10 faror med wifi för människors hälsa, inklusive skadliga spermier!

WiFI har ett brett utbud av användningsområden, men det betyder inte att det inte finns några negativa effekter, du vet! HINK! FARA WiFi kan sänka din SPERMA-kvalitet!

Den här gången, WiFi är inte nytt och konstigt längre. Nästan alla elektroniska enheter använder WiFi för att ansluta till internet. Från och med smartphones, surfplattor, bärbara datorer, till och med smarta TV-apparater och kylskåp finns det redan de som använder WiFi. Även om den har ett mycket brett användningsområde, betyder det inte att WiFi inte har en negativ inverkan, vet du! HINK! FARA WiFi kan sänka din SPERMA-kvalitet!

  • Enkla sätt att åtgärda trasiga WiFi-problem på en bärbar dator
  • WiFi-problem? Kontrollera dessa 6 orsaker och hur du åtgärdar dem
  • Hur du tar reda på vem som stjäl din WiFi

De olika konsekvenserna av WiFi-strålning nedan erhålls från forskningsresultaten. WiFi erbjuder bekvämligheten och hastigheten för överföring av data och åtkomst till internet. Men du måste också vara klokare i att använda WiFi, så du kommer inte att uppleva de olika WiFi-farorna som ApkVenue granskade nedan.

10 faror med WiFi för människors hälsa

1. Att bli en orsak till bröstcancer

Detta behöver fortfarande undersökas ytterligare, men det har ofta visat sig att exponering för elektromagnetisk strålning kan öka risken för att utveckla tumörer. Ett av fallen inträffade hos en kvinna i åldern 21 år. Hon har bröstcancer, även om det inte finns någon familjehistoria av bröstcancer. Som det visade sig hade en tumör på hennes bröst vuxit i området där hon brukade sätta mobiltelefoner i sin behå.

2. Sänkning av spermiekvalitet

Det har varit mycket information om värmen som genereras av bärbara datorer kan döda spermier. Det visar sig att inte bara värme kan skada din maskulinitet. WiFi-strålningsexponering kan också minska spermierörelsen och orsaka DNA-fragmentering, både hos djur och växter. Hayoo ... För mycket användning av WiFi gör din penis ohälsosam, du vet!

3. Sänkning av fertiliteten

Duh, förutom manlig virilitet hotas också kvinnlig fertilitet av exponering för WiFi-strålning, du vet! Frekvensen som genereras av WiFi kan förhindra äggimplantation. Det kan till och med orsaka onormala graviditeter hos kvinnor. Det är läskigt!

4. Gör dig svårt att sova

WiFi-strålningsexponering kan orsaka sömnlöshet, aka kronisk sömnlöshet. De elektromagnetiska vågorna som genereras av WiFi-enheter kan påverka vågmönstren i hjärnan, vilket gör det svårare att somna. Denna slutsats erhålls från resultaten av forskning som genomfördes 2007 i Amerika. Om det är svårt att sova är det svårt att vakna, även om du inte gör dina aktiviteter är det inte entusiastiskt.

5. Orsaka yrsel

Exponeringen för elektromagnetiska vågor som genereras av WiFi kan också påverka dina hjärnvågor. Så att ditt huvud känns tungt och yr. Det kan till och med vara farligt för de av er som ofta upplever svindel.

6. Hämmar tillväxten hos barn och ungdomar

I en österrikisk studie 2009 visade det sig att radiofrekvenser som genereras av WiFi-vågor kan hämma celltillväxt, särskilt i fostret i livmodern. WiFi kan också hämma tillväxten hos barn, liksom tonåringar som du. Så det är inte bra att introducera prylar och WiFi-signaler till små barn.

7. Hämmar celltillväxt i växter

Inte bara hos människor, växter kan också bli hämmade på grund av exponering för WiFi-signaler. Detta bevisades i en studie i Danmark. Växter som planteras i områden med en stark WiFi-signal kan inte växa ordentligt. Tja, detta kan också hända människor, särskilt barn och ungdomar som du.

8. Sänkt hjärnfunktion

Forskare i Danmark testade effekterna av 4G-strålning på hjärnans funktion 2013 med hjälp av MR-teknik. Som ett resultat upplevde människor som exponerades för 4G-strålning minskad funktion och aktivitet i hjärnan.

9. Minska hjärnaktivitet

I en studie som involverade 30 manliga och kvinnliga volontärer visade det sig att mänsklig hjärnaktivitet minskade efter exponering för 2,4 GHz WiFi-strålning. Denna minskning av hjärnans aktivitet och energi är störst hos kvinnor. Men ni, var inte lyckliga ännu, för exponering för WiFi-strålning påverkar också den manliga hjärnan, även om effekten inte är lika stor som hos kvinnor.

10. Trigger Stress On The Heart

WiFi-strålningsexponering kunde också öka hjärtfrekvensen till att vara mycket snabbare än vanliga slag. Den här snabba hjärtfrekvensen är som en person som är under hög stress.

Sätt att minska och förhindra effekterna av WiFi för hälsan

Olika hot ovan är ganska läskiga, eller hur? Men de olika problemen som kan uppstå är egentligen inte utan lösningar! Du kan göra förebyggande på flera sätt. Till exempel att återanvända ett trådbundet nätverk, stänga av det router WiFi när det inte används, minskar användningen av prylar och främjar ett hälsosamt liv med hälsosam mat och regelbunden motion.

Det är en variation farorna med WiFi-strålning för människors hälsa. Om du har annan information eller åsikter om farorna med WiFi-strålning, skriv din åsikt i kolumnen kommentar under detta.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found