7 bästa bärbara märken 2020

Behöver du en referens för det bästa bärbara märket för detta år? Koppla av, här är rekommendationerna för de bästa bärbara märkena som är mest sofistikerade, hållbara och har de bästa specifikationerna.

Med tidenas utveckling behöver människor alltmer prylar för vardagen. Från jobbet till socialt samarbete kan vi aldrig separeras från prylar.

En av de viktigaste prylarna idag är bärbar dator. Denna gadget behövs mycket av anställda, föreläsare, lärare, studenter, till och med studenter för att stödja arbetet och undervisningen.

Inte konstigt, många människor letar efter det de bästa märkena för bärbara datorer vilket är garanterat varaktighet och seghet. Ungefär, det bästa bärbara varumärket som vad letar du efter? Kolla in följande Jakas sökning!

Bästa bärbara märken 2020

Några av de bästa bärbara märkena nedan har, förutom att de visat sig vara tåliga och tuffa, också ganska pris prisvärd, även om det också finns de vars priser är tillräckliga för att få dina ögon att bula.

Är du nyfiken? Utan att behöva dröja längre kommer ApkVenue att presentera en lista De 7 bästa bärbara märkena, särskilt 2020. Här är recensionen!

1. Lenovo

Fotokälla: PCWorld

Om du vill hitta ett bra och hållbart bärbart varumärke är Lenovo svaret. Lenovo är ett av de bärbara datormärkena bäst och priset också ganska konkurrenskraftig.

Detta bästa bärbara varumärke är känt för att alltid ge den bästa kvaliteten för sin bildskärm och ljudsystem. Dessutom är batteriets uthållighet också tuff. Därför är Lenovo en bra bärbar dator för studenter med massor av aktiviteter.

Ett exempel som du kan överväga är Lenovo Ideapad S340. Bärbar dator med Core i5-processor Detta är verkligen utformat för medelklassen med gaharspecifikationer. Absolut inte besviken, gäng!

2. HP

Fotokälla: laptophia.com

HP är ett av de viktigaste bärbara datormärkena hittills, särskilt för dem som letar efter en bärbar dator med en tuff och hållbar kropp. Dessutom är HP det bästa bärbara varumärket med obestridlig batteritid, gäng!

Dessutom är en annan egenskap som HP-bärbara datorer har luftventilerna som placeras på sidan av kroppen, inte nedanför. Detta minskar risken för överhettning avsevärt jämfört med andra märken.

Slutligen, HPde bästa och billiga bärbara märkena som riktas av många människor till ett pris från 5 miljoner.

Bara ett exempel HP 14-CK0012TU. Stöds med Intel Celeron N4000, ** 500 GB hårddisk ** och 4 GB DDR4 RAM-kapacitet, den här bärbara datorn känns riktigt bra!

3. MSI

Fotokälla: Laptop Mag

Inse inte att vara spelare om du inte känner till detta bärbara märke! MSI-bärbara datorer är redan mycket kända i världen eftersom de alltid samarbetar med kända spelare för att marknadsföra denna bärbara dator.

Den här bärbara datorn är speciellt utformad för spel eller arbete på mycket tunga program. Från de tuffa specifikationerna till den robusta designen kan du inte underskatta detta bästa bärbara märke.

En av de bästa spelbärbara datorerna som är ganska överkomliga är MSI GF63. Förutom det vackra kroppsutseendet är specifikationerna väldigt svåra att spela de senaste AAA-spelen eller gör videoredigering.

4. DELL

Fotokälla: KLIKnKLIK.com

Till skillnad från andra gadgettillverkare fokuserar DELL bara på att producera bärbara datorer. Inte konstigt, kvaliteten på den bärbara datorn är inget skämt, gäng!

Ett av de bästa bärbara märkena i Indonesien presenterar en robust och elastisk design tack vare användningen av ett hölje av krom. Även några av dem är belagda i stål, du vet!

DELL ger också hårda specifikationer som gör den lämplig för spel. En av dem DELL Inspiron 14 3473. Du kan få det här bästa bärbara märket startpris på 4 miljoner. Garanterad att inte bli besviken!

5. Acer

Fotokälla: LaptopMedia.com

Acer är en av de bästa bärbara varumärkena 2019 då vad många människor letar efter. Dess popularitet är också hög i Indonesien.

Designen för detta bästa bärbara varumärke är känd för att vara futuristisk, vilket återspeglar specifikationerna som inte är mindre coola. Dessutom, om den här bärbara datorn har problem kan du hitta den linje med Acer servicecenter som sprids mycket i hela Indonesien.

För medelklassen kan Acer vara det bästa bärbara varumärket du kan få ** från 4 miljoner **. Ett av exemplet är Acer Aspire 3 A315. Med 8 GB RAM är den här bärbara datorn också lämplig för spel, vet du!

6. Asus

Fotokälla: JD.id

Vem känner inte till det bästa bärbara märket på den här? Det är sant, det är inte bara känt Den bästa mobiltelefonen, den bärbara datorn vill inte förlora.

Asus är känt för att erbjuda fördelar som inte finns på andra bärbara datorer. Från ett tufft moderkort, starkt spel till en lång garanti.

Inte konstigt att Asus är känd som en de bästa och mest hållbara bärbara märkena. Detta märke för bärbara datorer är också färdigt student- och studentalternativ för inlärningsaktiviteter, du vet!

Bara till exempel Asus VivoBook X441BA-GA412T. Förutom att vara prisvärd, är den här bärbara datorn också lämplig för det dagliga arbetet för studenter och studenter i allmänhet.

7. Apple

Fotokälla: TribunJualBeli Blog

Om du vill prata om de bästa och mest hållbara bärbara märkena genom tiderna, är Apple den enda som inte borde vara frånvarande i listan. Ja, vem känner inte till Apples seghet och prestige?

Bättre känd vid namn MacBook, Apple är känt för sin helhet när det gäller att arbeta med det. Tänk dig att det minsta RAM-minne som tillhandahålls i en gadget är 8 GB. Dess eleganta och robusta design gör den till ett av de mest hållbara märkena för bärbara datorer.

En av Apples bästa bärbara dator vad ApkVenue kan rekommendera är 16 tums MacBook Pro. Med en Intel Core i9 8-kärnig 2,3 GHz, 16 GB RAM och 1 TB SSD är dina olika jobb garanterat automatiskt smidiga!

Det var de 7 bästa bärbara märkena som du kan betrakta som din senaste gadget i år. Hur? Håller du med Jaka?

Om du till exempel har andra åsikter, skriv dem i kommentarfältet nedan. Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Bärbar dator eller andra intressanta artiklar från Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found