100+ stora ord av mening och romantik

Förvirrad på jakt efter indieromantiska och poetiska ord för Instagram-bildtexter? Följande kloka ord från Fiersa Besari kan vara en inspiration, du vet!

Han började sin karriär i underhållningsvärlden som författare, Dude Fiersa, det var samtalet; Nu mer fokuserad på en karriär som författare. Fiersa Besaris ord är också ganska populära och används ofta som IG-bildtexter.

Den här mannen från Bandung är en av ungdomars favoritfigurer idag, särskilt bland människor "indie-, kaffe- och skymningsälskare".

Nu har han skrivit 6 böcker läst av tusentals människor i Indonesien. Inte konstigt, för indie Fiersa Besaris ord är riktigt poetiska! Diktionen som valdes var känd för att vara komplicerad men slog verkligen.

Så, om du letar efter Fiersa Besaris ord av visdom, poesi och romantik, kolla in följande artikel, OK!

100+ De mest poetiska och romantiska orden i Fiersa Besari

Samlingen av citat i denna artikel, ApkVenue sammanfattar Fiersas olika inlägg på Twitter, Instagram och de böcker han skrev.

Om du är förvirrad över att skicka romantiska ord till din pojkvän, försök bara skicka följande Fiersa-citat, gäng!

Wisdom Words Fiersa Besari

Inte bara romantisk och poetisk, Fiersa ger också kloka råd och motiverande ord genom inlägg på sina sociala medier.

  1. Titta inte bara på glädjen, försök att känna sorg. Ingen liv är perfekt.

  2. Det finns något mer värdefullt än pengar, och det kallas tid. Förlorade pengar kan bytas ut men förlorad tid kan aldrig returneras.

  3. Det är inte hur vi dör, det är hur vi tillbringar våra liv.

  4. Det finns ingen anledning att låta förolämpningar komma till dig. Om du känner att du måste kämpa för det, kämpa bara för det. Ditt liv är inte deras.

  5. Jag kommer ihåg hur vårt klagomål för några år sedan handlade om hjärtat att tvingas separera. Tack och lov, dina klagomål handlar bara om hur irriterande din måndag var, medan mitt klagomål handlar om att se dig klaga.

  6. Om ditt liv är fyllt med att äta oregelbundet, röka cigaretter och stanna uppe sent har du bara två val: få livförsäkring eller börja träna. Stör inte din familj och dina närmaste bara för att du gillar att förstöra dig själv.

  7. När du gör ansträngningar för att komma närmare dina mål närmar sig dina drömmar samtidigt. Universum fungerar så.

  8. Om jag hade en tidsmaskin skulle jag vilja stoppa tiden från att öka dina rynkor och gråa hår. Jag hatar att se honom åldras.

  9. Är livet inte riktigt enkelt? Om du saknar, kom. Om du inte är nöjd, säg så. Om du är avundsjuk, betona det. Ät om du är hungrig. Om du har halsbränna, gå på toaletten. Om det är fel, korrigera det. Om du vill, säg det. Om det är synd, visa mig. Det är människorna som ofta gör det svårt. Egot hindrar någon från att säga "Jag behöver dig."

  10. När tiden kommer kommer sorg att bli skratt, smärta blir en berättelse, minnen kommer att bli en lärare, längtan efter att träffas, du och jag kommer att vara oss.

  11. Med tiden behöver världen bara veta att vi är stora. Lycka kräver inte andras bedömningar.

  12. Det finns något mer värdefullt än pengar och det kallas tid. Förlorade pengar kan bytas ut men förlorad tid kan aldrig returneras.

  13. Tiden väntar inte. Släpp det som går förlorat, uppskatta det som fortfarande finns kvar.

  14. Människor som ofta ser stjärnor kommer att känna sig mer som sig själva som bara en dammfläck i universum, människor som ofta ser stjärnor vet hur man är tacksam för enkelheten.

  15. Det är inte hur länge det här livet räknas, det är hur mycket vi spenderar det.

  16. Gud tar aldrig vad han har gett, Gud byter bara ut det mot något vackrare. Vi är inte medvetna än.

  17. Du behöver inte vara snål med kunskap. Alla kan hålla samma gitarr, inte alla kommer att spela samma låt.

  18. Läs massor av böcker. Så att det inte är lätt att acceptera rå information.

  19. Är städer fortfarande för människor, om vi är födda, går vi i skolan, studerar, arbetar och dör sedan som robotar som inte förstår den verkliga anledningen till att de skickades till jorden?

  20. Oavsett hur bra du känner ditt yrke, inget särskilt. Vi andas alla och blöder. Idag fattar livet, imorgon kan förstå döden.

