15 av de bästa sminkspelen på Android (det roligaste!)

Här är rekommendationerna för de bästa sminkspelen på Android för dig som vill prova dyra kosmetiska märken utan att behöva köpa!

Olika typer av spel finns nu tillgängliga som gör det lättare för spelarna spelare som gillar att spela mobilspel, särskilt Android-användare.

En typ som visar sig vara inte mindre önskvärd är ett spel med temat skönhet, aka smink.

Finns det några roliga smink temaspel?

Det finns! Den här gången kommer ApkVenue att älska bästa sminkrekommendationer på Android som du måste prova.

Bästa sminkspel

ApkVenue kommer först att granska några av de bästa sminkvalen som naturligtvis är de mest rekommenderade för dig.

Är du nyfiken på spelet? Ta reda på listan nedan:

1. Fashion Star Model Salon

Det första spelet är Fashion Star Model Salon. I det här spelet får du inte bara göra ditt ansikte utan också bestämma de bästa kläderna och accessoarerna för skådespelerskan.

Därefter kan spelare visa den på catwalken med 3 olika etapper. Poängen är att du måste klä skådespelerskan så mycket som möjligt för att kunna agera i catwalken maximalt.

FördelarBrist
Det finns lägen catwalken efter sminkIbland visas det buggar
Bra grafisk kvalitet-

2. Bröllop Makeup Artist Salon

Till skillnad från tidigare spel, Bröllop Makeup Artist Salon detta är avsett för dig som väntar på din bröllopsdag. Kan vara inspiration, eller hur?

I det här spelet kommer du att bli inbjuden att göra en komplett brud genom att välja den bästa bröllopsklänningen. Förutom att sminka henne, har du också ansvaret för att välja de bästa klänningarna och accessoarerna för henne.

FördelarBrist
Story intressant-
Lätt när det spelas-

Nej. 3-5

3. Prom Spa Salon

Gör upp för modevisningar och bröllop finns redan, nu är det dags för Prom Nite-ögonblicket. Det matchande spelet är Prom Spa Salon.

I det här spelet kommer du att tilldelas att ta hand om den kvinnliga karaktären för att se vacker ut genom att lägga till lite smink som läppstift, ögonskugga, och så vidare.

FördelarBrist
Stort utbud av smink och tillbehör-
Bra grafik och ljud-

4. Ballerina Makeup Salon Girls Dress Up

Nästa finns Ballerina Makeup Salon. Som titeln antyder inbjuder detta spel dig att göra balettdansare.

Nästan samma som andra spel, i Ballerina Makeup Salon själv är du fri att välja kläder och accessoarer att bära.

FördelarBrist
Olika ballerina karaktärer-
Lätt att spela-

5. Hijab Make Up Salon

Spelet skiljer sig naturligtvis lite från de spel som nämns ovan. Hijab Make Up Salon enligt titeln kommer att utmana dig att sminka kvinnor som bär hijab.

Din uppgift är ganska enkel, vilket är att göra dessa kvinnor mycket vackra. Förutom att lägga till några rodna, eyeliner och andra. Du kan också lägga till tillbehör som glasögon.

FördelarBrist
Ljus även för klass HP low-end-
Hijab-alternativ trendig-
Moms interaktiva simuleringsspel LADDA NER

Make Up Salon Game

Dessutom finns det ett spel med temat smink miljö en speciell plats, nämligen salongen. Lämplig för dig som vill känna känslan av att klä upp människor i en salong som vad en professionell gör.

Här är en mängd olika spel valda av ApkVenue:

1. Min sminksalong

I det här spelet kan du hälla din kreativitet för att göra ditt ansikte så vackert som möjligt med de befintliga funktionerna. Ditt jobb här är att få en Cinderella-prinsessa att se så vacker ut som möjligt genom att göra det makeover till honom.

Senare kan du dekorera prinsessans ansikte så att det ser vackert och vackert ut glamour, från att dekorera ansiktet med ögonskugga, eyeliner, läppstift och många andra

FördelarBrist
Massor av intressanta funktionerGenomsnittlig grafisk kvalitet
Story intressant-

2. Candy Makeup Sweet Salon

I spelet Candy Makeup Sweet Salon Detta kommer du att presenteras med sminkvärlden i ett annat koncept. Där TabTale ger godis godis stil tema med vackra färger.

Här har du tilldelats att dekorera en modells ansikte med verktyg för att göra godis, såsom hårfärg, läppstift, eyelineroch andra, som alla är färgglada godisstil godis. Att göra makeover, naturligtvis, du måste verkligen dekorera hennes ansikte så vackert som möjligt.

