7 sätt att spara batteri när du spelar spel, kan spela hela dagen!

Din mobiltelefon, batteriet tar slut snabbt när du spelar spel? ApkVenue har tips om hur du sparar mobiltelefonbatteri när du spelar tunga spel.

Jag har kul igen jagar kycklingmiddag fortsätt att ha aviseringar Låg batterinivå? Som irriterad eftersom det är kul igen push rank då dör din mobiltelefon för att den har slut på batteri trots att den bara spelade 3 omgångar?

ApkVenue vet, det måste vara smaken riktigt irriterad När jag spelar spelet igen är det kul och plötsligt tar HP-batteriet slut.

Det finns faktiskt sätt att spara batteri när du spelar spel. Dessa tips är 100% garanterade Arbetar kan verkligen spara batteriet när du spelar spel.

Garanterad, efter att du läst den här artikeln och tillämpat de tips som ApkVenue gav, du kan spara ditt batteri 40-50% än vanligt!

7 sätt att spara batteri när du spelar spel

Jag vet, verkligen inte alla har mobiltelefoner med stora batterier, så kan inte dröja kvar spela ditt favoritspel.

Det finns minst 7 sätt eller tips du kan göra om du vill spara ditt smarttelefonbatteri när du spelar spel. Kontrollera tipsen en efter en och du ansöker!

1. Aktivera batterisparläge

Tja, det första sättet att spara batteri när du spelar det här spelet kräver inga ytterligare applikationer för att aktivera läget Energisparläge / Batterisparläge. Anledningen är att nästan alla smartphones har den här funktionen.

Jaka hmm har flera märken av mobiltelefoner och alla har den här funktionen. I själva verket har iPhone den här funktionen, verkligen. Så din mobiltelefon borde också ha den här funktionen.

Åh ja, att aktivera den här funktionen på varje smartphone är annorlunda, men försök att öppna P-menyninställningar -> välj menyn Batteri -> välj sedan Energisparläge.

2. Ställa in spelgrafik i läge Låg

Det andra steget du kan ta för att spara batteri när du spelar spel är att göra miljö grafik av spelet du spelar i läge Låg.

ApkVenue vet, du gör inte inställningarna justera höger Du får inte tillfredsställelse när du spelar spel med fantastisk HD-grafik som PUBG eller Ahspalt 8.

Men faktiskt är du det miljö din spelgrafik till läge Låg, spänningen i de spel du spelar kommer inte att minska alls, verkligen!

Även vissa spel som PUBG tillhandahåller miljö medium om du känner falsk För lågt stör dina 'ögon'. Inte dåligt du vet, med ställa in spelgrafik till det lägsta gör att ditt batteri håller längre och din mobiltelefon värms inte upp snabbt.

3. Spela med Flygläge

Det här är en knep Hemligheten som Jaka brukade göra när Jaka spelade spel medan han var push rank eller strävar efter att höja sig snabbt medan du spelar spelet.

När du spelar spel med Flygläge plus Wi-Fi (om du spelar onlinespel på din smartphone) sparar du mycket batteri eftersom du inte får telefonsamtal eller sms.

Genom att aktivera funktioner Flygläge, faktiskt du blockera ditt mobilnätverk. Du vet själv, upp-och nedgångar på din internetsignal / nätverk kommer att påverka batteriets livslängd.

4. Stäng program som körs

Det fjärde tipset för att spara batteriström medan du spelar spel är att stoppa eller avsluta alla applikationer som du för närvarande är öppna.

Faktum är att om du använder din iPhone för att spela spel gäller dessa tips inte, hmm. eftersom iPhone designar appar som inte stängs, fungerar inte normalt. De har algoritm annorlunda för detta.

Men om din mobiltelefon är Android har det en liten effekt på din mobiltelefons prestanda. När du inte stänger ett pågående program och gör det app-uppdatering I varje program som du öppnar kommer din Android att fortsätta arbeta i dessa applikationer och kommer att konsumera mer batteridata och bli mer slösaktig.

5. Sänk skärmens ljusstyrka

Det är faktiskt inte en hemlighet längre att om du dimmar din mobiltelefon kommer ditt batteri att hålla längre.

Kanske när du gör skärmens ljusstyrka på maximal nivå kommer du att känna dig mer bekväm. detta kommer faktiskt att göra att ditt batteri tar slut snabbare.

Lösningen är att du spelar på en ljus och väl upplyst plats. Så även om du sänker skärmens ljusstyrka så lågt som möjligt, kan du fortfarande spela spelen på din mobiltelefon bekvämt.

6. Stäng av Vibration

Egentligen dessa tips behöver-inte-behöver för dig att göra. Om du väljer att spela spel med Flygläge du behöver inte göra det här.

Om du spelar ett spel och väntar på någons samtal bör du dock stänga av vibrationen på din mobiltelefon, eftersom din mobiltelefon kommer att arbeta hårdare när det finns en vibration.

Du kan också stänga av vibrationerna i spelet om spelet du spelar har en effekt skakar innuti. Inte dåligt, kan spara 10-15% batteri om det stänger av vibrationen.

7. Använda Greenify-applikationen

Tja, den här sista metoden, kanske tycker du att den är lite komplicerad, eller hur? killar eftersom du måste installera applikationen först.

Men tro mig, om du har installerat en applikation för batterisparande Gröna Du kan spara din mobiltelefon ännu bättre.

Det finns många energisparalternativ som du kan välja när du använder programmet Gröna detta. Med början från falsk lätt upp hardcore Denna applikation tillhandahålls för att spara ditt mobiltelefonbatteri när du spelar spel.

Åh ja, om din Android har varitrot, har du ännu mer tillgång till dina batterisparande inställningar. Tro inte? Försök att titta på förklaringen från JT nedan:

Oasis Feng Apps Developer Tools LADDA NER

Det här är tipsen från ApkVenue om hur du sparar batteri när du spelar spel. Särskilt tunga spel.

Lycka till med dessa tips från ApkVenue, ja, killar!

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com

Läs också artiklar om Mobilt batteri eller andra intressanta artiklar från Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found