De 7 bästa och nyaste Ari Irham-filmerna från 2020, riktigt spännande!

Vem känner inte till Ari Irham? Denna unga skådespelare har ofta spelat i såpoperor och filmer, till exempel i följande lista över Ari Irhams filmer.

Vem känner inte till Ari Irhams figur? Denna begåvade unga DJ och skådespelare som för närvarande är på uppgång har blivit idol för många människor, särskilt kvinnor.

Inte bara på grund av sitt charmiga utseende, han är också avgudad av många kvinnor på grund av de otaliga talanger han har. Från att spela musik som DJ, skriva romaner till att spela filmer.

På tal om filmer, visste du att Ari har spelat i många långfilmer? Låt mig inte vara nyfiken, se recension sju Ari Irhams bästa film det följande.

Bästa och senaste Ari Irham-filmer 2020

Denna begåvade unga skådespelare född 2001 har faktiskt spelat i olika filmtitlar med olika roller han har spelat, från biroll till huvudaktörer.

Låt mig inte vara nyfiken, här är 7 en film med Ari Irham i huvudrollen som kan ses på olika webbplatser för att titta på indonesiska filmer. Lyssna, låt oss!

1. I Love U from 38,000 Feet (2016)

Ari Irham började sin karriär som barnskådespelare i den bästa indonesiska filmen med titeln Jag älskar dig från 38.000 fot. Den här filmen spelar också Michelle Ziudith och Rizky Nazar.

ILY 38 000 ft baseras på en sann historia, nämligen tragedin i AirAsia-flygkraschen den 28 december 2014 som också dödade en flygvärdinna vid namn Khairunnisa Haidar Fauzi.

Den här filmen berättar historien om unga människor som förälskar sig i varandra. Hon är Aletta (Michelle Ziudith), en 18-årig flicka som bestämmer sig för att fly hemifrån och åka till Bali.

TitelJag älskar dig från 38 000 fot
leva5 juli 2016
Varaktighet1 timme och 30 minuter
ProduktionManusfilmer, äldre bilder
DirektörAsep Kusnidar
KastaMichelle Ziudith


Tanta Ginting

GenreDrama, romantik

2. Promise (2017)

Ari Irham i den indonesiska romantiska filmen Promise spelar en komo. Förutom Ari spelar den här filmen även Dimas Anggara, Amanda Rawles och Mikha Tambayong.

Löfte avgår från en unik premiss, nämligen om livet för internatskolor som tidigare var introverta och sedan upplevde förändringar efter att ha rest i Europa.

Som titeln antyder berättar den här filmen också historien om kärlekens löfte som måste uppfyllas. Men saker blir komplicerade när de möts igen i olika situationer, gäng.

TitelLöfte
leva5 januari 2017
Varaktighet1 timme och 50 minuter
ProduktionManusfilmer, äldre bilder
DirektörAsep Kusnidar
KastaDimas Anggara


Micah Tambayong

GenreDrama, romantik

3.Micin vs Kevin generation (2018)

Filmen med titeln Generation Micin vs Kevin är också en av filmerna med Ari Irham. I den här filmen spelar Ari Aldo.

Generation Micin berättar historien om de tre övergångarna i den kinesiska familjen, med början från New Order-eran och sedan in i reformtiden, till en generation som är fri att göra vad som helst.

Den här filmen med Ari Irham släpptes 2018 och lyfter också fram generationen Z och bevisar att den här generationen inte är så mikroskopisk som man föreställde sig.

TitelGeneration Micin
leva18 oktober 2018
Varaktighet1 timme 28 minuter
ProduktionPT. Karisma Starvision Plus
DirektörFajar Nugros
KastaKevin Anggara


Ari Irham

GenreDrama, komedi

Andra Ari Irham-filmer ...

4. After Met You (2019)

Ari Irham och Yoriko Angelines film, som är i romantikens drama, berättar historien om en playboy-man som utmanas av sin genk att ha en flickvän.

Det coolaste är att After Met You är en film anpassad från den bästsäljande romanen av huvudskådespelaren Ari Irham. Den här filmen är också baserad på den andra romanen med samma titel.

Inte bara det, Original Sound Track eller OST i denna film har rätt Efter att ha träffat dig, det sjöngs direkt av de två huvudpersonerna, Ari och Yoriko. Honnör!

TitelEfter att ha träffat dig
leva10 januari 2019
Varaktighet1 timme 47 minuter
ProduktionRA Pictures, Mega Pilar Pictures
DirektörPatrick Effendy
KastaAri Irham


Naufan Raid Azka

GenreDrama, romantik

5. Too Handsome (2019)

För stilig är en av Ari Irhams 2019-filmer baserade på webtoon med samma titel. I den här filmen spelar han en pojke som heter Mas Kulin.

I den här indonesiska komedifilmen vill Kulin inte gå i vanlig skola eftersom han har ett ansikte som är för stiligt. Hans snygga utseende utlöser också ett upplopp när han är utanför huset.

Detta gjorde hennes familj orolig, särskilt hennes föräldrar, nämligen Mr. Archewe och Bu Suk. De planerar också en plan för att komma in i Kulin i en helt manlig skola, Horridson High School.

TitelFör stilig
leva31 januari 2019
Varaktighet1 timme 46 minuter
ProduktionVisinema Pictures
DirektörSabrina Rochelle Kalangie
KastaAri Irham


Rachel Amanda

GenreDrama, komedi

6. Queen of the Dark Arts (2019)

En av Ari Irhams senaste filmer är en omstart av den bästa indonesiska skräckfilmen med samma titel som tidigare släpptes 1981 och spelades av ett gäng Suzzanna.

Queen of the Dark Arts är ett nytt tillfälle för Ari Irham att spela i en skräckgenrefilm. Den här filmen är hans första skräckfilm och han valdes för att skildra karaktären Sandi.

Denna film berättar historien om en kvinna vid namn Murni som kastas i en klippa för att hon anklagas för att vara källan till kaos i en by. Men en shaman räddade honom och gav honom svart magi.

TitelQueen of the Dark Arts
leva7 november 2019
Varaktighet1 timme 39 minuter
ProduktionSnygga filmer, Sky Media
DirektörKimo Stamboel
KastaArio Bayu


Ari Irham

GenreSkräck, Mystery

7. 90-talets generation: Melancholia (2020)

I den här senaste indonesiska filmen spelar Ari Irham Abby, det yngsta barnet som är deprimerad på grund av förlusten av sin bror i en flygolycka.

Denna Ari Irham 2020-film berättar om en familj som måste möta det faktum att en av dess medlemmar har gått bort. Så den här filmen innehåller definitivt lök.

Utöver det, 90-talets generation: Melankoli lär också publiken om processen att ge upp sina nära och kära. Glöm inte att förbereda en vävnad innan du tittar på den här filmen!

Titel90-talets generation: Melankoli
levaTBA
Varaktighet-
ProduktionVisinema Pictures
DirektörM. Irfan Ramli
KastaAri Irham


Uppgiftsnamnet

GenreDrama

Det var den sjunde Ari Irhams film det bästa och senaste du måste titta på, gäng. Trots att han bara spelade en biroll i flera filmer förtjänar hans skådespel fortfarande att uppskattas.

Förutom att spela i olika långfilmer finns det också flera tvålopera spelad av Ari Irham tillsammans med andra unga skådespelare, som Aisyah Aqilah.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found