10 mest wow Android fakta som du definitivt inte vet!

Om du använder Android-smarttelefoner bör du känna till fakta om Android. Försök, känner du till följande fakta om Android?

Om du är en Android-smarttelefonanvändare vill ApkVenue fråga, hur länge har du använt det? Bortsett från att Android är ett operativsystem som utvecklats av Google, vet du några andra fakta om Android? Det kan vara så att du bara vet lite.

För det här kommer ApkVenue att ge dig fakta om Android som du kanske aldrig vet. Vad gör du?

  • 6 Android fakta dig (jag tror) du vet inte
  • 10 fantastiska fakta från Samsung som du definitivt inte visste
  • 18 fakta om Apple som även iPhone-användare inte vet

Android-fakta som du förmodligen inte visste

1. Android skapades inte av Google

Känd för sina tjänster som är identiska med Google, skapades inte Android av Google. Android skapades först av Andy Rubin, Rich Miner, Nick Searsoch Chris White 2003. Dessa Android-utvecklare har en nära relation med T-Mobile.

2. Android är en kille

Hittills kanske du vet att den här Android är den gröna roboten. Men vet du vilket kön den här Android är? Android visar sig vara en manlig robot. Användning av ordet 'Andr'har betydelsen pri, och'Droidbetyder robot. Så bli inte förvånad om många som gillar att knäcka Android är killar.

3. Android var inte ursprungligen för smartphones eller surfplattor

Olika typer av smartphones och surfplattor från Säljare många har använt Android-operativsystemet. I själva verket var denna Android inte designad för smartphones tidigare. Men för smarta kameror.

Enligt Andy Rubin, medgrundare Android, Android ursprungliga syfte var att göra det enkelt för kameran användare att överföra bilder till molnlagring. Men på grund av den tröga kameramarknaden slogs den äntligen i smartphones.

4. Android Owe Steve Jobs

Från 2005 till 2007 fortsatte Android att övervaka Microsofts utveckling eftersom de hade de vanligaste operativsystemsteknologinormerna. En gång föll det en Android-utvecklare att skapa en smartphone som BlackBerry som har flera tangentbord.

Men sedan 2007 Steve Jobs introducera iPhone som är utrustad med en pekskärm. Sedan dess har Android optimerats för smartphones med pekskärmar. Om det inte fanns någon Steve Jobs och iPhone är det säkert att din nuvarande Android-smartphone kommer att använda ett fysiskt tangentbord.

5. Android QWERTY

Som ApkVenue nämnde i den tredje punkten brukade Android sikta på att ta med ett fysiskt tangentbord. Detta förstärktes av hans närvaro Förr som är den första Android-smarttelefonen med ett fysiskt tangentbord och gränssnitt Palm OS-stil. Även om utseendet ser konstigt ut, men det är en funktion göra flera saker samtidigt, kan ansluta till PC och alla fristående funktioner som nu kommer med Sooner.

6. Anledningar till Android Open Source

Som vi vet är Android en plattform smartphone som är öppen källa. Vet du varför Android kallas öppen källkodsplattform? Eftersom Google är medlem i Open Handset Alliance (OHA) vilket har gett användarna frihet att ändra källkoden för sitt operativsystem. Så det är inte konstigt att Android-smarttelefonen har många val gränssnitt från var och en Säljare.

Eftersom öppen källa också att du blir frirot Android-smartphone. Du kan även experimentera med anpassade ROM-skivor.

7. Verkligt namn Android

Vet du varför namnet är Android? Detta är smeknamnet Andy Rubin, medgrundare Android, medan du arbetar på Apple. Namnet blev hans smeknamn eftersom han verkligen gillar robotar.

När du utvecklar Android kommer det ursprungligen att namnges Bugdroid eftersom den gröna robotlogotypen är som en kackerlacka, men sedan valdes Android. Namnet Bugdroid används dock fortfarande av Googles interna Android-utvecklingsteam.

8. Android-initiallogotyp

Innan du valde Android-logotypen med en grön robot fanns det en annan logotyp som utvecklades av Och Morrill. Logotypen som ser ut som en berusad robot heter Mjäll. Fram till dess kom skissen av Android-logotypen från Irina Blok vilket är Android-logotypen hittills. Visserligen får du aldrig veta om detta Android-faktum, eller hur?

9. Inte alla androider använder matnamn

Den senaste Android 87.0 som just släppts heter Android Oreo. Tidigare fanns Nougat (Android v7.0), Marshmallow (Android v6.0), Lollipop (Android v5.0)och långt innan det fanns Kitkat (Android v4.4). Alla använder matnamn. Detta föregås av Android Cupcake (Android v1.5), då Donut (Android v1.6), Eclair (Android v2.0), Froyo (Android v2.2), och andra.

Men det visar sig att Alpha- och Beta-versionerna av Android inte använder namnet på maten, utan istället Astro (Android v1.0) och Bender (Android v1.0). Så, inte alla Android-namn är söta livsmedel, eller hur?

VISA ARTIKLAR

10. Android finns i yttre rymden

Hittills vet vi att Android används i smartphones, smartwatches och till och med smarthome. Allt är på jorden. Men visste du att Android också finns i rymden? NASA har skickat en satellit ut i rymden som är utrustad med Nexus One och Nexus S 2013. Satelliten, som åtföljs av en Android-enhet, har lyckats skicka bilder av jorden från yttre rymden.

Det är tio saker med Android som du kanske inte visste tidigare. Känner du till andra fakta? Om det finns andra fakta, dela med sig låt oss med Jaka!

Fotokälla: Banner: Androidpit


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found