ett enkelt sätt att skapa din egen ringsignal för alla android

Uttråkad med samma ringsignal eller kopplingston? Den här gången har ApkVenue enkla tips för att skapa din egen ringsignal för alla Androids.

På telefonen är det faktiskt huvudfunktionen för en mobiltelefon eller mobiltelefon eller nu en smartphone. Även om många människor numera chattar mer för att kommunicera är telefonsamtal fortfarande ett av de viktigaste alternativen, särskilt i nödsituationer.

Ofta anses det inte längre vara viktigt, vanliga telefonsamtal verkar nu ha fått lite uppmärksamhet från smarttelefontillverkare. De befintliga ringsignaler som ska användas som kopplingstoner är också monotona.

För dig kreativa människor som har en hög konstnärlig själ, gillar du verkligen inte de tillgängliga ringsignalerna och vill skapa en kopplingston enligt dina egna önskemål? ApkVenue har en lösning. Den här gången kommer ApkVenue att ge tips om hur du skapar din egen ringsignal för alla Androids.

  • Unik! Så här ändrar du ringsignaler för mobiltelefoner varje gång det kommer ett inkommande samtal / SMS
  • Vill du smaka på Android Oreo? Ladda ner bakgrunden och ringsignalen nu!
  • Så här ställer du in en ringsignal för meddelanden när batteriet är lågt på Android

Enkla sätt att skapa din egen ringsignal för alla Android

Du vill skapa din egen ringsignal eftersom du är uttråkad av de ringsignalval som finns på din smartphone. Genom att använda en favoritlåt till exempel. Det är inte ens begränsat till det, du kan också göra vissa delar av låten (intro, kör eller bridge), filmer av filmscener, till din egen röst som en kopplingston. Här är stegen:

Skapa ringsignal på Android med Ringtone Maker

  • Ladda ner applikationen Ringtone Maker. Denna applikation är tillgänglig och du kan få den gratis eller gratis i Google Play Butik.
  • Öppna programmet Ringtone Maker som automatiskt länkas till ditt galleri>välja låten, röstinspelningen eller videon som du vill ställa in som ringsignal.
  • Dags att redigera lite. Välj del eller del sång-, röst- eller videoinspelning (naturligtvis bara rösten) som du vill göra som din ringsignal.
  • Ordna blekna in / ut och volym enligt din smak och önskningar.
  • Ringsignal färdig redigering och redan överskrivnan> Välj ett alternativ "Gör standard ringsignal"för att göra det till en allmän kopplingston eller välj ett alternativ"Tilldela till kontakt"för att ställa in kopplingston för vissa kontakter.

Det är ett enkelt sätt att skapa din egen ringsignal för alla typer av Android. Nu behöver du inte längre höra samma kopplingston eftersom ringsignalen som kommer att ljuda när ett samtal kommer in är exakt vad du vill ha. Lycka till!

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found