se filmen mangkujiwo (2020) hela filmen

Är du nyfiken på ursprunget till det ikoniska spöket Kuntilanak? Kom igen, se hela filmen Mangkujiwo (2020) här!

Nu är det inte bara superhjältar som behöver det ursprungshistoria, skurkar och andra antagonistiska karaktärer måste också utforska deras ursprung, gäng.

Vi har filmen Joker som lyckades vinna 2 Oscar av 11 nomineringar och den indonesiska filmindustrin verkar inte vilja vara kvar.

Nyligen fick vi filmen Mangkujiwo, föregångare från filmserien Kuntilanak vilket förklarar ursprunget till det ikoniska spöket.

Är du nyfiken på hur Kuntilanaks spöke i den här filmen började? Se omedelbart följande synopsis från ApkVenue, gäng!

Synopsis Film Mangkujiwo

Den här filmen berättar ursprunget till den kätterska sekten Mangkujiwo, vars namn ofta nämns i filmserien Kuntilanak som en kult Kuntilanak.

Det sägs att det i antiken fanns en konflikt mellan två magiska människor, Brotoseno (Sujiwo Tejo) och Tjokro Kusumo (Roy Marten).

För att bli av med Brotoseno försvagade Tjokro Kusumo Brotosenos anseende med en serie smutsiga förtal framför sig Sinuhun Raja.

Planen var framgångsrik och ilskade Brotoseno som började planera hämnd mot Tjokro Kusumo.

Hans uppmärksamhet föll på Kanti (Asmara Abigail), en byflicka som också är offer för Tjokro Kusumos onda handlingar.

Tidigare var Kanti Tjokro Kusumos älskarinna innan han kastades ut och i shack efter att ha blivit förtalad som en flickan med djävulens barn.

Tyvärr är hans möte med Brotoseno som att komma ut ur en tigermun och in i en krokodilmunn Brotoseno använder bara Kanti som ett hämndningsverktyg.

I framtiden visas det att Kantis barn, Uma (Yasamin Jasem), alla vuxna som började nästa steg i Brotosenos hämndplan.

Hur slutade konflikten mellan Brotoseno och Tjokro Kusumo? Och kan Uma befria sig från händerna på dessa två onda, mäktiga män?

Intressanta fakta om Mangkujiwo-filmen

Som en prequel som också fungerar som en prequel till filmserien Kuntilanak, den här filmen är full av intressanta fakta som ApkVenue kommer att diskutera grundligt här.

  • Denna film blev en film i serien Kuntilanak den första som inte riktades av Rizal Mantovani som har hanterat den här serien från början.

  • Regissörens ställning föll i händerna Azhar Kinoi Lubis som tidigare hanterade indonesiska skräckfilmer Otrogen: allierad med Satan.

  • Till skillnad från serien Kuntilanak som är ren skräck är filmen Mangkujiwo mer intresserad av genre filma thriller med kryddor av mystiska element.

  • Denna film är också skådespelerskans debut Yasamin Jasem i skräckfilmer efter att ha förekommit som biroll i flera filmer och tvåloperor.

  • För att utforska deras roll i den här filmen, skådespelerska Abigails romantik och Yasamin Jansem tills de är villiga att lära sig att bli sångare.

  • Förutom Sujiwo Tejo och Roy Marten som huvudperson, en veteran skådespelerska Karina Suwandi deltog också i den här filmen som en stödjande roll.

  • Den här filmen är också tänkt att komma igång filmiska universum egen ala franchise skräckfilmer The Conjuring artificiell James Wan.

  • Med många scener som anses vara motbjudande i den här filmen varnar Jaka för att ni som är mentalt svaga kanske inte tittar på Mangkujiwo-filmen.

Titta på filmen Mangkujiwo

TitelMangkujiwo
leva30 januari 2020
Varaktighet1 timme 46 minuter
ProduktionMVP-bilder
DirektörAzhar Kinoi Lubis
KastaSujiwo Tejo, Yasamin Jasem, Asmara Abigail, et al
GenreSkräck
Betyg5.8/10 (IMDb.com)

För dig som redan är nyfiken på ursprunget till figuren av Kuntilanak, kan du läsa det detaljerade schemat för att titta på Mangkujiwo-filmen på indonesiska biografer via länken nedan!

>>> Tittar på Mangkujiwo <<<

För dig som inte är intresserad av att titta på skräckfilmer Vändningen, kanske den javanesiska kulturen som visas på ett tjockt sätt i den här filmen är mer intressant.

Bortsett från det visar den här filmen också tydligt det lidande som Kanti och Uma måste uppleva i konflikten mellan två våldsamma män i sitt liv, gäng!

Är du intresserad av att titta på Mangkujiwo-filmen? Vilka skräckfilmer har du sett fram emot i år? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found