ett enkelt sätt att spara snapchat-videor på din smartphone

Snapchat kan dela kreativa foton eller videor som försvinner efter en tid. Det finns många intressanta videor som genereras av Snapchat, tyvärr tillhandahåller Snapchat inte en funktion för att spara videor. Följande är

snapchat är en tjänsteleverantörsapp för snabbmeddelanden för att dela foton eller videor som automatiskt försvinner efter en tid. Innan du skickar meddelanden till vänner kan du kreativitet med Foto eller video- tagen. Du kan lägga till text, emojis eller klottra på den.

snapchat det är populärt bland tonåringar, eftersom det här programmet är mer interaktivt än att bara skicka meddelanden i text. Snapchat själv har en ganska stor användarbas, med cirka 100 miljoner aktiva användare som använder denna tjänst per dag.

  • Snapchat kan nu förvandla ditt ansikte till Satan!
  • Hur man tar skärmdumpar på Android utan att trycka på några knappar!

Enkla sätt att spara Snapchat-videor på din smartphone

Meddelandet du skickar på Snapchat heter 'snapsoch naturligtvis finns det många av dem snaps vilket är väldigt intressant. Med tanke på tidpunkten för tillgänglighet snaps begränsad vill vi också spara snaps vissa.

Tyvärr, snapchat ger inte en funktion att spara snapchat-videor inte heller ett foto, så snaps vad som är intressant eller minnesvärt från dina vänner försvinner bara. Var inte ledsen, den här gången kommer JalanTikus att ge dig ett litet trick för att spara foton eller videor på Snapchat.

1. Hur man sparar foton på Snapchat

Att spara snaps intressant form av foton, det enklaste sättet är att göra skärmdumpar eller fånga skärm. Naturligtvis vet du redan hur man tar det skärmdumpar på den smartphone du använder. För Android-telefoner använder du vanligtvis en kombination av knapparna Ström och Volym ned, medan för iPhones trycker du på strömbrytaren och hemknappen.

Appar Photo & Imaging lovekara LADDA NER

2. Hur man sparar videor på Snapchat

Hur man sparar snaps foton är enkla, men vad sägs om snaps video? Du behöver hjälp från andra applikationer, nämligen AZ-skärminspelare. Applikation för inspelning av smartphone-skärmaktivitet i en video.

Appar Video och ljud AZ Screen Recorder DOWNLOAD

För att vara snygg kan du redigera videoresultaten från AZ Screen Recorder genom att klippa de delar du inte behöver använda VivaVideo eller ett annat videoredigeringsprogram.

  • Installera AZ-skärminspelare och det videoredigeringsprogram du väljer
  • Öppna AZ-skärminspelare
  • Öppna Snapchat-videon som du vill spara
  • Kör skärminspelning genom att klicka på den runda röda knappen på AZ Screen Recorder
  • Spela Snapchat-videor
  • När du är klar klickar du på Sluta på AZ Screen Recorder-applikationen

Resultaten av videon har naturligtvis flera steg inspelade. Så det måste redigeras först med VivaVideo. Detta sätt kan vi äntligen spara Snapchat-videor vilket är intressant och kan delas på andra sociala medier. Under tiden för iPhone-användare kan du spela in skärmen med appen QuickTime Player. Är du en aktiv Snapchat-användare?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found