5 säkraste sökmotorer förutom google-sökning!

Om du vill att din surfning ska vara säkrare, använd de fem säkraste sökmotorerna i den här artikeln så att du är fri från nyfikna ögon.

Varje dag kommer du alltid att vara bläddring för att söka efter information om vad som helst. Varför? För att surfa är den enklaste aktiviteten att få information online realtid den här gången. Naturligtvis inte bara lite information utan alla nyheter från hela världen kan du ha här.

Å andra sidan är önskan om säker surfning mycket hög. Naturligtvis är bekvämligheten ute efter var sökmotorer spårar inte dina sökningar, spårar inte IP-adress, också sparar inte småkakor och historia. Därför tillhandahåller ApkVenue en lista över de säkraste sökmotorerna förutom Google-sökning.

  • Till skillnad från Google kommer dessa fyra sökmotorer inte att spionera på dig
  • 7 sökmotorer som var populära innan Google dök upp
  • Det här är de tre sökmotorerna som förstår dig mest förutom Google

5 mest säkra sökmotorer förutom Google-sökning!

1. DuckDuckGo

DuckDuckGo är en av de bästa sökmotorerna för att respektera någon form av integritet du letar efter från en sökmotor. Förutom att göra din sökning bättre, sökmotorer Den här erbjuder också en mängd olika funktioner som är bättre än Google Sök. På vissa sätt erbjuder DuckDuckGo också sökresultat som är mer exakta och mer informativa än välkända sökmotorer som Google Sök. Intresserad av att prova det?

2. Startsida

Verkligen hmm, Google Sök har blivit det bästa svaret när du surfar. Denna sökmotor är känd för att vara tuff nog för att utföra alla sökningar. Väl, om du fortfarande inte kan gå vidare från Google Sök men du vill ha en smak sökmotorer som är säkrare och bekvämare kan du använda Startsida. Startsida använder Googles söksystem, men naturligtvis genom att ta bort alla tillgängliga spårningsfunktioner. Så när du vill söka utan att spåras av Google, använd Startsida.

3. Koppla bort sökning

Koppla bort sökning kunna vara svaret på lösningen med den säkraste sökmotorn. Koppla bort låter dig använda sökmotorer utan att spåra vad dina aktiviteter är i cyberspace. I själva verket kan du fortfarande använda den när du använder Disconnect Search sökmotorer Yahoo och Bing på server Koppla bort och fortsätt att låta dig spåra det minsta. Åh ja, Disconnect erbjuder också en betald version för datorer och smartphones för att skydda den från alla former av spårning också skadlig kod vilket är hotfullt.

4. Ixquick

Om du har fått information om Startsida finns det andra saker som du också borde veta. Förutom att vara den bästa sökmotorn du kan använda, Ixquick det är också den huvudsakliga sökmotorn för de företag som kör Startpage. Något annorlunda än startsidan, Ixquick hämtar fortfarande resultat från olika källor inklusive Google. Ixquick och Startpage delar samma grundläggande modelldesign, inklusive funktionerna i Startpage.

5. Privatelee

Aldrig provat Privatelee? Ja, Privatelee är en säker sökmotor som är kraftfull för dig att använda när du surfar. Sökmotorer det hjälper dig att bläddra i säkra sökningar med strikta filter. Bortsett från det tillät inte heller Privatelee det nyckelord den du vill använda som annonser. Denna kraftfulla sökmotor erbjuder funktioner PowerSearch vilket gör att du kan konfigurera sökkällan ännu mer.

Det är de fem säkraste sökmotorerna som du kanske kan använda som din surfvän. Med den här artikeln betyder det också att du vet att det finns andra sökmotorer som du kan använda förutom Google Sök. Förhoppningsvis kan den här artikeln hjälpa dig att surfa mer säkert och bekvämt. Dela med sig din åsikt i kommentarfältet nedan.