det enklaste sättet att skapa infografik på en bärbar dator och en mobiltelefon

Vill du veta det enklaste och snabbaste sättet att göra infografik på bärbara datorer och mobiltelefoner? ApkVenue har det här steget för hur man gör den enklaste infografiken för dig.

Media för spridning av information idag är mycket olika, allt från videor, affischer, textmeddelanden och så vidare.

De många typerna av informationsmedier illustrerar hur olika människor tenderar att uppfatta information.

Mitt i utvecklingen av detta informationsmedium är ett av media som växer infografik, och den här gången skapar ApkVenue hur man gör infografik.

Hur man gör infografik på en bärbar dator

Det första sättet ApkVenue kommer att diskutera är hur man gör infografik på en bärbar dator. Bärbara datorer är verkligen en enhet som kan användas för olika ändamål, inklusive design.

Ändå kommer den här gången inte att diskutera ApkVenue hur man gör infografik på en bärbar dator med hjälp av speciell designprogramvara men med ett enklare program.

ApkVenue kommer att dela tips om hur man gör enkla och enkla infografik enkel med Microsoft PowerPoint och Microsoft Word.

Hur man gör infografik på PPT

Det första bärbara programmet vi använder den här gången är Microsoft PowerPoint. Även om PowerPoints huvudsyfte är presentationer kan du fortfarande använd den för att skapa infografik.

Hur man gör information i PPT som ApkVenue kommer att dela är också ganska enkelt, du inga speciella färdigheter för att göra detta räcker det att göra en liten mängd redigering.

Även om du bara tillämpar en liten redigeringsprocess, kommer resultaten du får fortfarande att vara intressanta och coola, gäng. Nyfiken? Här är stegen du behöver följa.

 • Steg 1 - Infografik har många grafiska element kombinerade i ett medium, och så att du inte behöver bry dig om att skapa din egen grafik, har ApkVenue förberett en mall som du kan använda. Ladda bara ner den.

Ladda ner PowerPoint-mallar för infografik här!

 • Steg 2 - När du har laddat ner mallen som ApkVenue delar, måste du bara välja en av de bilder som bäst passar det infografiska tema du skapade.

 • Steg 3 - Efter att du har bestämt den lämpligaste bilden, redigerar du texten på bilden enligt ditt infografiska material.

 • Steg 5 - Du kan också ändra bilden eller ikonen på den här bilden som du vill.
 • Steg 6 - När allt kommer omkring känns det rätt att komma in i menyn filer och välj ett alternativ Spara som. Här kan du spara infografik som skapats i JPG- eller PDF-format.
 • Steg 7 - För att inte alla bilder ska sparas, välj den när dialogrutan för alternativ för spara visas Bara den här bilden för att bara spara en bild som du har redigerat.

Från mallen som ApkVenue använde ovan kan du skapa olika typer av infografik efter dina behov, välj bara vilken bild som passar bäst.

Du kan också ändra bakgrunden och ikonen på varje bild och justera den efter din smak så att du får maximalt resultat.

Hur man gör infografik i Word

Det är inte bara PowerPoint som du kan använda för att göra infografik kan använda Microsoft Word för detta ändamål.

Precis som tidigare, hur man gör infographics i Word är också Jaka håll det enkelt så att du kan få maximala resultat utan att behöva redigera för mycket.

Är du nyfiken på hur? Här är några steg som du kan följa som en serie sätt att göra infografik i ord snabbt och enkelt.

 • Steg 1 - På samma sätt som hur man gör infografik på PPT kommer ApkVenue också att dela mallar som du kan ladda ner. Ladda bara ner den via länken nedan.

Ladda ner mallar för hur man gör infografik i Word här!

 • Steg 2 - När du har laddat ner mallen öppnar du den med Microsoft Word-programmet.

 • Steg 3 - All text och bilder du kan redigera och justera efter ditt hjärta. Du kan också ta bort och lägga till segment i den här mallen.

 • Steg 4 - När redigeringsprocessen är klar kan du skriva ut den omedelbart eller spara den i PDF-form för enklare åtkomst.

På detta sätt kan du skapa en infografik på Ms. Ord snabbare och enklare, du behöver bara göra några justeringar.

Om mallen som ApkVenue delar inte matchar vad du vill kan du göra den googla andra mallar.

Att använda mallar för att skapa grafisk information i Word gör ditt jobb mycket lättare än att behöva skapa från grunden.

Hur man gör infografik på mobilen

Förutom att vara på en bärbar dator kan du också göra infografik på din mobiltelefon med en speciell applikation.

Hur man gör infografik på mobiltelefoner med den här applikationen resultaten kan vara väldigt intressanta, eftersom det finns olika slag mall som du kan använda i denna redigeringsapplikation.

Med den här intressanta funktionen behöver du inte spendera ett öre på grund av den här applikationen du kan använda den gratis loh, gäng. Den applikation som ApkVenue betyder är Canva.

Hur man skapar infografik på mobilen via Canva-applikationen

Hur man gör infografik på Canva via mobilapplikationen är ganska lätt att göra. Du behöver bara följa några steg för att skapa en infografik i den här applikationen.

Inte bara enkel Och det är enkelt, de infografiska teman som erbjuds i den här applikationen är också mycket olika och resultaten kan lagras direkt på din mobiltelefon.

Här är några steg du behöver ta i en serie om hur du gör infografik på HP via Canva.

 • Steg 1 - Ladda ner och installera Canva-applikationen på din mobiltelefon, och för dem som inte har den kan du ladda ner applikationen direkt via länk under detta!

Ladda ner Canva-appen här!

Canvas produktivitetsappar LADDA NER
 • Steg 2 - Öppna Canva-appen och välj meny alla kategorier.
 • Steg 3 - Bläddra ner tills du hittar alternativet infografisk och välj. Välj en kategori infografisk enligt temat du vill skapa.
 • Steg 4 - Bläddra ner tills du hittar temat infografisk den som bäst passar dina önskemål och välj.
 • Steg 5 - Klicka på redigera för att redigera infografikens utseende och innehåll efter eget tycke. Här kan du vara kreativ så fritt som möjligt eftersom redigeringsalternativen i den här applikationen är ganska mycket.
 • Steg 6 - När allt är tillräckligt klickar du på ikonen checklista i det övre vänstra hörnet. Klicka på ikonen för att spara den design som har gjorts ladda ner längst upp till höger.

På det här sättet är hur du skapar en infografik på en mobiltelefon via Canva-applikationen och resultaten är redan lagrade på din mobiltelefon i form av en bild.

Du kan omedelbart skriva ut infografiken som har skapats eller dela dem på sociala medier direkt från din mobiltelefon.

Så här skapar du infografik på mobiltelefoner och även på bärbara datorer som du kan följa. På detta sätt kan du omedelbart skapa önskad infografik utan att behöva dröja kvar.

Även om vi har tillhandahållit alla mallarna är din kreativitet det viktigaste för att skapa en infografik som lockar läsare.

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delar den här gången användbar för er alla, och vi ses i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found