titta på film matt and mou (2019) hela filmen

Nyfiken på att titta på en av tonårsromantikens dramafilmer, Matt och Mou? Du kan titta på det gratis här, du vet! (Hel film)

Att höja en lätt kärlekshistoria och nära relaterad till vardagen, film Matt och Mou kan vara ett alternativ för de av er som inte vill röra sig med komplexiteten i tonårs kärlekshistorier, gäng.

Dessutom filmer anpassade från romaner bästsäljare Det samarbetar också med ett antal välkända unga skådespelare och skådespelerskor som du inte bör missa.

Tja, för de av er som vill titta på Matt and Mou-filmen är det bättre att läsa först, låt oss gå, följande fullständiga sammanfattning!

Synopsis Film Matt och Mou

Med talentfulla unga skådespelare och skådespelerskor handlar filmen Matt and Mou om vänskap Matthew 'Matt' (Maxime Bouttier) och Mourette 'Mou' (Prilly Latuconsina) som har funnits sedan barndomen.

Även om de har varit vänner länge har Matt och Mou motsatta drag. Matt, som är cool, tyst och smutsig, är motsatsen till Mous glada och upphetsade figur.

När de två växte upp tyckte Mou om en pojke som heter hennes ideal Reza (Irsyadillah). Men å andra sidan kände Matt sig obekväm med närheten mellan dem två och tenderade till och med att göra det överbeskyddande mot Mou.

Matts attityd, som ansågs hämma PDKT-processen, gjorde äntligen att Reza planerade att föra Matt närmare sin kusin, Retha (Josephine Firmstone).

Istället för att vara lycklig för att Matt sannolikt inte kommer att komma i vägen för sitt förhållande med Reza, känns Mou faktiskt obekvämt att se sin bästa vän nära en annan tjej.

När två uppdämda känslor upplever en inre kamp, ​​hur klarar Matt och Mou det tillståndet?

Matt och Mou Film Roliga fakta

Förutom den spännande historien om Matt och Mous romantik som presenterades på bisokopskärmen finns det naturligtvis några intressanta fakta bakom filmens produktionsprocess som folk sällan känner till.

Vill du veta något? Kom igen, se hela följande intressanta fakta, gäng!

  • Matt och Mou blev ovilliga att agera jämfört med de tvåloperor han hade gjort och blev den första filmgenrenfilmen med Prilly i huvudrollen.

  • Trots att Prilly är lycklig för att hon i den här filmen är parad med sin riktiga älskare, så står det i kontrast till Maxime som är orolig för att tävla med sin egen pojkvän.

  • Matt och Mou var ursprungligen Wulanfadis Wattpad-berättelse som framgångsrikt lästes miljoner gånger, sedan förvandlades den till en ny version och filmades slutligen.

  • Det sägs att de gillar varandra i filmen, det visar sig att Irsyadillah är Prillys "fiende" i den verkliga världen, du vet, gäng. Ershad, som är collegevän, i samma klass och till och med i samma grupp med Prilly, kämpar ofta på grund av meningsskiljaktigheter.

  • Inte bara Prilly och Ershad som har relationer utanför detta filmprojekt, det visar sig att Maxime och Josephine också hade vänner när de båda gick i skolan på Bali.

Titta på filmen Matt and Mou

InformationMatt och Mou film
Recensioner (Antal granskare)3.3 (79)
Varaktighet1 timme och 36 minuter
GenreKomedi


Romantik

Utgivningsdatum24 januari 2019
DirektörMonty Tiwa
SpelarePrilly Latuconsina


Kevin Bzezovski

Att vara en av de indonesiska filmerna med temat för tonårsromantik, visar filmen Matt och Mou inte bara huvudkaraktärens kärlekshistoria utan också familjekonflikter som Mou står inför.

Tja, för de av er som är nyfikna på hela filmen kan du se Matt and Mou-filmen nedan, gäng. Kolla in det!

>>> Titta på Matt and Mou Movie <<<

Det var en sammanfattning och några intressanta fakta om tonårsromantikens dramafilm Matt and Mou, gäng.

Vilka andra intressanta filmer vill du titta på? Skriv svaret i kommentarerna nedan, ja!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.