FördelarBrist
Fler nyanser färgrik-
Storlek litet spel-

Nej. 3-5

3. Princess Makeup Salon

Det skiljer sig lite från de tidigare sminkspelen, där du i det här spelet från K3Games inte bara kan göra det makeover bara ansikte, men måste också dekorera prinsessan med dekorativa föremål, som örhängen, höga klackar, halsband och andra tillbehör.

Bortsett från det kan du också ansikts spa till prinsessan innan hon deltog i viktiga evenemang. Naturligtvis måste du vara noga med att ta hand om och försköna prinsessan så att hon ser vacker ut under fotograferingssessionen.

FördelarBrist
Många av tillbehörenuppdatering-
Lätt att spela-

4. Tjejspel Makeup Spa

Spelet heter Makeup Spa det här kan vara rätt val för dig som verkligen vill lära dig smink. Var finns verktygen makeover vad som finns tillgängligt i det här spelet är verkligen som det riktiga ögonskugga, läppstift, plattång och så vidare.

Inte bara göra makeover, spelare får också möjlighet att försköna flickan med olika typer av kläder som har tillhandahållits.

FördelarBrist
Verkliga sminkverktyg-
Mycket modell verklig-

5. Bröllopsminksalong

Som titeln antyder, Bröllopssminksalong Detta ger dig en möjlighet att försköna en tjej som vill göra ett bröllop. Du måste göra en makeover och göra det bästa möjliga klädvalet så att flickan ser charmig ut vid ett bröllop.

Det finns mer än 90 sminkverktyg som du kan använda senare, inklusive läppstift, ögonskugga, eyeliner, blascon, ögonfärg, och mycket mer.

FördelarBrist
90+ sminkverktyg tillgängliga-
Story stavas ut intressant-

Face Makeup-spel

För de av er som specifikt vill hitta ett spel som specialiserar sig på att klä på eller klä på ansiktet, så är denna samling sminkspel det spel du letar efter.

Här är fem spel som ingår i Jakas rekommendation:

1. Make-Up Me: Superstar

Klädspel erbjuds också av Make-Up Me: Superstar. Det här spelet är ganska intressant. Anledningen är att det här spelet erbjuder mer olika kvinnliga karaktärer.

Den kvinnliga karaktären i detta spel är medvetet beredd att vara en superstjärna.

FördelarBrist
Modellkaraktärer varierarValet av läge är mindre varierat
Spel intressant-

2. Barbie Fashion Closet

Älskar du Barbie? Denna vackra docka används också som en karaktär för spelet, hon heter Barbie Fashion Closet. I det här spelet väljer spelarna inte bara häftiga kläder för Barbie-karaktärer, utan har också plikten att klä upp dem för att bli vackrare.

Det finns många sminkverktyg som kan användas, allt från läppstift, pulver, ögonskugga, tillbehör som sötar Barbies utseende.

FördelarBrist
Enkelt, lätt att spela-
Verklig Barbie-modell-

Nej. 3-5

3. Halloween Makeup Me

Detta utklädningsspel har ett något annorlunda koncept från tidigare utklädningsspel.

Halloween Makeup Me erbjuder ett unikt koncept där spelare ombeds att klä upp kvinnor med smink i Halloween-stil.

FördelarBrist
Intressant Halloween-konceptSpelläget är lite monotont
Bra grafisk kvalitet-

4. Mode Diva

Har du någonsin funderat på att bli en kompensation för en diva? Spel Mode Diva kommer att förverkliga den drömmen praktiskt taget. Detta spel erbjuder ett spel där spelare kan klä upp divan för att göra den vackrare och mer attraktiv.

Detta spel, som har nått nästan 100 000 nedladdningar, ger en mängd intressanta funktioner. Här kan du sminka divan med olika smink som har tillhandahållits. Inte bara det, du kan också välja kläder och klänningar som är eleganta och vackra också.

FördelarBrist
Storlek litet spel-
Olika val av kläder och sminkverktyg-

5. Smink mig

Smink mig är ett spel som tar spelaren som en virtuell smink. Detta spel, som har laddats ner av mer än 80 000 nedladdare, har flera funktioner som gör spelet mer intressant.

Detta spel har en funktion för att klä upp en kvinnlig karaktärs ansikte med sminkverktyg som eyeliner, läppstift och mer.

FördelarBrist
Lätt att spela-
Valet av funktioner varierar-

Det är Jakas version av de bästa Android-rekommendationerna för speluppsättningar som vi måste försöka spela. Intressant, eller hur?

Har du andra spelrekommendationer som inte är coolare än listan ovan? Glöm inte att säga och dela i kommentarfältet.

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.