du att se många pojkar som skriker och avger energivågor.

Exempel på anime: Dragon Ball, Naruto, My Hero Academia

2. Äventyr

Fotokälla: Viz Media

Som namnet antyder, genre anime äventyr tar oss med på ett äventyr som Dora the Explorer.

Detta innebär att denna anime kommer att flytta från plats till plats tills de lyckas hitta det de letar efter på vägen.

Problemet är att äventyr ibland verkar oändliga. Tror du inte på det? Försök bara titta på One Piece.

Exempel på anime: One Piece, Fairy Tail, Hunter X Hunter

3. Komedi

Foto med tillstånd av: Fanpop

Anime är också ett av de media som används av människor för att hitta underhållning. Anledningen är att det finns så många komedi anime som vi kan se!

Dessutom är anime i grunden en konstgjord animation, så det finns så många roliga saker som vi inte kommer att kunna se i vardagen.

Om du gillar lite komiskt skämt Överreagerar, säkert kommer du att gilla komedi-genre anime.

Exempel på anime: Gintama, Daily Lives of High School Boys, stor lärare Onizuka

Andra populära genrer. . .

4. Drama

Fotokälla: JustWatch

För animeälskare som gillar att bli lurade och inte kan hjälpa till att gråta när de ser något känslomässigt, kanske du bör undvika det drama genre anime.

Den här anime-genren kommer att tömma våra känslor helt med en berättelse som får dig att känna vad anime-karaktären känner.

Men om du medvetet letar efter ett spektakel för att provocera tårar, kan du göra denna anime-genre till en utlösare.

Exempel på anime: Clannad, din lögn i april, Anohana

5. Fantasi

Foto med tillstånd av: Akanagi

Anime med fantasy genre lämplig för dig som gillar en fiktiv värld full av magiska saker som vi inte hittar i verkliga livet.

Fantasy-genren är vanligtvis nära besläktad med genren äventyr där huvudpersonen kommer att åka på en lång resa i en fantasivärld.

Det finns tillfällen då karaktärerna i det här spelet ursprungligen kommer från en vanlig värld, sedan kastas in i ett fantasirike eller ofta kallas Isekai.

Exempel på anime: Inget spel inget liv, Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!, Inuyasha

6. Skräck

Fotokälla: YouTube

Många av oss gillar att titta på filmer med skräckgenre. Tja, anime har också många av dessa genrer och är inte mindre skrämmande.

Det som är kännetecknande för denna anime är naturligtvis uppkomsten av spöken, demoner och monster. Inte sällan scener levrat blod läskiga dykt också upp.

Om du inte är den modiga typen som kan se sadistiska saker, är det bättre att inte titta på denna genre, annars skriker du hysteriskt av rädsla!

Exempel på anime: En annan, School-Live!, Hell Girl

7. Mysterium

Foto med tillstånd av: Manga Thrill

Mysterium vad som är här betyder inte ett mysterium om en annan värld, va, gäng. I animevärlden tenderar mysterier att lösa sig och kräver utredning.

Det enklaste exemplet är en detektivanime som detektiv Conan. Kanske har du känt sympati för Conan, för överallt där han går finns det alltid mordfall.

Vad som är klart, det finns många mystiska saker som får dig att titta på denna genre anime medan du tänker på allvar.

Exempel på anime: Detektiv Conan, Hyouka, Eden of the East

8. Romantik

Foto med tillstånd av: Fanpop

Många gillar romantikgenren medan de föreställer sig att de upplever samma saker som vi tittar på.

Anime har många undergenrer av romantik. Även om du inte är en riktig person, garanterar ApkVenue att du fortfarande kommer att vara snyggare och titta på den.

Romantikgenren handlar om kärlek och vackra stunder som du inte vill glömma. Vanligtvis, anime shoujo synonymt med den här genren.

Exempel på anime: Nisekoi, Chuunibyou demo Koi ga Shitai!, Toradora

9. Livsskiva

Fotokälla: Slumpmässig nyfikenhet

Den senaste populära anime-genren är Bit av livet. Om du gillar avslappnad anime som inte har en specifik story, är den här genren definitivt något för dig.

Som namnet antyder kommer denna anime att innehålla vardagliga händelser som också kan hända i vårt verkliga liv.

Slice of Life anime-genren har normala karaktärer som i allmänhet inte har speciella förmågor, förutom att de får oss att le lite när vi tittar på den.

Exempel på anime: Barakamon, Non Non Biyori, Lucky Star

Förutom de genrer som ApkVenue nämnde ovan finns det faktiskt många andra undergenrer. Säg det bara Isekai, musik, sport, postapokalyptisk, harem, och så vidare.

Hentai själv tillhör undergenren och tillhör inte den populära kategorin. ApkVenue råder dig att inte titta på den här genren, den tillför bara synd!

Dessutom ingår den här genren inte i listan eftersom inte alla otaku gillar den här genren. Inte heller du!

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found