det finns ps4-spelinsprutningstjänster i Indonesien, kan det piratkopieras?

Ett bra PS4-spel, skapelseprocessen är verkligen svårt. Gör PS4-spel ganska dyra. Men nu sa han att det finns PS4-spelinsprutningstjänster i Indonesien. Kan det piratkopieras, eller hur?

Playstation är för närvarande fortfarande det främsta konsolspelet i Indonesien. Den senaste versionen, för närvarande finns Playstation 4. Där spelkonsoltekniken redan är mycket sofistikerad, så att utseendet på spelet kan bli lika bra som riktigt.

Ett bra PS4-spel, skapelseprocessen är verkligen svårt. Gör PS4-spel ganska dyra. Men nu sa han att det finns PS4-spelinsprutningstjänster i Indonesien. Kan det piratkopieras, eller hur?

 • 3 av 10 PlayStation-brytare från Indonesien!
 • 3 av 10 PlayStation-brytare från Indonesien! (Del 2)
 • Varför är Playstation mer populärt än Xbox i Indonesien?

Här är fakta om PS4 Game Inject Services i Indonesien

Om du är aktivist eller övervakar flera PS4-grupper, kommer du säkert att veta att det för närvarande finns en het fråga om PS4-spelinsprutningstjänster. Några av metoderna för att injicera PS4-spel som för närvarande diskuteras är följande.

 • HDD-klonmetod.
 • Rapsberry-metoden.
 • Original Share ID-metod.
 • Dela ID-kort eller stulna metoder.
 • Web Exploit Method.
 • CFW-metod.

Är det sant att vi med någon av de sex metoderna ovan kan spela piratkopierade spel? För tydlighetens skull, låt oss diskutera en efter en.

HDD-klonmetod

Det finns till exempel en PS4 A med HDD A, sedan finns det en PS4 B med HDD B. Vad händer genom att klona HDD A till HDD B? Förhoppningen är att du kan spela PS4 A-spel på PS4 B, eller hur? Faktum är att båda hårddiskdata kommer att skadas på grund av PS4: s DRM-system.

Denna metod fanns tidigare och arbetade med firmware 2.50, men sedan dess har Sony stängt detta gap. Men återigen, den här metoden är inte bara kloning av hårddisken som vanligt. Men du behöver en blinkare (Teensy ++ 2.0 eller Raspberry Pi) för att dumpa och blinka NOR-chipet.

Slutsats: Bluff

Rapsberry-metoden

Det finns en ny metod som använder Rapsberry Pi och kräver en NAND-dumpningsprocess. Tyvärr släpps inte denna metod för allmänheten på forumet för denna metod. Alias ​​får endast en beskrivning utan tydliga detaljer, eller så kan det också kallas privat.

Slutsats: Rykten

Original Share ID-metod

Det kallas det ursprungliga aktie-ID: t, det är säkert att den här metoden fungerar normalt. Men tyvärr finns det begränsningar för denna metod. Där den maximala licensen är för tre användare, två online och en offline. Resten, naturligtvis kan du inte. Om det finns någon som påstår sig vara mer är det definitivt en lögn.

Slutsats: Burk men begränsat till tre användare

Dela ID-kort eller stulna metoder

Kortade och stulna konton är de farligaste. För om du fångas med att använda detta ID-kort eller blir stulen kommer inte bara PSN-ID utan också konsolen att förbjudas av Sony. Detta är ganska farligt, eftersom säljare av kardade eller stulna spel ofta minglar med PS4-spelinjiceringstjänster.

Slutsats: Burk men risken för att riskera konsolen förbjuden

Web Exploit Method

Denna metod finns inte. Då går för närvarande webbutnyttjandet eller kärnutnyttjandet som upptäcktes av qwertyoruiopz upp till firmware 4.55.

Slutsats: Bluff

CFW-metod

Firmware-nyckeln för PS4 är fortfarande olöst.

Slutsats: Rykten

Slutsats / Bästa PS4-spellösningar till lågt pris

Fotokälla: Bild: SpawnFirst

Efter att ha diskuterat de sex metoderna ovan kan man dra slutsatsen att PS4 kan inte spela piratkopierade spel alls. Injicera spel på den indonesiska marknaden, det är mellan Original Share ID Method eller Share ID Carding.

Detta är det farligaste. Eftersom det är förklädd som ordet injiceras är inte skillnaden mellan säljarens Share ID Original och Share ID-kort. Om du köper ett injektionsspel som använder Share ID Original är risken att bara spelet du köpte går förlorat.

Men om du köper ett injektionsspel som använder Share ID Carding kan du vara säker på att din konsol kommer att förbjudas och inte kan vara online för alltid. Naturligtvis kommer effekten att priset på dina PS4-konsolspel sjunker i pris.

Men vad sägs om det, föreslog ApkVenue använd inte PS4-spelinsprutningstjänster detta. Anledningarna är följande.

 • Risken med att använda spelet från kardning leder till att det förbjuds.
 • Laddar komplicerade spel, måste skicka PS4.
 • Om du väger det är det fortfarande mycket mer ekonomiskt och säkrare att köpa begagnad BD eller hyra BD eller dela original-ID utan att locket sprutas.

Så om du vill spela spel till ett sparsamt pris förutom piratkopiering, vad tycker du? Egentligen har ApkVenue svarat på ovanstående, nämligen genom att köpa en begagnad BD eller hyra BD eller genom att dela original-ID.

VISA ARTIKLAR

Nu vet du att PS4 hittills inte kan piratkopieras. Förutom ApkVenue tror du inte att du behöver pirater. Med metoden ovan tror ApkVenue att du kan få PS4-spel till låga priser. Ok killar, dela din åsikt!

Se också till att du läser relaterade artiklar Playstation eller annat intressant skrivande från Andalas son.

Baner: ShutterStock


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found