tips om övervakning av Android-användning som expertanvändare

Visste du att det finns några saker på Android som bara erfarna Android-användare vet. Här är tips för övervakning av Android-användning som en expertanvändare.

Att använda Android är oändligt, det finns alltid nya och spännande saker. Därför försöker ApkVenue alltid ge dig tips som kan göra dig mer skicklig med din Android-enhet. Men du vet, det finns några saker på Android som bara erfarna Android-användare vet. Här är tips för att övervaka Android-användning som en användare expert-.

 • AKTA SIG! Du och 1,4 miljarder Android-användare i världen är i fara med Stagefright VIRUS
 • 10 bästa applikationer för att spara batterianvändning på din Android-telefon
 • 5 obligatoriska spel för dig av Android-användare

Att vara expert eller fortfarande en ny Android-användare är inte ett problem. Det viktiga är att du vet hur du använder din Android för att stödja ditt dagliga liv. Men om du vill kan du göra dessa saker för att maximera användningen av din Android.

3 saker som användare kan göra Expert Android

1. Övervaka processer som sker på Android

För dig som lyssnar på Android-utvecklingen måste du känna till de senaste RAM Manager-funktionerna från Android 6.0 Marshmallow. Egentligen kan du njuta av den funktionen nu. Kanske för nya användare är detta okänt. Men för användare expert-, måste ofta använda den för att övervaka RAM-användning på Android-enheter.

Tricket, du går in i menyn Inställningar - Alternativ för utvecklare. Om du inte har aktiverat utvecklaralternativen ännu, läs hur du tar fram utvecklaralternativen på Android.

I utvecklaralternativ väljer du sedan Processstatistik. Här kan du övervaka hur länge processen körs, hur mycket RAM som förbrukas och hur processen fungerar. Har du vetat det här än?

2. Använd en hemlig kod

Om du är en användare expert- Android, du måste känna till några hemliga koder som kan nås från din Android. För nya användare kanske du bara känner till koden / * # 06 # som används för att komma åt din Android IMEI-kod. Men visste du att du kan komma åt andra koder för att visa telefon-, batteri-, användningsstatistik och WiFi-information? Du kan också ta bort menyn som kommer ut varje gång du stänger av din Android.

Här är några av koden som ApkVenue använder:

 • * # 06 # - IMEI

 • ##7594## - Ta bort menyn som visas varje gång du stänger av din Android

 • ##4636## - Telefoninformation, batteri, användningsstatistik och även WiFi-information

 • ##7780## - Fabriksåterställning

 • 27673855 # - Komplett torka, Inklusive firmware (Försök inte, såvida du inte känner till riskerna!)

 • ##273283255663282##* - Backa upp alla foton och videor

 • ##1472365## - GPS-test

 • ##1234## - Visar information firmware PDA-enheter och info

En del av koden beror verkligen på vilken typ av Android du använder. Har du några andra hemliga koder som du brukar använda på din Android?

3. Övervaka prestanda i realtid

Förutom att övervaka processer och förstå hemliga koder på Android, para expert- Android använder också stödjande applikationer som kan användas för att övervaka vad Android-enheten gör realtid. Även om de använder applikationer anser dessa applikationer för nya användare definitivt att det inte är viktigt.

Du kan övervaka nedladdningshastighet och ladda upp från nätverket du använder med Mini nätverksmonitor eller övervaka din Android-lagringsutrymme med DiskUsage. Genom att övervaka din Android-prestanda realtid, då vet du hur du håller din Android i bästa skick för användning.

Ivan Volosyuk produktivitetsappar. LADDA NER

Har du någonsin gjort något av de tre sakerna tidigare? Om du alltid gör de tre sakerna ovan är du en användare expert- Android. Grattis!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found