hur man får fickpengar med en smartphone

Istället för att bara använda en smartphone för att chatta, bör du försöka använda den för att hitta ytterligare fickpengar. Så här kan du försöka få fickpengar med en smartphone.

Cieee som använder en ny smartphone. Låt oss erkänna, vem här har köpt en ny smartphone med THR som kapital? Grattis. Förhoppningsvis kommer din smartphone att hålla och kan vara till nytta i framtiden.

På tal om smartphones, har du någonsin funderat på att tjäna extra pengar med din smartphone? I så fall har JalanTikus tips för att få extra pengar endast med en smartphone.

  • 17 Android-applikationer för att tjäna stora pengar med din smartphone
  • 13 snabbaste pengar att tjäna pengar utan kapital 2021, Cuan Ngalir!

Hur får man extra pengar

Om du kan tjäna pengar via den smartphone du använder kommer du inte längre att oroa dig för kredit- och kvotproblem. Det är det, om du kan få mycket pengar är det inte omöjligt att du kan köpa en ny smartphone för att ersätta den smartphone du för närvarande använder, eller hur? Så, låt oss få ytterligare pengar via en smartphone på följande sätt:

1. Använd Micro-tasking-applikationer

Flera smarttelefonapplikationer erbjuder redan tjänster mikrotasking i utbyte mot kontanter eller kredit. Endast genom att göra särskilda uppgifter som ges i den applikationen kan du tjäna pengar. Vilja? Ett exempel på applikation är Snapcart som kommer att ge dig pengar tillbaka från det kvitto du tog, eller Cashtree vilket ger dig kredit om du ofta låser upp din smartphone.

Appar Produktivitet Snapcart NEDLADDNING Produktivitetsappar VITI GLOBAL LIMITED NEDLADDNING

2. Dropshipping

Dropshipping är en snygg term för att hjälpa till att sälja andras saker. I eran onlinebutik som alltmer svampar, kan du verkligen öppna en butik utan att behöva ha saker att sälja. Poängen är som att du marknadsför varor som tillhör andra butiker på dina sociala mediekonton eller till och med på ditt konto onlinebutik ensam.

Senare varje gång en köpare kommer in i dig är ditt jobb att kontakta säljare för att skicka varor till konsumenter som köper från dig. Är det inte spännande? Att göra dropshipping Du kan använda ditt BlackBerry Messenger-, Facebook- eller Instagram-konto.

BlackBerry Sociala & meddelandeprogram LADDA NER Appar Sociala meddelanden Facebook, Inc. LADDA NER Foto & bildbehandling Instagram-appar LADDA NER

3. Försäljningstjänster

Du kan jailbreak iPhone? Eller bra på alla Android-smarttelefonproblem? Eller vet du hur man bryter in på en iCloud-låst smartphone eller ett Google-konto? Om så är fallet, sälj dina tjänster genom kanal sociala medier som du har. Garanterade fickpengar fortsätter att flöda om du säljer tjänster från din expertis.

4. Bli en influencer

Mitt i tiden av Internet of Things, Säljare och producenter började titta på företag via internet. Tja, om du är en kändis på sociala medier och har mycket anhängare, du kan verkligen få fickpengar bara med en smartphone. Genom att göra godkännande produkter på ditt sociala mediekonto, garanterat att du enkelt får ytterligare fickpengar.

5. Så hurra teamet

Shhh, vet du om det närmar sig evenemang stort som valet har det alltid bildats ett specialteam? Hans coola språk är "team hurra". Där teamets uppgift är att återuppliva en fråga som tas upp för allmänheten. Senare kommer detta team att få en särskild avgift.

Krav på att vara ett team hurra, du måste ha mycket anhängare. Lugna dig, om det är ett problem anhängare mah du kan köpa tusentals anhängare aktiv i säljare anhängare. Hur. Intresserad av att vara ett "hurra-team"? Bara med en smartphone och bara gå med i publiken du vet du kan få fickpengar.

6. Säljer lagerfoton

Om du har en smartphone som är utrustad med kapabel och egen kamerateknik skicklighet Tillräckligt med fotografering, varför inte försöka sälja stock Foto? Var flitig med att jaga bilder i naturen och miljön ladda upp foto av dig till leverantörens webbplats stock Foto. Om ditt foto är coolt är det inte omöjligt att någon använder det för affärsändamål, eller hur? Och naturligtvis måste de betala för upphovsrätten.

7. Bli frilansare

Främja skicklighet du på LinkedIn är ett klokt steg för att utveckla dina vingar i omvärlden. Det är inte omöjligt att någon är intresserad av att rekrytera dig som frilans de som arbetar hemma har bara en smartphone om de har en skicklighet intressant på ditt LinkedIn-konto. En av tjänsterna frilans Vad du kan göra med en smartphone är att bli författare, som att vara en bidragsgivare på JalanTikus för att få ett pris på 50000 IDR per skrivning. Och många andra tjänster.

Sociala och meddelandeprogram Linkedin Corporation LADDA NER

Hur finns det många sätt att få ytterligare fickpengar via den här smarttelefonen? Istället för en ny smartphone är du bara van vid chatt eller bara spela spel, det är bättre om du försöker använda det som kapital för att hitta ytterligare pengar, eller hur?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found