betydelsen av hjärtemoji på en smartphone

Det finns många hjärtemojier på tangentbordet som vi använder. Och det visar sig att varje form och färg har olika betydelse. Så inte bara skicka det!

Uttryckssymbol är en chattrumsdekoratör som ofta används för att uttrycka uttryck för att göra det mer levande. Det finns olika typer av emojier tillgängliga, allt från leendeemojis, människoremojis, djur och även hjärtan. Hjärtans emoji är inte bara en.

Det finns mer än 15 olika hjärtemojier du vetkillar. Varje hjärtemoji har också en annan betydelse bakom sig. Låt dig ga felaktig användning av emojis, enligt ApkVenue förklaras hjärta emoji betydelser komplett för dig.

  • 200+ kompletta emoji-betydelser 2021 | Använd det inte fel!
  • Dessa 15 emojis måste du ofta missförstå!
  • 10 överraskande fakta om emoji som du inte visste. (SPECIAL 18+)

Här är 18 betydelser av hjärtemojis på smartphones

Baserat på Jakas beräkning finns det minst 18 typer av hjärtemoji på olika plattformar killar. För den här gången kommer ApkVenue att beskriva det med emojis på Whatsapp. På andra plattformar som Googles tangentbord, Twitter, Facebook, iOS har alla samma form emojis även om grafiken ser lite annorlunda ut. Titta bara på de 18 betydelserna av följande uttryckssymboler:

VISA ARTIKLAR

1. Rött hjärta

Om innebörden av denna uttryckssymbol måste du redan veta, eller hur? killar? Betydelsen av denna röda hjärta-emoji är symbol för kärlek. Både i samband med ett romantiskt förhållande såväl som vänskap och vänskap. Denna emoji är den mest klassiska kärleksemoji.

2. blått hjärta

Betydelsen av denna blå hjärta uttryckssymbol är också lojalitet stark vänskap. Om du får denna emoji från en vän betyder det att han verkligen tror på dig. Bortsett från det symboliserar denna emoji också vår oro för autism samt en kärlek till vattensporter.

3. lila hjärta

Betydelsen av denna lila hjärtaemoji symboliserar uttryck full av förståelse och också kärlek. Denna emoji kan användas för att uttrycka kärlek mellan förälder och barn. Om de som använder det är fashionistas och kändisar, kan denna emoji symboliseras som ett uttryck för lyx och rikedom.

4. Orange hjärta

Även om det ser ut som ett helt hjärta, symboliserar faktiskt denna emoji kärlek som bara är hälften. Om din förälskelse skickar denna emoji betyder det att han bara vill ha en relation som en vän killar. Vänta, ja!

5. Gult hjärta

Betydelsen av denna gula eller guld uttryckssymbol är kärlek och även hjärtets renhet. Men inte i samband med kärlek mellan älskare killar. Men när det gäller livslycka och vänskap.

VISA ARTIKLAR

6. grönt hjärta

Dessa emojis är kända som former uttryck för svartsjuka. Så om din pojkvän skickar denna emoji, skynda dig och be om ursäkt och chatta. Dessutom kan denna emoji också beskriva närhet till naturen och även en hälsosam livsstil.

7. svart hjärta

Svarta hjärtan används ofta för att uttrycka sorg och sorg djup. Förutom det kan den också användas för att uttrycka mörk humor eller komedi som diskuterar allvarliga frågor och är tabu att prata om.

8. Hjärtdräkt

Denna emoji skiljer sig från den tidigare röda hjärtan killar. Vad som gör det annorlunda är dess mörksvarta kontur. Det representerar en ikon hjärtat som finns i kortspelet.

9. slå hjärta

Betydelsen av denna hjärtemoji är symbol för ett starkt kärleksförhållande någon. Skicka denna emoji till dina nära och kära så att de vet att du verkligen älskar dem killar.

10. Växande hjärta

Betydelsen av denna växande hjärta uttryckssymbol symboliserar någons växande kärlek. Ett hjärta som blir större och mer och mer uttrycker någons kärlek som blir djupare och djupare. Har du någonsin fått den här emojin? Grattis!

11. Mousserande hjärta

Betydelsen av denna hjärtemoji med den blinkande stjärneffekten är en uppskattning av ditt hårda arbete. Om du skickas en emoji betyder det han berömmer dig och visa att du är älskad.

12. brustet hjärta

Du kanske kan gissa innebörden av denna uttryckssymbol. Betydelsen av denna hjärtemoji är sorg och också lidande. Denna emoji kan användas för att beskriva dina känslor som är mycket olyckliga på grund av kärlek.

13. Hjärta med band

Denna emoji kan tolkas när någon ger sitt hjärta till dig. Annat än det innebörden av denna uttryckssymbol det kan också vara en presentförpackning som innehåller både choklad och smycken. Denna hjärtemoji används ofta på Alla hjärtans dag.

VISA ARTIKLAR

14. Hjärtdekoration

Denna emoji ser lite annorlunda ut på iOS-versionen, innebörden av denna uttryckssymbol är kärlek, omsorg och tillgivenhet för den andra personen du. Om en vän förtroende kan du skicka denna emoji. Symbol om du älskar dem.

15. Hjärta med pilar

Betydelsen av denna hjärtemoji är definitivt redan populär, eller hur? Pilen symboliserar pilen från kärleksguden som kommer in i människans hjärta. Detta kan beskriva någon som bli kär i digkillar.

16. Två hjärtan

Den här hjärtat emoji uttrycker 'kärlek är i luften!'. Men inte när det gäller romantiska relationer, ja, men uttryck mellan vänner. Speciellt tjejer som gillar att använda denna emoji.

17. Revolving Hearts

Betydelsen av hjärtemoji som verkar binda ihop är symbol för kärlek mellan två personer. Det är som om någon försöker vinna ditt hjärta. Ursprungligen var denna emoji en animation på flera prylar från Japan.

18. Tunghjärtat utrop

Visst vet du utropstecknet (!) Rätt killar, nu är denna emoji ersättare. Betydelsen av hjärtat uttryckssymbol med punkten nedan är en symbol som en person är gillar verkligen någon annan eller något.

Där är han killarhjärta emoji betydelser från Jaka. Efter att ha känt alla betydelserna av dessa uttryckssymboler, skicka nu inte bara ett hjärta till din chattpartner. De kan missförstå din mening. Sempga är användbart!

Läs också artiklar om Uttryckssymbol eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found