skrivaren kan skriva ut hemma, dessa 5 galna innovationer av 3D-skrivarresultat!

Skrivare kan inte bara skriva ut på pappersark, killar. Skrivare kan också skapa galna innovationer! Det här är 5 coola produkter från 3D-skrivare.

När vi hör ordet skrivare Det som kommer att tänka omedelbart är ett verktyg för att skriva ut text och bilder på pappersark. Men nu har skrivaren en funktion som är mer än så killar.

Nya innovationer nämligen 3D utskrift är nu här. Denna 3D-skrivare kan skriva ut olika objekt enligt våra önskemål. Detta är 5 produkter från 3D-utskrift vilket är otroligt coolt!

  • 3Doodler, 3D-skrivarpenna som gör bilder till verkliga
  • Världens första 3D-skrivartryckta lägenhet
  • Galen! Denna kock gör fancy mat med en 3D-skrivare

Här är 5 produkter med 3D-skrivarinnovation

3D-utskrift är en processen att skriva ut digitala mönster i tredimensionella objekt med en specialskrivare. Denna 3D-skrivare har verkligen en annan form än vanliga pappersskrivare. Här är 5 coola 3D-skrivarinnovationer:

1. Husen skrivs ut inom 24 timmar

Ett företag i Ryssland lyckades bygga ett hus inom 24 timmar. Detta minimalistiska hus byggdes med en stor 3D-skrivare. Denna 3D-skrivare lyckas bygga ett hus mitt i extremt kallt Ryssland.

2. Mänskliga organ

3D-skrivare kan också användas i den medicinska världen. Detta verktyg används för att skapa organ som ett träningsmedium för det medicinska teamet. Dessutom börjar forskare nu också utveckla 3D-skrivare för att skapa organ som kan fungera i människokroppen.

3. Framtidens mat

Nej kan laga mat? Skriv bara ut maten själv med en 3D-skrivare. 3D-skrivare kan göra en mängd olika menyer, allt från kakor, pizzor och till och med tuggummi. Gimana, intresserad av att försöka killar?

4. Protesorgan

Proteser är en konstgjord person som får se ut som ett riktigt mänskligt organ. Dess funktion är att ersätta organ som är skadade eller deformerade. Denna 3D-skrivare är användbar för personer med funktionsnedsättning, eftersom kostnaden är mycket billigare.

5. Leksaker och olika andra knick-knacks

3D-skrivare har nu massproducerats killar. Du kan använda den här skrivaren för göra olika föremål som miniatyrer, leksaker, tillbehör, egenskaper och andra. Du känner hatten som T'Challas mamma bar i filmerna Svart panter? Det är också resultatet av en 3D-skrivare, vet du.

Där är han killar5 produkter från 3D-utskrift vilket är supercool. Utvecklingen av teknik är verkligen extraordinär. Intresserad av att köpa killar?

Läs också artiklar om 3d-utskrivning eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found