se filmen månen sjunker i ditt ansikte (2019) hela filmen

Vill du titta på en film baserad på en bästsäljande roman? Kom igen, se Moon Drowning in Your Face (2019) hela filmen här, garanterat bra!

Har du många frågor om ditt liv? Vanligtvis kommer dessa frågor att visas vid sänggåendet.

Om du är den typen av person rekommenderar ApkVenue att du tittar på en film med titeln Månen sjunker i ditt ansikte den här.

Garanterat kommer du att tänka mycket filosofiskt efter att ha sett den senaste indonesiska filmen om den här. Vad sägs om sammanfattningen och intressanta fakta i den här filmen?

Synopsis av filmen Månen drunknar i ditt ansikte

Fotokälla: YouTube

Stråle (Arifin Putra) är en 60-årig ägare av ett gigantiskt fastighetsbolag.

Han har gått igenom många saker som gör det möjligt för honom att njuta av rikedom samt bli en person som respekteras och respekteras.

Det är bara att Ray dör ensam och tom. Han var på väg mot liv och död. I det ögonblicket uppträdde en person med ett skuggigt ansikte.

Han uppmanade Ray att återvända till sitt liv och sitt mörka förflutna för att svara på de fem frågorna han hade ropat till Gud.

Trots att han inte kände mannen behöll Ray sin inbjudan. Genom denna resa besvarades de fem frågorna äntligen en efter en.

Intressanta fakta om filmen månen drunknar i ditt ansikte

Fotokälla: Aceh Daily

Precis som många andra indonesiska filmer har filmen Rembulan Tenggelam i ditt ansikte också många intressanta fakta. Något?

  • Den här filmen är baserad på en roman bästsäljare skapande Tere Liye samma titel.

  • Många av Tere Liyes romaner har gjorts till filmer. Tidigare fanns det Memorisering av Delisa-bönen, Må mamma älskas av Gudoch Himmelens änglar.

  • Om du är ett fan av isekai-anime, kan du överväga att den här filmen ingår i isekai-filmen eftersom huvudpersonen tar en andlig resa genom olika tider.

  • Produktionshus Max bilder känd för att ofta anpassa romaner till filmer. Tidigare fanns det Dilan, 99 ljus på den europeiska himlen, fram tills Assalamualaikum Peking.

  • Anya Geraldine hävdar att han är rädd för att bli mobbad av nätanvändare för att ha spelat en viktig karaktär i den här filmen.

Se filmen The Moon Sinks in Your Face

TitelMånen sjunker i ditt ansikte
leva12 december 2019
Varaktighet1 timme och 30 minuter
ProduktionMax bilder
DirektörDanial Rifki
KastaAriyo Wahab, Ari Irham, Arifin Putra, et al
GenreDrama
Betyg-

Eftersom den tar upp universella teman om livets frågor, kanske den här filmen hjälper dig att hitta svar på de frågor som du har tänkt på.

Under hela filmen kommer du att känna att du lyssnar på en saga som får dig att känna dig som ett barn som lyssnar på sina föräldrars berättelser.

Om du vill se den här filmen, klicka bara på länken nedan, gäng!

>>>Titta på filmen The Moon Sinks in Your Face (2019)<<<

Det var sammanfattningen och intressanta fakta om filmen Månen sjunker i ditt ansikte. Den här filmen kan kännas lite mörk, men inte deprimerande.

Det finns andra dramafilmer som du vill titta på? Skriv i kommentarerna, ja!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found