  21. Bry dig inte om människors hån. Senare, på sin tid, kommer de att förstå varför våra hjärtan kämpar så envis.

  22. Vissa andas men är inte tacksamma; oberoende men valde att fängslas; ler men inte lycklig; animera men inte riktigt levande.

  23. Som det visar sig är det en klagande mördare att stå upp tidigt. För att vi har tid för en kopp kaffe, en slurk dagdrömmer och en glädje av längtan.

  24. Det var sant, när beröm fick en person att puffas upp, hade han inte längre hjärtat att acceptera förslag.

  25. Uttrycka känslor, stoppa ånger, förlåta misstag, skratta åt minnen, jaga drömmar. Livet är för kort för att gråta.

  26. Det är aldrig för tidigt att vara lycklig. Det är aldrig för sent att förlåta.

  27. Vi behöver empati, mer än dom. Behöver dela åsikter, mer än fördömande. Det krävs en lösning, mer än bara kritik och förbannelser. För, vad är ännu sorgligare än att se någon som gjorde ett misstag är att se folk förbanna på någon som gjorde ett misstag.

  28. Att hjälpa människor behöver inte övertalas 'Du får flera belöningar och näring' eftersom uppriktighet inte förväntar sig belöningar.

Fiersa Besaris ord om kärlek

Tja, den här är perfekt för de av er som letar efter citat med kärleks-kärlek. Fiersa Besaris ord om kärlek handlar inte bara om att bli kär utan också om hjärtskär och hopp.

  1. Fall in heart kan aldrig välja. Gud valde. Vi är bara offer. Besvikelse är följden, lycka är bonusen.

  2. Hur absurt vi är. Timmar med berättelser, sedan dagar med saknade nyheter. Saknar dig i hemlighet, så att du inte längre letar efter varandra.

  3. Inte allt som vilar är förankrat. Inte alla som stannar, känner sig hemma.

  4. Jag, låt det vara som jorden. Stöd även om du trampas på, ge även när du duschar, tyst trots att du är uppvärmd. Tills du förstår, om jag bryter dig också.

  5. Jag vet inte hur jag ska hata dig ordentligt och ordentligt, som om du inte vet hur du ska älska mig ordentligt och ordentligt.

  6. Folk säger att matchmaking inte går dit jag tror att de har fel. Mate kommer att gå överallt först innan han äntligen bosätter sig. När tiden är inne, när alla känslor är oemotståndliga, är allt vi kan göra att omfamna utan mycket kompromiss.

  7. Tid är aldrig huvudbutiken för känslornas tillväxt och utveckling, en process som spelar en viktig roll.

  8. Avståndet är inte för långt eller tiden för lång för två personer att kämpa för varandras känslor.

  9. Att bli kär i flera personer: Självbedräger varandra med manipulerande profilbilder.

  10. För vissa människor är det inte så enkelt att gå vidare. Det finns bittra upplevelser och traumor som gör att en person är ovillig att öppna sitt hjärta för nya människor. Det har vi känt förut. Det skulle vara dåligt att tvinga någon att gå vidare om vi inte känner till bakgrunden.

  11. Enligt min mening är begreppet pelakor, som betyder manliga män, inte helt rätt. En människas hjärta kan inte tas om han inte vill tas. Fusk kräver godkännande av minst två personer.

  12. Varför sätta ett foto av oss två? Mitt mål är att få ditt foto i min äktenskapbok.

  13. Jag vill att du ska sakna, jag vill att du ska jaga, jag vill att du ska skriva poesi. Då ska jag agera okunnigt så att du vet hur det känns att vara jag.

  14. Huruvida god natt och god morgon är bra beror på vem som säger det.

  15. För vissa människor är det inte så enkelt att gå vidare. Det finns bittra upplevelser och traumor som gör att en person är ovillig att öppna sitt hjärta för nya människor. Det har vi känt förut. Det skulle vara dåligt att tvinga någon att gå vidare om vi inte känner till bakgrunden.

  16. På grund av dig omdefinierade jag mitt ord för att inte vara självisk, du blev en ursäkt för att fortsätta, och vi blev något att kämpa för.

  17. Det värsta sättet att bryta ditt hjärta är att visa den som bröt ditt hjärta att vi är så ledsna. Låt bli! Bevisa att vårt liv är bättre utan honom. Arbeta hårdare, arbeta mer.

  18. Att åka på äventyr behöver inte alltid vara i par, för det viktigaste är att vara hemma för varandra.

  19. Låt det vara. Hur mår du? vara en ersättare jag längtar efter; Ta hand om dig själv som en ersättare jag älskar dig.

  20. I en parallell värld skulle saker och ting vara mycket annorlunda. Ändå vet du att jag kommer att förbli samma person, som saknar dig helt enkelt, jagar dig naturligt, älskar dig utomordentligt och gör dig omöjlig sårad.

