avslöjade! Dessa fyra webbplatser är hemligheterna hos bärbara tekniker

Även om bärbara datorer har den bästa fördelen, nämligen praktiska, har bärbara datorer också stora svagheter. Denna svaghet är att det är svårt att demontera eller reparera. Det visar sig att det är enkelt att ta isär en bärbar dator så länge du känner till följande 4 webbplatser ...

Tillsammans med tiden började många lämna datorer och byta till bärbara datorer. Den största anledningen, nämligen för att den är praktisk och lätt att ha med sig var som helst.

Även om bärbara datorer har den bästa fördelen, nämligen praktiska, har bärbara datorer också stora svagheter. Denna svaghet är att det är svårt att demontera eller reparera. Det visar sig att det är enkelt att ta isär en bärbar dator så länge du känner till följande 4 webbplatser ...

  • Vad är skillnaden mellan en bärbar datorspel och en vanlig bärbar dator? Detta är svaret!
  • 5 bästa bärbara bärbara datorer på nybörjarnivå
  • Farorna med att använda bärbara datorer på madrasser! Detta är anledningen

Dessa fyra webbplatser är hemligheterna hos bärbara tekniker

1. Youtube

Förutom att presentera intressanta videor finns det också många videohandledning på Youtube. Om du vill ta isär den bärbara datorn för reparation, leta bara efter demonteringshandledningen på Youtube. Efter det behöver du bara följa det långsamt.

Till exempel är din bärbara dator ASUS ROG G751, bara sök "Asus ROG G751 Demontering". Ordet demontering är engelska vilket betyder att demontera.

Besök:Youtube-webbplats

2. iFixit

Inte bara bärbar datorreparation utan all elektronik finns på denna webbplats. Du måste bara besöka webbplatsen och sedan ange vilken elektronik du vill fixa. Därefter kommer olika kompletta självstudier. Börja från hur man demonterar helt, byt ut LCD-skärmen och andra.

Det som är bra är på denna webbplats, bilderna visas tydligt steg för steg. Så ApkVenue är säker på att du inte kommer att bli förvirrad när du demonterar och monterar igen.

Besök:IFixits webbplats

3. Min fixguide

Den här webbplatsen är de näst flest Jaka-besöken. Det finns en komplett handledning precis som iFixit. Ibland beror anledningen till att ApkVenue besöker denna webbplats eftersom det inte finns någon handledning om iFixit, så du kan säga att detta är ett alternativ.

Som Jaka sa tidigare, hur är det som iFixit. Där den här webbplatsen också visar tydliga steg-för-steg-bilder, så är ApkVenue säker på att du är lätt att lära dig.

Besök:Min Fix Guide-webbplats

4. PowerBook Medic

Den sista är PowerBook Medic-webbplatsen. Till skillnad från de tre platserna tidigare är webbplatsen också redo att ta emot dina begagnade varor även om de är i ett skadat skick. Wih, verkligen inte dåligt. Istället för att vara elektronisk förorening hemma är det bättre att sälja det här.

Men tyvärr är den här webbplatsen utanför landet, så för transaktionsprocessen måste du använda PayPal och skicka den via Fedex eller liknande.

Besök:Medic PowerBook-webbplatsen

Bland de fyra platserna var de som Jaka ofta besökte nummer ett och nummer två. Vad tycker du, okej vilken? Dela ja! Åh ja, se också till att du läser artiklar relaterade till bärbara datorer eller andra intressanta artiklar från Putra Andalas.

Baner: ShutterStock

VISA ARTIKLAR

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found