underbar! Denna applikation kan ersätta funktionerna i 6 andra Android-applikationer

För de av er som har begränsat internt minne, installera inte många applikationer. Du installerar bättre en magisk applikation som kan ersätta de många funktionerna i denna Android-applikation!

Med närvaron av miljontals Android-applikationer på Google Play Butikfår du flexibiliteten att välja en mängd olika applikationer efter dina behov. Om ditt interna minne är stort kan du fritt installera många applikationer samtidigt.

Men vad händer om Android-smarttelefonminne du knappt? Även om det är användbart kommer du definitivt att tänka på att installera många applikationer. Men lugna ner, JalanTikus har en cool applikation kan representera många applikationsfunktioner Övrig.

  • 5 bästa Android-applikationer för att övervinna sömnlöshet
  • Installera inte gratisappar slarvigt, här är de fyra farorna!
  • Enkla sätt att skilja äkta vs falska appar på Android

FooView, en applikation med många funktioner

Den applikation som JalanTikus betyder är FooView Float Viewer. Med den här sofistikerade Android-applikationen kan du använda många coola funktioner som ägs av dussintals applikationer. Så att du inte är nyfiken, ladda ner FooView-applikationen direkt!

Apps Produktivitet fooView Inc. LADDA NER

Med storleken filen är bara 5 MB, här är vad som kan göras FooViewer:

1. Byt ut den fysiska knappfunktionen

När du har aktiverat FooView-tjänsten kommer du att göra det hitta-knappen svävar på skärmen. Dessa tangenter är desamma som funktioner Assistive Touch på iOS som du kan använda som navigeringsknappar eller genvägar till andra applikationer.

Med den här knappen är du behöver inte installera programmet Assistive Touch för Android eller Smart Touch (One Touch) igen.

2. Skärmdump utan att trycka på en knapp

Med FooView-applikationen, du inget behov längre tryck på kombinationsknappen för att plocka upp skärmdumpar, men nog drag och navigera till det område du vill skärmdumpa. Så du behöver inte en ansökan Skärmdump Lätt eller Skärmdump Beskär och dela igen för att ta en skärmdump av en del av skärmen utan att trycka på en knapp!

Appar Photo & Imaging Daniel Huber LADDA NER Foto- och bildappar Ice Cold Apps LADDA NER VISA ARTIKLAR

3. Spela in skärmvisning (Screen Recorder)

Inte bara tar skärmdumpar, FooView är också utrustad med funktioner skärminspelare vilket låter dig spela in Android-skärmdisplayen utan rot. Unikt kan du bara spela in en del av Android-smartphone-skärmen. Säg adjö tillAZ-skärminspelare!

Appar Video och ljud AZ Screen Recorder DOWNLOAD

4. Filhanteraren

Förutom att ha snabb tillgång till olika applikationer, FooView genvägsknappar också tillhandahålla alternativ filhanteringsfunktion. Unikt igen, filhanterare i FooView grupperad efter kategori och tillhandahöll också en historikfunktion. Så du behöver inte längre ha en standardfilhanterare eller ES File Explorer File Manager Okej.

Apps Productivity ES APP Group NEDLADDNING

5. Automatisk vattenstämpel

För dig som gillar att göra artiklar i form av tips eller dela skärmdumpar har FooView också unika funktioner. Denna applikation låter dig ändra utseendet på knapparna med din egen bild. Och genom att justera transparensen, den här knappen kan användas som vattenstämpel. Hejdå, Lägg till vattenstämpel!

Foto- och bildappar AndroidVilla LADDA NER

6. Översättning av främmande språk

Ofta hitta främmande språk i människors artiklar eller inlägg? Inget behov av att installera längre Google översätt om du använder FooView. Dra bara och håll muspekaren på den här applikationen vid orden du vill översätta, den kommer att märkas omedelbart och kan översättas omedelbart.

Appar Produktivitet Google LADDA NER VISA ARTIKLAR

Hur? Hur cool är den här FooView Float Viewer? Med en applikation kan du använda olika funktioner som andra 6 applikationer har. Så din smartphone är garanterad mer minne effektivt eftersom det inte finns något behov av att installera många applikationer. Lycka till!

Läs också artiklar om Ansökan eller artiklar från Epi Kusnara Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found