hur man använder Tik Tok-applikationen är roligt och roligt

Påstår du att det finns på olika sociala medier? Det är inte giltigt om du inte har provat Tik Tok-applikationen som inte är mindre spännande än andra plattformar. Så här använder du Tik Tok.

Olika sociala medieplattformar är nu älskade av nästan alla, särskilt smartphone- eller gadgetanvändare. Med början från Facebook, Instagram, Snapchat och andra sociala medier, alla tillhandahåller intressanta funktioner. Nu finns det en annan plattform som du inte heller får missa.

Han är Tick ​​tack. Denna korta videoapplikation som stöds av musik är en som du måste prova på grund av dess fantastiska funktioner spännande och intressant. Här berättar ApkVenue hur man använder Tik Tok för de av er som är nyfikna.

  • Enkla sätt att använda Lesley i Mobile Legends
  • FARA! Det visar sig att de sex positionerna för hur man använder denna gadget är fel
  • Hur kan jag fånga ett spöke under fastamånaden på Android, våga prova?

Hur man använder applikationen Tik Tok

Om du någonsin har provat en ansökan som heter Musikaliskt, du kommer definitivt inte att vara utländsk när du försöker Tik Tok. Ger en tjänst som låter dig skapa korta videor tillsammans med en sång, kan du skapa en video läppsynkronisering eller bara ha kul med den här applikationen.

Bortsett från det har denna applikation också olika filter och roliga effekter som du kan använda och som definitivt kommer att göra det ännu roligare. Om så är fallet, se bara hur det är hur man använder Tik Tok och följ stegen nedan.

  • Installera Tik Tok-applikationen gratis på Google Play Butik.

Ladda ner: Tik Tok

  • Innan du börjar kan du logga in med ditt konto Facebook, Instagram, Googleeller andra konton.
  • Välj ikonen+"längst ner i mitten> Du har ett brett urval av musik, aka låtar att välja mellan efter kategori eller sök efter det direkt i sökfältet.
  • När du har hittat en lämplig låt väljer du "Bekräfta att du använder och börjar fotografera".
  • Innan du börjar spela in får du det massor av val filter, effekter till videohastighetsalternativ som du kan skapa som du vill.
  • Tryck "Håll"för att börja spela in, släpp om du vill stoppa.
  • Din video är klar. Nu kan du ge titeln för video och dela med sig till det sociala mediekontot du vill ha.

Det är Jakas förklaring om hur man använder applikationen Tik Tok vilket är roligt och inte mindre spännande än andra applikationer. Du kan vara fri att vara kreativ genom att prova olika roliga filter och dina favoritlåtar. I själva verket kan du också bjuda in vänner att göra videor tillsammans så mycket mer spännande. Lycka till!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found