  21. Om jag bara hade vetat att det var sista gången jag såg dig, skulle jag ha sagt bättre saker.

  22. Varför skriva ditt namn i din bio? Räcker inte ditt namn i min bön till Gud? Eftersom en lycka inte behöver prydas med världen.

  23. Vi brukade alltid säga ordet tillgivenhet i slutet av natten. Idag är vi inte mer än två främlingar som längtar efter det förflutna i hemlighet.

  24. Ibland är de vackraste inte gjorda för att ha. Det räcker att stirra på långt ifrån, då tacksam att han är där för att tyst beundras.

  25. Bevakad, inte återhållen. Kramad, inte kvävd. Betrodda, misstänks inte. Kämpade för, inte tvingad.

  26. Kanske är vi för bra på att låtsas att vi glömmer att vi fejkar det. Och slutligen förevändningen vi tror är sanningen.

  27. Känslor är aldrig fel, de kan aldrig hanteras. Hur man ska svara och uttrycka det som avgör om vi har fel eller inte.

Bildtext Fiersa Besari om naturen

Förutom att vara sångare och bokförfattare är Bung Fiersa också känd för sin kärlek till naturen. Äventyr och bergsklättring är favoritaktiviteter.

Här är Fiersa Besaris ord om naturen:

  1. Du vet, varför tycker de flesta naturaktivister att det är svårt att matcha? För att vi i bergen lärde oss mycket om hur man delar, hur man lyssnar, hur man tar hand om och hur man älskar. Men vi lärde oss aldrig att äga.

  2. Han betonade att det inte verkar vara så bekvämt att gå upp och ner på berget, till den punkt att han glömmer att hitta en väg hem. Han sa också att det som gjorde saker värre var onödigt övervägande. Mannens jobb är att uppfylla det äktenskap som hans kvinna drömmer om. Finns ingen anledning att argumentera.

  3. Himlen är ofta okunnig. Om det berömts ljust regnar det plötsligt.

  4. Berget är inte en plats att visa upp, en plats för att beräkna höjden, än mindre en plats för att öka antalet toppar vi har klättrat.

  5. Han betonade att det inte verkar vara så bekvämt att gå upp och ner på berget, till den punkt att han glömmer att hitta en väg hem. Han sa också att det som gjorde saker värre var onödigt övervägande. Mannens jobb är att uppfylla det äktenskap som hans kvinna drömmer om. Finns ingen anledning att argumentera.

  6. Vi är små prickar som är korrelerade av universum. Deras sorg, vår sorg. Det gör ont för dem, det gör ont för oss. Deras böner, våra böner.

  7. Ingen äldre eller junior naturälskare. Alla samma i universums ögon; båda måste vara introspektiva, båda måste vara ödmjuka.

  8. Ta inget, inklusive foton. Lämna inget, inklusive spår. Slösa inte bort någonting, inklusive tid, ”sa skogen till mannen som inte kunde hålla sitt löfte.

Fiersa citat om vänner

Även om det inte är så många som andra kategorier, har Fiersa Besaris ord om vänner en djup innebörd och gör dig tacksam för dina vänner.

  1. För mig själv påminner inte kärnan i den röda himlen och bönerna före kvällsanropet till bön om någon romantik utom min barndom där jag kom hem från skolan (brukade vara skola vid middagstid), strypte sockerrör, skrattade med mina vänner medan jag ibland torkar av näsan.

  2. Vänner letar efter dig när andra förolämpar dig. De omfamnar dig när andra slår dig.

Indie Fiersa Besaris ord om skymning

Jag vet inte varför, indiesånger, poetiska ord, kaffe och skymning har nu blivit en oskiljaktig enhet.

Fiersa Besaris ord om följande skymning bjuder in dig att reflektera medan du njuter av skymningen av skymningen.

  1. Hans hand är en ersättning för min hand för att vägleda dig. ”Hans axel är en ersättning för min axel för att du ska luta dig på. Låt duggregn, ett stänk av skymning, en kopp te och en sångvers vara din ersättare.

  2. Twilight beundrare, kaffedryckare, längtande finsmakare, kunskapsökare, kroppsförstärkare, sidenklättrare, simontok-öppnare, flasklockdyrkare.

  3. Börja ifrågasätta universum, galaxer, planeter och min existens på jorden när jag inte vill göra avföring på morgonen.

  4. Njut av din eftermiddag som njuter av dagens mani. För i framtiden kommer din eftermiddag att fyllas med att ringa ett barn som är ovilligt att komma hem för att spela drakar även om det nästan är kvällsanrop till bön.

  5. Jag är till och med tacksam för skymningen som leder oss till mörkret. För om vi vill vada genom den mörka natten kommer samma sol också att föra oss till morgonens skönhet.

