avslöjade! detta är den riktiga hackaren "muslimska cyberarmén"

Är du nyfiken, vem är butiken bakom den muslimska cyberarmén? För de av er som är nyfikna och inte vet, den här gången kommer ApkVenue att utforska grundligt vem de är. Utan vidare ado, låt oss titta på följande ...

Nyligen har Indonesien varit mycket upptagen med hackingsärenden i den muslimska cyberarmén. Detta team av hackare har upprepade gånger ingripit i politiska frågor i Indonesien.

Är du nyfiken, vem är figuren bakom denna muslimska cyberarmé? För de av er som är nyfikna och inte vet, den här gången kommer ApkVenue att utforska grundligt vem de är. Utan vidare ado, låt oss titta på följande ...

  • Hur man fuskar 9999999 på detta PC-spel Joss!
  • SVÅR! 7 e-sportsidrottare i världsklass fångade fusk medan de tävlade
  • Slagen nästan till döds och andra faror som är inriktade när du fuskar i spelet

Falsk "Muslim Cyber ​​Army" -åtgärd i Indonesien

Foto med tillstånd av: Bild: Alaynonymous

Ett av fallen med den muslimska cyberarmén som är upptagen i Indonesien är frågan om BBC Indonesia-webbplatsen hackad. Men det roliga är att det visar sig vara en falsk webbplats, då är den som hackar också ägaren själv. Jaka kan garantera att detta är en falsk muslimsk cyberarmé som gör.

Det roliga är att det finns de som påstår sig vara representanter för den muslimska cyberarmén. Han har ett namn Budi, sa han att de också har ett konto Instagram. Hmm, jag tycker att det är bättre att bara göra en konsert. Inte bara Jaka, men många seniorer i underjordiska forum skrattar också åt detta.

Anonym original islamisk version

Fotokälla: Bild: Original Cyber ​​Army Muslim Victims webbplats

Den ursprungliga muslimska cyberarmén har funnits sedan dess år 2010. Men eftersom medlemmarna blev upptagen med sina respektive angelägenheter började det 2014 försvinna. Vid den tiden hade en av dess mest kända medlemmar ett kodnamn Räkningsport.

Den muslimska cyberarmén kan sägas vara en del av Anonym, men de flesta av dess medlemmar är muslimer. Deras hackaktiviteter riktar sig vanligtvis till statliga webbplatser, men de stör aldrig politiska frågor. Till skillnad från de falska förvärrar det bara den politiska atmosfären i Indonesien.

Det är väldigt sorgligt att det finns löjliga människor som påstår sig vara den muslimska cyberarmén i Indonesien. Deras silliness börjar från live på Instagram, lappar den läckta porten på KPU-webbplatsen och hackar äntligen själva webbplatsen. Många underjordiska forumkollegor är ledsna över detta, det är så löjligt vad det är.

Lista över medlemmar och offer för den ursprungliga muslimska cyberarmén

För de av er som vill veta vem som är medlemmar i den muslimska cyberarmén, här är listan ...

Int3rn3t Troj3N - Mr.Multi Hack - TH3_D @ RK_V0RT3X - 3v! L GeN! Us - BillGate - TH3 * BL @ CK * C0D3 - || v || 4sT3r X-Unikc00deR - Bulka Hackers - inkräktare - w3b_dR1ft3R - BT- HusseiN98D -TheMask

Ett exempel på en webbplats hackad av den muslimska cyberarmén, du kan besöka följande webbplats ...

Besök:MCA-offerets libyska statliga webbplats

Notera: Tack till alla äldre underjordiska forum som inte kan nämnas en efter en angående denna information.

VISA ARTIKLAR

Ännu mer ledsen, tyvärr, många tror på den falska muslimska cyberarmén. Som ett resultat har vi som indonesier ställts mot varandra. För det måste du vara mycket smart på att filtrera information, förhoppningsvis är det användbart!

Åh ja, se till att du läser artiklar relaterade till hackare eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: Esquire