10 bästa rymdspel 2017 som du måste spela

Det finns många spel med rymdtema som du kan spela på din dator. Här är Jakas recension av de 10 bästa rymdspelen 2017.

Vem vill inte utforska rymden? Egentligen kan du få det att hända på flera sätt, till exempel att arbeta på NASA, gå med i ett semesterprogram i rymden eller registrera dig för att flytta och bo på Mars. Burk. Men alternativen just nu är mycket svåra att realisera, aka nästan omöjliga.

Ett av de enklaste sätten, åtminstone att uppleva rymdutforskning, är att spela spel. Olika spel med rymdtema är tillgängliga för dig att spela på din PC eller dator. Så att du inte blir förvirrad, här är Jakas recension tio av de bästa rymdspelen 2017 måste du försöka.

  • Registrera nu! Flytta till det första landet i rymden
  • 5 roliga saker som bara astronauter i rymden kan göra
  • Nu kan du utforska yttre rymden med Google Street View!

10 bästa rymdspel 2017

1. FreeSpace 2

FreeSpace 2 är ett rymdkrigsimuleringsspel som släpptes 1999. Även om han är ganska gammal är detta spel ett av de mest favoritspelen med temat yttre rymden. Uppdatera alltid regelbundet, förhållanden och objekt i FreeSpace 2-versionen av space kommer inte att skilja sig mycket från de ursprungliga förhållandena.

Nedladdning: FreeSpace 2

2. Trohet

Detta spel har upplevt upp- och nedgångar eftersom sedan det släpptes 2000, Trohet måste tas ur omlopp eftersom problemet är för tungt det här spelet när det spelas. Detta spel med temat rymdkrig släpptes äntligen officiellt i början av 2017 efter att ha fått en licens från MIT.

Hämta: Allegiance

3. Pionjär

För dig som vill utforska rymden fritt så fritt som möjligt, måste du verkligen prova det här spelet. Pionjär låter spelare fritt utforska yttre rymden och göra vad de vill göra. Utan ett bindande uppdrag ges spelarna i detta spel verkligen friheten att gå var som helst och göra vad som helst i rymden.

Nedladdat: Pioneer

4. StarMade

Minecraft-fans och vill uppleva känslan av att utforska rymden i stil med Minecraft? Du måste prova spelet som heter StarMade. Detta spel bjuder in spelare att utforska yttre rymden, som är helt i form av lådor i stil med Minecraft. Du kan spela detta spel ensam i enspelarläge eller spela tillsammans i flerspelarläge.

Hämta: StarMade

5. SpaceEngine

Nästan samma som Pioneer, SpaceEngine är faktiskt en simulator som beskriver de verkliga förhållandena i yttre rymden. Utan ett uppdrag eller en bindande strid kan du fritt utforska och utforska hela rymden. Intressant nog kommer SpaceEngine också att förse dig med vetenskapliga data och fakta som händer i yttre rymden.

Hämta: SpaceEngine

6. Oolite

Detta spel är faktiskt en nyinspelning från ett spel som heter Elite, som skapades av David Braben 1984. Detta spel ger flera lägen för spelarna, inklusive att köpa och sälja, slåss, att vara kapare eller pirat, och flera andra lägen som du kan göra alla i yttre Plats.

Ladda ner: Oolite

7. Orbiter

Om du har provat SpaceEngine och känner att simulatorn ger en mycket verklig upplevelse av att utforska rymden, kommer du att bli ännu mer förvånad när du försöker. Orbiter. Från och med detaljerna i rymdskeppet, föremålet eller himmelkropparnas utseende till strukturen på planetens stenar känns allt verklig.

Hämta: Orbiter

8. Frakturerat utrymme

Tillbaka med ett spel med temat krigföring i rymden, den här gången är det ett spel som heter Frakturerat utrymme som du också måste försöka. Du kommer att få flera lägen inklusive att styra ett super stort rymdskepp, kooperativ spelare mot miljö (PvE), upp till 5 vs 5 strider.

Hämta: Frakturerat utrymme

9. Stjärnskonflikt

Spel med rymdtema som du kan spela online. Stjärnskonflikt är ett massivt multiplayer online-spel (MMO) som presenterar en kamp för att kämpa för ett superbrett område i yttre rymden. För dig MMO-spelälskare och har ett intresse av att utforska rymden måste du verkligen prova det här spelet.

Hämta: Stjärnskonflikt

10. EVE Online

Ett annat MMO-spel med rymdtema, den här gången EVE Online. Detta spel berättar om invasionen av "utlänningar" i en region i yttre rymden. Spelarna får ett uppdrag att spara och ta över området. Detta spel är ett av de mest intressanta eftersom det kräver en mogen strategi för att vinna det.

Ladda ner: EVE Online

Det är tio av de bästa PC-spelen med rymdtema 2017 måste du verkligen försöka. Speciellt för de av er som gillar och är riktigt nyfikna på namnet yttre rymden rekommenderar ApkVenue att inte missa ett enda spel. Lycka till!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found