5 bästa och mest spännande spel för pojkeförskott (gba)

Här är några av de bästa och mest spännande Game Boy (GBA) -spel som definitivt inte är sämre än andra konsolspel.

Game Boy är en videospelkonsol producerad av Nintendo. Det har dock släppts flera olika Game Boy-konsoler Game Boy Advance (GBA) fortfarande en spelkonsol som många kommer ihåg för. Nu redan inte mycket annat som säljer dessa spelkonsoler. Men tack vare tekniska framsteg kan vi fortfarande spela det på datorer, bärbara datorer, även på smartphones med hjälp av en emulator.

Massor av roliga GBA-spel att spela. Några av dem kunde få Jaka att stanna uppe hela natten för att spela det. Faktum är att Jaka hittills fortfarande gillar att spela det trots att han har examen många gånger. Följande några av de bästa och mest spännande Game Boy Advance (GBA) spelen vilket helt klart inte är mindre spännande än andra konsolspel.

  • Dödar piratspel spelindustrin? Uppenbarligen ....
  • 5 spelkonsoler baserade på Android, spelare måste veta!

5 bästa och mest spännande spel från Gameboy Advance (GBA)

1. Kingdom Heart: Memory of Memories

SpelKingdom Heart: Chain of Memories fortfarande använda kort som en del av utforskning och strid. Varje kort representerar varje attack som vi kan göra. Från enkla attacker till användning kalla, allt är ordnat med ett kort. Varje kort har värde från noll till nio. Framgången för attacken beräknas utifrån högsta kortvärdet som du har.

Vi kan bara byta ut däck när vi slåss för att matcha kortet med fienden vi möter eller kombinera tre kort samt att stärka attacken. Jämfört med det ursprungliga Battle Hearts-stridsystemet som krävde oss genom att trycka på X-knappen flera gånger, är kortsystemet definitivt bättre och mer utmanande.

2. Yggdra Union: Vi ska aldrig slåss ensamma

Spel Yggdra Union: Vi ska aldrig slåss ensamma är ett taktiskt RPG, där vi måste strategisera krigföring för att vinna varje strid. Kort som vi använder i varje sväng (tur) är grunden för varje attacks rörelse och kraft.

Att veta vilka våra motståndare är och hur vi ska placera våra trupper det viktigaste och nyckeln till att vinna en strid. i detta spel krävs vi rack min hjärna att utforma en korrekt och effektiv stridsstrategi.

3. Kalla på Night Series

  • Summon Night: Swordcraft Story

Summon Night: Swordcraft Story huvudsyfte är smida vapen att slåss. För att smida ett vapen måste du vapenrecept och ingredienser för att göra dem. Vapenrecept ges en gång dagligen av Bron och omöjligt att missa.

Bron kommer också att undervisa stridsteknik varje dag. Slutför specialuppdrag och sidouppdrag för att få olika slag olika vapen som yxor, spjut, borrar och så vidare för att bli bästa vapensmide i staden.

  • Summon Night: Swordcraft Story 2

Spel Summon Night: Swordcraft Story 2 fortfarande samma som tidigare, nämligen ett RPG-baserat spel äventyr, genom att använda systemet Realtidsstrid med 2-dimensionell bas.

Skillnaden är att i denna andra serie är grafiken som visas mer färgstark och historien och kartutforskningen är bredare än den föregående serien. Plus huvudpersonen som är kan utvecklas (förvandlar) och starka chefer som kan göra dig lite stressad.

4. Dragon Ball: Advanced Adventure

Dragon Ball: Advanced Adventure har ett spel inte monotont som 2D-plattformsspel. Vi flyttar inte bara karaktären till höger, hoppar och slår fienden, men vi kan göra andra handlingar, till exempel slåss i luften att åka Flygande Nimbus, eller spela på arenan Världsturnering vilket känns väldigt utmanande. Dessutom finns det ett läge multiplayer som möjliggör sammanflätad strid spelare, gav upphov till genrer slåss en mot en som har varit nära besläktad med serier drak boll.

VISA ARTIKLAR

5. Final Fantasy Tactics Advance

Final Fantasy Tactics Advance är ett strategi RPG-spel där spelare bilda en klan av enskilda karaktärer och kontrollera deras handlingar i strid.

För många spelets berättelse och utseende imponerade glada, även om populariteten för detta spel sträcker sig från barn till vuxna spelare. Även om många element i Final Fantasy Tactics Advance har något gemensamt med versionen PlayStation, men det här spelet introducerar nya regleringssystemet.

Det är 5 Game Boy-spel som inte är lika spännande att spela. Faktiskt många fler Ett annat spännande Game Boy-spel som du kan ladda ner emulatorn och spelet här. Så om du vill försöka spela den på en smartphone kan du ladda ner emulatorn här (playstore). Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found