kan vara spider-man! här är 5 superhjälte mods för gta 5-spel

I GTA 5 kan du göra vad som helst, inklusive att vara en superhjälte. Tro inte? Kom igen, ladda ner 5 superhjälte mod för följande GTA 5-spel ...

Man kan säga att det är favoritspelet genom tiderna, nämligen GTA 5. Det är ett öppet världsspel som liknar en imitation av den verkliga världen. Var är det roliga, det vill säga du kan göra vad som helst i denna konstgjorda värld.

I GTA 5 kan du göra vad som helst, inklusive att vara en superhjälte. Tro inte? Kom igen, ladda ner 5 superhjälte mod för följande GTA 5 spel ...

  • Här är 5 GTA-liknande spel med HD och rolig grafik
  • Som Real! Är detta den bästa modifieringen av GTA 5-spelgrafik?

Här är 5 Superhero Mods för GTA 5-spel

1. Blixt

Superhjälten som kan springa som blixt är The Flash. Genom att använda denna mod kan du i GTA 5-spelet köra blixt snabbt och få blixtattacker som The Flash. Missa inte utseendet på det senaste The Flash just nu.

Ladda ner:GTA 5 Mod - Blixt

2. Superman

En av de mest kända superhjältar och utan tvekan den starkaste, nämligen Superman. Genom att använda det här modet låter det dig flyga, skjuta lasrar från ögonen, blåsa kall luft och slå så hårt som Superman.

Ladda ner:GTA 5 Mod - Superman

3. Iron Man

Om den här är den coolaste superhjälten, vem skulle det annars kunna vara Iron Man. Denna mod tillåter dig att vara rik och ha en mängd coola Iron Man rustningar. Missa inte det, du kan också bli Hulkbuster och War Machine.

Ladda ner:GTA 5 - Iron Man mod

4. Spider-Man

Hans senaste film är för närvarande mycket populär, nämligen Spider-Man. Efter sin nuvarande nya film Spider-Man: Homecoming är Jaka säker på att många vill försöka bli Spider-Man. Du använder bara den här moden. Kan hänga, hålla fast vid väggar, skjuta nät och andra.

Ladda ner:GTA 5 Mod - Spider-Man

5. Hulk

Superhjälten med den mest förödande kraften, Hulken. Om du vill möta tusentals soldater, prova bara denna superhjälte mod. Garanterade stridsvagnar och tusentals trupper blir det lätt att slakta.

Ladda ner:GTA 5 - Hulk mod

Det är de 5 superhjälte moderna för GTA 5. Vad tycker du, vilket nummer är den coolaste superhjälten? Dela din åsikt!

Åh ja, se till att du också läser artiklar relaterade till spel eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: Screen Rant

VISA ARTIKLAR

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found