tillräckligt för att spela en gång kommer dessa 7 skräckspel att få dig mardrömmar under hela ditt liv

Samlingen av skräckspel nedan garanterar att du får mardrömmar efter att ha spelat det på grund av de många hoppskalorna och de läskiga varelserna. Vad handlar spelen om?

När man pratar om spel Skräck Det kommer faktiskt inte att vara något slut, ja, varje år kommer det att finnas nya skräckspel. Och ju mer här produceras spelet trevligt och läskigt, som några av skräckspelen nedan.

För de av er som älskar skräckspel verkar det obligatoriskt att spela 7 spel nedan. Varför då? eftersom samlingen av skräckspel nedan garanterar att du får mardrömmar efter att ha spelat det eftersom det finns så många jumpscare och läskiga varelser. Vad handlar spelen om?

  • Testa dina tarmar genom att spela dessa 4 läskigaste smartphonespel på natten! Våga?
  • De 15 mest skrämmande och bästa Android-spökspelen | Auto kan inte sova!

Bara spelat en gång kommer dessa 7 skräckspel att få dig mardrömmar hela ditt liv

1. Sophies förbannelse

För dig som gillar skräckgenrespel känns det som att du måste spela ett spel som heter Sophies förbannelse detta. Om du vill träna din styrka kommer du jumpscare, det rekommenderas starkt att du spelar det här spelet.

Sättet att spela det här spelet är väldigt enkelt, du måste bara sista till morgonen. Men för att överleva måste du hålla lamporna i varje rum släckta och du måste undvika det namngivna spöket Sophie detta.

2. Överleva 2

Igen igen Studio för röda tunnor överraska spelare med de spel de gör. Efter bomI den första Outlast-serien är spelare förvånade över fortsättningen av spelet, nämligen Överleva 2.

Detta spel berättar om en falsk religiös sekt och du spelar rollen som journalist. Men vad som händer är att din helikopter kraschar och du fastnat i ett område landsbygdsområden som följer kätterska läror. Du måste komma ut därifrån, men det här är en utmaning för spelare där du är förvirrad att hitta en väg ut.

3. Amnesia: The Dark Descent

Detta skräckspel berättar historien om att du är en ung man vaknade plötsligt i en mörk korridor och kom inte ihåg någonting. Som spelets titel antyder spelar du en roll som ung man minnesförlust.

Inte bara atmosfären i spelet naturligtvis är det spänt, men jagande monster är också väldigt läskiga och gör våra hjärtan bankar snabbt. Du måste undvika det annars kommer du att ätas av monsteret.

4. Resident Evil 7

För er spelälskare Resident Evil, säkert kommer du inte att missa det här spelet, eller hur? Till skillnad från serier Resident Evil i allmänhet, det här spelet erbjuder otrolig spänning och spänning.

Du hittar en mängd skrämmande monster. För att vara säker kommer det här spelet att träna din hjärtstyrka. Eftersom det är på Resident Evil 7 Det här är en hel del hoppskydd som du hittar i varje hörn.

5. Skikt av rädsla

För dig som verkligen gillar skräckspel med komplexa pusselnivåer, måste du spela ett spel som heter Skikt av rädsla detta. För i det här spelet måste du hitta ett sätt att fortsätta resan.

I början av berättelsen spelar du en målare i ett gammalt hus, men huset är hemsökt och berättelsen är det lite komplicerat och det tog lång tid att förstå vad detta spel betyder. För dig som är nyfiken kan du ladda ner direkt eller titta på videon först.

6. Shintai huset

Skräckspelälskare måste veta om konstgjorda spel Shintai Studio detta? Spel webbläsare som har 4 serier nämligen Shintai The House, Shintai The House 2, The House 3 och Halloween-versionen detta är verkligen läskigt.

Hur man spelar också ganska lätt, du måste bara hitta ett sätt att hålla ditt spel igång. Var dock försiktig med hoppskärmen i varje nivå. Hur som helst måste du förbereda dig mentalt stark innan du försöker det här spelet.

7. Emily vill spela

Om det här spelet gameplaynästan samma som Fem nätter på Freddys, men i det här spelet kan du gå runt hela huset. Du måste hålla ut till morgonen och undvik dockorna som jagade dig för att bjuda in dig att spela.

Speciellt dockor Emily uppträder oftast mitt på natten. Du måste gå runt och undvika spöket leka kurragömma med dig. Och bli inte förvånad om det här spelet innehåller många hoppskärmar.

Det är 7 skräckspel som får dig mardrömmar, eftersom spelen ovan är de mest spöklika spelen och är de mest lämpliga att spelas av modiga spelare. För de av er som är blygsamma och har hjärtsjukdom, är det tillrådligt att inte prova det.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found