knep för att surfa på Android två gånger snabbare

Här är ett enkelt sätt att surfa på Android två gånger snabbare. Med hjälp av grundpelaren på Android, nämligen Google Chrome

Bläddring långsam? Visst det suger, inte särskilt om det tar lång tid att vänta på att bara öppna en sida. Att surfa är roligare om du snabbt kan öppna varje sida du behöver, men vad är de många faktorer som påverkar hastigheten på att öppna en sida när du surfar, till exempel annonser, filer multimedia som bilden på sidan som är för stor i storlek för att få tid läser in ju högre det är.

Här är ett enkelt sätt att surfa på Android två gånger snabbare. Använda grundpelaren på Android, nämligen Google Chrome, det här tricket gör att du surfar snabbare. Om inte signalen vid den tiden var mycket svag.

Bläddrar i tricks på Android två gånger snabbare

  • Ladda ner Google Chrome Beta.

  • Aktivera funktioner Förhämta sidresurser genom menyn alternativ sedan inställningar. Välj därefter Integritet sedan Förhämta sidresurser.

  • I standardkommer inställningen Förhämtning av sidresurser att vara aktiv när användaren använder en WiFi-anslutning. Men för maximalt resultat, flytta det till Alltid.

  • Genom att använda den här funktionen, inte bara läser in webbplatser när du surfar snabbare men minskar också datakvotan.

Varför använda Google Chrome Beta?

Eftersom det i Chrome beta finns vanligtvis många förändringar på grund av processen utvecklande från Googles sida. Chrome Beta-användare kommer säkert att få några nya funktioner jämfört med vanliga Google Chrome. På grund av det ger Chrome Beta oftare den senaste versionen som är snabbare och effektivare.

Google Inc. webbläsarappar LADDA NER
  • Försök inte skriva detta i Google Chrome
  • Bevisad! Den senaste versionen av Google Chrome sparar mer RAM

Kromflaggor

Förutom att använda Förhämta sidresurserkan användare också testa experiment med Google Chrome-inställningar via Flaggor. Varje gång det sker en ändring av flaggor får användaren ett meddelande varning eftersom dessa ändringar kan påverka användarupplevelsen när du använder Google Chrome.

  • Typ krom: // flaggor där du skriver webbadressen i Google Chrome.

  • På den här sidan kan många inställningar aktiveras (Gör det möjligt) och stängde av (Inaktivera). Titta noga på var och en av dessa inställningar.

  • För att påskynda saker kan det vara som att stänga av WebAudio-funktionen, klicka på fördröjning och flera andra inställningar.

Om du har en smartphone med stort RAM-minne kan du justera den i avsnittet Maximal kakel för intresseområde till 512 orderprocess tolkning sidor snabbare. Du kan använda den här metoden direkt på din Android och naturligtvis använda Google Chrome och Chrome Beta.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found