5 sätt att få massor av guld på mobila legender

Så vill du veta hur man får mycket guld? Kom igen, se tipsen för att få massor av guld i följande mobila förklaringar.

En av de viktigaste sakerna i att spela Mobile Legends, nämligen Guld. Guld Serverar för köpaArtikel som vi kommer att använda för hjälten vi använder. Ju snabbare du får guld, desto snabbare kan du köpa Artikel.

Det finns flera sätt så att vi får guld. Ett sätt är att döda krypa. Men om du bara använder den metoden. Det guld vi får lite. Jag vill veta hur man får det guldet Massor? Kom igen, se tipsen för att få massor av guld i följande mobila förklaringar.

  • 5 faror med att använda mobila legender Jockey-tjänster, så var ärlig!
  • 4 hjälte-mobillegender som gör att fiender inte kan fly när de dör
  • 5 viktiga tips för dig att äta en kycklingmiddag på PUBG!

5 sätt att få massor av guld i mobila legender

1. Jordbruk

Det första sättet att få mycket guld är Jordbruk. Jordbruk dvs. döda skogsmonster så att du får guld från att döda dessa monster. Innan du odlar, borde du vara köpaDjungelföremål så att skada genereras för att döda skogsmonster kommer att vara stora så att du inte behöver länge för att döda skogsmonster.

2. Last Hit Creep

Det här är här Metod ofta ignoreras av Mobile Legends-spelare, nämligen Sista slaget. Senaste träff till krypa mycket användbart. För genom att göra den sista träffen eller det sista slaget mot kryp, får vi guldet Mer än att inte göra den sista träffen.

3. Döda sköldpaddan

Nästa sätt är döda sköldpaddan eller sköldpadda. Vi krävs att döda sköldpaddan. För genom att döda sköldpaddan får vi och våra vänner guldet Massor så att jämförelsen Nettovärde fiendens team med vårt team kommer att utmärka sig. På det sättet kommer vi lätt att besegra fienden.

4. Köp Shoes Assist

Ett av sätten vi kan använda är köp assistansskor. Skon heter Wizard Boots, vilket ger passiv80 Guld om vi gör 1 assist varje. Dessa skor är lämpliga för hjältar som har Stödroll. Det är gott, det är gottHjälpa precis vi har guld!

5. Använda "Bounty Hunter" -talangen

En av talang vilket är ganska användbart för hjältar som har Assassin roll, det är talang"Prisjägare". Talang Detta är mycket användbart, för om vi dödar en fiendens hjälte kommer vi att få extra Guld är 125 och vi får maximalt 1250 guld genom att använda det talang detta.

Inte illa att få så mycket guld för hjälten Assassin roll, för hjälten Assassin roll kommer vara bära team på sen match. Så att lagets öde kommer att vara i handen Mördare.

Tja, där är det Tips för att få massor av guld i Mobile Legends. Förhoppningsvis kan den här artikeln hjälpa dig att få mycket guld. Ha ett bra försök!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found