Fiersa Besaris ord om regn

Även om det ofta orsakar översvämningar i huvudstaden, kommer Fiersa Besaris ord om följande regn att få dig att inse att regnet lugnar och eliminerar torka.

  1. Regn och kross är lika. Det finns de som påstår sig gilla det, men bara tittar på det från en varm plats, säger romantiska ord utan att någonsin vilja korsa varandra. Det finns de som verkligen gillar det, slår obehaget, interagerar direkt med det trots att de riskerar att bli sjuka.

  2. Känslor som regn kommer aldrig med onda avsikter. Omständigheter och tider som får oss att hata hans ankomst.

  3. Himlen är ofta okunnig. Om det berömts ljust regnar det plötsligt.

  4. Känner mig mest kunnig om regnet, men vill inte att det ska regna. Känn dig klokast om relationer, men status är fortfarande ensam. Människor är verkligen det spelet.

  5. Sedan när hatade du regnet? Har det varit sedan du var för upptagen med världsliga angelägenheter, eller sedan minnen slet sönder dig?

Fiersa citat om hatare

Fotokälla: Jurnal News

Oavsett om någon är bra eller dålig, måste det finnas någon som hatar utan anledning som ibland är oklar. Även om detta tillstånd är ganska irriterande, kan du inte bli avskräckt!

Följande är en samling av Fiersa Besaris indieord om hatare som du alltid bör komma ihåg och göra passionerad för.

  1. Hatare bryr sig inte om dina ord, så varför bryr du dig om deras ord?

  2. Det finns ingen anledning att vara rädd. Visa bara dina sanna färger. Även de bästa målningarna i världen har hatare och kritiker lika.

  3. Hatare är förklädda beundrare.

Citat Fiersa Besari tidslinje

Fotokälla: Pinterest

Tidslinjen är en av Fiersas böcker som släpptes 2016 vilket är ganska populärt. Hans ord, som alltid har djup innebörd, verkar representera känslorna hos vissa människor som läser dem.

Tja, här är en samling av Fiersa Besaris indieord från den coolaste tidslinjeboken.

  1. Vissa längtar måste vara dolda. Inte att förmedlas, bara att skickas genom bön.

  2. Den gränslösa smaken spelar ingen roll när den inte återvänder.

  3. Jag vet inte var slutet på denna resa är, jag kan inte lova någonting. Men så länge jag har råd är våra drömmar prioriterade.

  4. Livet är en serie av tillfälligheter. "Tillfällighet" är ödet i förklädnad.

  5. Jag är tyst, det är inte som att inte vara uppmärksam.

  6. Studera innan du antar. Lyssna innan du förbannar. Förstå innan du bedömer. Känn innan det gör ont. Slåss innan du går.

  7. Om de frågar mig om jag är ledsen är mitt svar nej. Oavsett om jag lyckas eller inte är jag stolt över att leva efter de beslut jag tar själv.

  8. Du kan sätta fötterna på högsta plats. Men kan du placera ditt hjärta på det lägsta stället?

  9. Kärlek är inte att släppa taget utan att ge upp. Tvingar inte men kämpar. Ge inte upp utan släppa taget. Inte kedjor utan ger vingar.

  10. Avstånd är bara en liten punkt är obetydlig. Saknad är ett komma som inte stoppar meningen om dig och mig.

  11. Rätt person kommer inte alltid i tid. Ibland kommer det efter att du är trött på att bli sårad av någon som inte vet hur man respekterar dig.

  12. Smärtsam verklig är mycket bättre än rolig fiktion.

  13. Ibland sker möten och farväl för snabbt. Men minnena och känslorna förblir för långa.

  14. I verkligheten är vi bara två som kör. Jag är upptagen med att jaga dig, du är upptagen med att undvika mig. Åh, lugna dig. Jag är inte trött. Istället gillade jag processen.

  15. Jag ger upp. Jag ger efter eftersom jag tror, ​​om du är för mig, oavsett hur långt dina fötter tar dig, kommer den väg du tar dig bara tillbaka till mig.

  16. Ingenting varar för evigt, varken lycka eller ont. En dag kommer vi att skratta åt känslan som brukade göra ont, eller gråta över känslan som brukade vara vacker.

  17. Vissa smaker bör hållas hemliga. Att inte säga, bara för att vara tacksam för dess existens.

Det här är artikeln om Fiersa Besaris ord som Jaka har sammanfattat från olika källor. Fiersa Besari är riktigt bra på att spela ordet, gäng.

Jag hoppas att den här artikeln är användbar för dig. Glöm inte att skriva din kommentar eller åsikt i den angivna kolumnen. Vi ses!

Läs också artiklar om Ordstäv eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found