inte magi! så stänger du av xiaomi-smarttelefonen utan att trycka på strömbrytaren

För dig, följande Xiaomi-smarttelefonanvändare, kommer ApkVenue att berätta för dig hur du enkelt stänger av och slår på xiaomi-smarttelefonen automatiskt utan att trycka på strömbrytaren så att du inte glömmer att stänga av smarttelefonen innan du lägger dig

Som många redan vet är det mycket viktigt att stänga av smarttelefonen när vi sover. Bortsett från orsakerna de skadliga effekterna av strålning och värmestrålar från smartphones av hälsa är skäl att spara på batteriet också värt att överväga.

Även om vi redan känner till de dåliga effekterna, så gör många av oss det glömde att stänga av smarttelefonen innan du somnar. För dig, följande Xiaomi-smarttelefonanvändare, kommer ApkVenue att berätta för dig hur du enkelt stänger av och slår på xiaomi-smarttelefonen automatiskt utan att trycka på strömknappen så att du inte glömmer att stänga av din smartphone innan du lägger dig! Låt oss ta en titt omedelbart.

  • Fara, gör inte detta för att spara batteri!
  • Hur man sparar smarttelefonbatteri med "jävla" applikationer
  • Kärnbatteri! 5 Framtida Smartphone-batteritekniker

Hur man stänger av och slår på Xiaomi Smartphone automatiskt

  • Först måste du hitta den här funktionen ange säkerhetsapplikationen standard Xiaomi-smartphone
  • För det andra, när programmet öppnas väljer du det Batteri
  • För det tredje måste du i batterimenyn öppna menyn Batteriinställningar längst upp till höger på sidan
  • För det fjärde behöver du bara stänga av och slå på Xiaomi-smarttelefonen automatiskt välj Schemalägg / slå av
  • Femte, ställa in schemat i form av timmar och dagar där Xiaomimu-smarttelefonen automatiskt stängs av och på. Du kan till exempel ställa in ett automatiskt avstängningsschema till 23:59 och schemalägga att din smartphone ska slås på klockan 5.00 så att den matchar din väckarklocka. Du kan också välja att detta schema ska gälla varje dag eller bara vissa dagar!

Tja, det är ett enkelt sätt att stänga av och slå på en Xiaomi-smartphone utan att trycka på strömbrytaren. Är du intresserad av att prova det? Efter att ha försökt, tveka inte att dela din upplevelse i kommentarfältet!

Baner: howtogeek.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found