10 av de senaste YouTube-funktionerna som du kanske inte känner till

YouTube gav bara en skärmuppdatering för ett tag sedan. Här är tio av de senaste YouTube-funktionerna som du kanske inte kände tidigare.

Youtube är den största videodelningstjänsten med en stor publik från hela världen. Som en populär videoprogram fortsätter YouTube att utvecklas för att ge en trevlig upplevelse när det gäller att njuta av videor.

Nyligen lanserade YouTube en ny skärm med ett antal funktioner som kan användas på både stationära datorer och smartphones. Nästa ApkVenue vill berätta för dig De 10 senaste YouTube-funktionerna som du kanske inte visste tidigare. Kom igen grabbar!

  • De 7 bästa videoklippsprogrammen för mobiltelefoner, uppdatera 2021!
  • 13 bästa Android- och iPhone-videoredigeringsapplikationer, ingen vattenstämpel!
  • 8 applikationer för att skapa animerade videor på Android & PC, enkelt och 100% gratis

De 10 senaste YouTube-funktionerna som du kanske inte känner till

1. Dubbelklicka på trick

På Android- eller iOS-smartphones kan du enkelt spola framåt eller bakåt via YouTube-appen via YouTube-appen. Du stannar här dubbelklicka till höger om videon för att gå vidare varaktighet på 10 sekunder och vänster för att spola tillbaka varaktigheten.

2. Ställ in videohastigheten som du vill

Denna YouTube-funktion var ursprungligen tillgänglig för stationära datorer, men nu kan du njuta av den på din smartphone. Du kan ställ in hastigheten genom att trycka på alternativet på ikonen med tre punkter ovan till höger om videon. Välj sedan menyn uppspelningshastighet eller videohastighet för att ställa in hastigheten för den video du spelar.

3. mörkt tema

För dig som har svårt att dröja kvar framför en datorskärm erbjuder YouTube ett alternativ mörkt tema (mörkt tema) på sitt senaste utseende. Tricket är att bara trycka på profilmenyn och omedelbart aktivera det mörka temat (mörkt tema) ändras YouTube-skärmen automatiskt.

4. Förhandsgranskning av video

För att använda den här senaste YouTube-funktionen, håll bara muspekaren över Miniatyr video, det ger dig en förhandsgranskning av videon. Förhandsgranskningsfunktion Detta hjälper verkligen att avgöra vilken video du kommer att se nästa.

5. Liknande videoalternativ

När du tittar på en video kommer YouTube att tillhandahålla omedelbart videorekommendationer av ett slag. Du behöver inte bry dig längre, du kan nu hitta den längst ner på skärmen. Tricket är att bara trycka på skärmen och hårt slag upp för att se helheten Miniatyr video.

6. Chatta tillsammans i YouTube-chattfönstret

Vem säger att YouTube bara kan titta på videor? Genom uppdateringen kan de senaste YouTube-funktionerna också användas för den chatta med vänner. Du kan dela videor via chattfönster. Tricket är att bara trycka på pilikonen på skärmen, välja en vän och skriva ett meddelande. Du kan också titta på videor medan du chattar.

7. Kortkommandon på YouTube Desktop

När du tittar på YouTube-videor behöver du inte bry dig om att flytta markören och välja önskad meny. Här är några tangentbordsgenvägar som du kan använda.

  • Det numeriska tangentbordet kan hjälpa till att bearbeta videon du spelar. Exempel: tryck ** 3 ** för att ge dig 30% av videolängden, ** 7 ** tar dig direkt till 60% av videon och ** 0 ** tar dig tillbaka till videon.
  • ** K ** för att pausa och starta om videon.
  • ** J ** för att spola tillbaka videon med 10 sekunder.
  • ** L ** för att förskjuta videolängden med 10 sekunder.
  • ** M ** för att stänga av eller återaktivera videoljud.

8. Dela del av specifik video

Om du vill dela videon i en viss del medan du tittar på videon behöver du bara trycka på ** K ** för att pausa. Högerklicka och välj sedan _ Kopiera video URL vid aktuell tid _ eller ** Kopiera webbadressen till videon vid den aktuella tiden **. Kopiera det bara till dina vänner.

9. Specifik sökning genom nyckelordskombinationer

Att göra videosökning För att vara mer specifik kan du använda följande tips.

  • Lägg till citattecken (xxxx) att söka efter specifika termer; tecken (+) eller (-) för att skriva in eller ta bort resultat.
  • Lägg till det _ allintitle _ i sökfältet innan du anger nyckelord för att säkerställa att sökresultat som innehåller alla nyckelord som du letar efter finns i videotiteln.
  • Lägg till det _ HD _ innan du anger sökord för att få högupplösta videoresultat (högupplöst); Du kan också lägga till 3D för att få tredimensionellt videoinnehåll.
  • Lägg till det _ kanal _ eller _ Spellista _ i din sökfråga.

10. Titta på videor med undertexter

Åtminstone hittills finns det 1 miljard videor på YouTube som redan har översatt text automatisk. För att aktivera det är allt du behöver göra att gå till inställningsmenyn och sedan aktivera undertexterna (bildtexter) eller automatisk översättning om en finns tillgänglig.

Så det är de tio senaste YouTube-funktionerna som du kanske inte känner till. På så sätt kan du få den bästa upplevelsen när du tittar på dina favoritvideor på YouTube. Så försök, killar. Garanterad att inte ångra!

Läs också artiklar om Youtube eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found