7 omänskliga saker som gamla skådespelare borde göra

Bakom berömmelsen de har visar det sig att följande förbjudna saker gjordes av ett antal gamla Hollywood-skådespelare, du vet!

Hörde meningen "Hollywood-skådespelare" kanske finns det några av er som omedelbart tror att de har ett liv som är glamoröst, fullt av lyx, roligt och så vidare.

För Hollywood-skådespelare idag kanske det finns en poäng, gäng, men för gamla Hollywood-skådespelare är det väldigt annorlunda, du vet!

Anledningen är att inte få av dem faktiskt tvingas göra förbjudna saker för att bibehålla sin existens på skärmen. Nyfiken vem och vilka förbjudna saker de borde göra?

Följande är en fullständig diskussion om förbjudna saker som Hollywood-skådespelare måste göra tidigare.

Förbjudna saker som gamla Hollywood-skådespelare borde göra

För er barn på 90-talet har du kanske känt hur spännande gamla Hollywoodfilmer var där CGI-effekten sällan implementerades i filmer.

Men bakom spänningen visar det sig att det finns en sorglig historia om Hollywood-skådespelare som är skyldiga att göra följande förbjudna saker, gäng.

1. Judy Garland - ohälsosam strikt diet

Började bli känd snabbt när han spelade karaktären Dorothy Gale i filmen trollkarlen från Oz 1939 sedan, framgång Judy Garland tydligen sparar en bitter historia som han var tvungen att göra för att behålla sin popularitet.

Vid 14 års ålder när hon först gick in i underhållningsindustrin tvingades Judy enligt uppgift att gå på en strikt ohälsosam kost av filmstudiochefer.

För att göra saken värre var Judy 18 år, där hon tvingades röka 80 cigaretter om dagen och ta speciella piller för att behålla uthålligheten och bli av med sin aptit.

Vissa parter tror också att den strikta dieten som följde av den romantiska filmstjärnan A Star Is Born (1954) var en av orsakerna till hans död 1969.

2. Mickey Rooney - Rutinmässigt konsumerar droger

Skuggad av samma filmstudio som Judy Garland, en gammal Hollywood-skådespelare Mickey Rooney tvingades också uppenbarligen att göra olagliga saker för att behålla sin popularitet i underhållningsindustrin, gäng.

Vid den tiden gav studion Rooney en leverans av förbjudna piller som han var tvungen att dricka regelbundet för att behålla sin uthållighet.

Studion gjorde detta i syfte att Rooney, som vid den tiden arbetade som barnskådespelare, kunde arbeta i 72 timmar i rad.

3. Natalie Wood - våldtagen av berömd skådespelare

Fall av trakasserier med locket att bli berömda verkar ha hänt mycket i underhållningsindustrin och till och med varit det länge.

En av de saker som fångade allmänhetens uppmärksamhet var vad som hände med en 16-årig skådespelerska, Natalie Wood.

Natalie våldtages enligt upprepade gånger av en berömd skådespelare som påstår sig hjälpa henne att få mer lovande filmroller.

Även om förövarens identitet inte är känd, misstänker många att superstjärnan är Kirk Douglas.

4. Jackie Coogan - exploatering av barn

Nästa är den sorgliga historien om Jackie Coogan som vid den tiden var känd som en av de populära barnskådespelarna som spelade i Charlie Chaplins komedifilm med titeln The Kid (1921).

Från resultatet av hans hårda arbete i ung ålder hade Jackie vid den tiden samlat en förmögenhet på cirka 3 eller 4 miljoner dollar. Men resultatet av hans hårda arbete är tyvärr att han inte kan njuta, gäng.

Anledningen är att när Jackie var 21 år fick han faktiskt reda på att hans mor och styvfar hade spenderat nästan alla sina pengar.

På grund av detta stämde Jackie också sina föräldrar tills slutligen California Child Actor Act, känd som lagen. Coogan Act.

5. Elizabeth Taylor - drastiskt förändrande utseende

Att ändra sitt utseende för att visas på den lilla skärmen kan ha blivit vanligt i underhållningsbranschen, men en mer sadistisk historia hände med en barnskådespelare som heter Elizabeth Taylor.

I samma filmstudio som Judy och Mickey tvingades Taylor som då var 12 år gammal ändra hans utseende för att vara mer mogen att spela i en film.

För att göra saken värre drog studion till och med ut alla Taylors babytänder och tvingade henne att använda hängslen.

De tvingade också Taylor att klippa håret för att få det att se mer moget ut, vilket så småningom avvisades av hennes mamma.

6. Allan Hoskins - Att bli en afroamerikansk stereotyp

Det är ingen hemlighet att Hollywoods värld i antiken inte var en känslig miljö för kultur eller politik.

Som framgår av de många rollerna var den enda roll som de afroamerikanska skådespelarna som erbjuds vid den tiden helt enkelt för avancera stereotyper om svarta människor.

Och en skådespelare som har känt så är Allan Hoskins när man spelar karaktären Farina i filmserien med titeln Vårt gäng.

Hoskins tvingades in i den afroamerikanska stereotypen med utseendet på hans hår i en hästsvans och hans kläder, som ofta bär nattlinne som redan är fula och fulla med fläckar.

7. Shirley Temple - Sexuella trakasserier

Slutligen finns det skådespelare Shirley Temple som en gång var känd som en av Hollywoods mest kända barnskådespelare och har spelat i dussintals filmtitlar.

In i åldern 12 år försökte Shirley vid den tiden byta till en mer mogen roll och uppfyllde inbjudan från producent Arthur Freed som då var en berömd filmproducent.

Tyvärr har Shirley en önskan att kunna gå in i en mer mogen roll till ett pris sexuella trakasserier gjort av producenten, gänget.

Lyckligtvis, innan saker och ting blev värre, lyckades Shirley komma ur det fruktansvärda ögonblicket.

Så det finns några förbjudna saker som måste göras av en serie gamla Hollywood-skådespelare för att behålla sin popularitet, gäng.

Verkligen skrämmande, eller hur, de ansträngningar de måste göra för att fortsätta vara kända? Förhoppningsvis händer det inte igen i dagens underhållningsindustri, va!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found